שרשור בוקר
יום חמישי 8/9/11

כמעט נשרפו לי הדגים בגלל התמונה הזאת חחחחח

בגלל שזה על מצלמה 4 לא שומעים כלום, המחשב במטבח והצצתי בזוית העין קלטתי אותו יוצא מהבריכה והולך לכיוון שלה, מייד עצרתי הכל ועשיתי קליק
. ובכייף :)

../images/Emo13.gif

איזה משעממים הם. בטח בן חופר עכשיו, אז עדיף לא לשמוע אותו.
השיחות של גב וקרן גם משעממות, הוא כל הזמן שותק ומחכה שקרן תדבר. קרן צוחקת מכל שטות שגב אומר לה, והיא נהנית מהיחס שהיא מקבלת ממנו.

מאז אתמול היא כל הזמן מדברת על זה שהיא חסרת

בטחון ושהיא לא בטוחה שאוהבים אותה. הטיפול עם איריס מתחיל להניב פירות, לדעתי אם היא תתמיד בטיפול פסיכולוגי, בסוף ייצא ממנה בן אדם

צרצרה1

New member
צליל, לדעתי זה מכוון אצל קרן. אסטרטגיה

לנסות להגיע בדרך הזו ללב הקהל... וזו וואחאד אסטרטגיה, אי אפשר שלא לשים לב לזה - כי היא לא מפסיקה לדבר על זה. רואים שהיא מעוניינת שהמסר הזה יגיע לציבור, ולכן עם כל אחד היא מעלה שוב את הנושא. ומצד שני - היא לא עושה כלום לתקן את זה. ממשיכה להתרפס בפני גב ולצחקק על כל משפט שני שלוץ

צרצרה1

New member
צלי חחחחחחח את צודקת ! אבל ברור

שזו אסטרטגיה, וגם ברור עוד משהו: שהיא קיבלה את העיצה הזו מההפקה.... כי זה בא ככה פתאום, בבת אחת משום מקום - והרבה...

אצלי במחשב נדיר שהתמונה היא על הערוץ הראשי

רוב הזמן על מצלמות החצר של הבנים או הבנות, כי רק שם אפשר לקלוט אותה. היא היחידה שמעניינת ולא מביכה.

צרצרה1

New member
הציחקוק המאולץ והנרפס של קרן ב"שיחות" העלאק

"מתוחכמות" שלה עם גב גורם לי לאי נוחות. ההתרפסות הבלתי נפסקת שלה, הנסיון המאולץ שלה לרצות אותו, להישמע מתוחכמת, והצחוקים הרבים, אך הכל כך לא אמינים - מלמדים עליה שוב שהיא סה"כ סמרטוט שמתחנן שגב ירצה אותה. הרי אין בכלל ספק שגב מוביל במאת האחוזים את הקשר הזה. כל מה שהוא רוצה - יקרה. וקרן? רק מחכה שירצה... אם הייתי מהמשפחה שלה הייתי גם מתביישת בה וגם מוציאה אותה מהתכנית.

לונדרון

New member
כמה אפשר לסבול את הסנוקר הזה../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

צרצרה1

New member
הסנוקר והשש-בש זה במקום משימות

ההפקה העלובה השקיעה רק במשחקים האלה - וזהו. אני פשוט מגעילה את עצמי שאני מסתכלת על העליבות הזו.

למעלה