שרשור היכרות

Vאולטה

New member
../images/Emo141.gifשרשור היכרות

שם- גיל- איזור מגורים- יש חבר/ה? איפה שירתתם? שמחים להשתחרר? מה מתכננים לעתיד?

the new L

New member
תשובות

שם - לירן גיל - 23 איזור מגורים - נתניה (אבל נמצא הרבה גם בב"ש) יש חברה - לא איפה שירתתם? בחיל המודיעין, בגלילות (היום קוראים לזה גאמא) שמחים להשתחרר? עבר קצת זמן, אבל כן - מאוד שמחתי להשתחרר :) מה מתכננים לעתיד? אני לומד באוניברסיטה בב"ש

heart1soul

New member
אני גם אענה:)

שם קטיה גיל-21 עוד מעט יש חבר- כן איפה שירתתי-כמו הבחור מעלי ביחידת המודיעין בגלילות שמחים להשתחרר- מאוד אם כי אני עדיין בשוק וזה לא קל להתחיל לחפש עבודה / לימודים מה מתכננים לעתיד- למצוא סוף סוף עבודה נורמלית בעזרת השם טיול קטן וללמוד שנה הבאה משהו שאני אחליט עליו !(בתקווה )

אריאן87

New member
../images/Emo36.gif

שם: ----
איפה שירתתם? עדיין משרתת בתל השומר, משתחררת בעוד שבועיים. שמחים להשתחרר? ברור, אבל עדיין קצת מפחיד לקפוץ לעולם האזרחות
מה מכננים לעתיד? לימודים, עבודה, לימודים, חתונה, ילדים, זיקנה, האכלת חתולים.

WorldCenter

New member
ME

שם- גיל גיל- 22 איזור מגורים- ירושלים יש חברה? לא איפה שירתתם? מודיעין בירושלים שמחים להשתחרר? כן... מן הסתם :) מה מתכננים לעתיד? עבודה - טיול - תואר

varui

New member
אני

שם-יבגני גיל-23 איזור מגורים-שרון יש חבר/ה? בערך איפה שירתתם? כמה מקומות אחד הייה באזור גלילות בחמ"ן פרשתי את מדים בה ביחידה 8282 צריפין חר"פ שמחים להשתחרר? בטח לא הייתי מסוגל עוד הרבה זמן מה מתכננים לעתיד? לקבל השכלה לעשות כסף

otk

New member
Whateva

שם- Oren גיל- 22 איזור מגורים- Verona, Italy יש חבר/ה? No איפה שירתתם? Intelligence שמחים להשתחרר? That's a retorical question מה מתכננים לעתיד? Eventually, i'll comeback to this shitty country. Working, studying, crying, you know the drill...

פגית

New member
חזרתי מאיטליה לפני שלושה שבועות..

איזור ורונה מדהים, נהנתי מאוד...שבוע מרופוא ועד ורונה

../images/Emo13.gif

גיל- 22 איזור מגורים- מרכז. יש חבר/ה? לא איפה שירתתם? חיל כללי שמחים להשתחרר? השתחררתי כבר:), כמעט שנה משוחררת. מה מתכננים לעתיד? כרגע לומדת:)

פגית

New member
מצטרפת

שם:יובל גיל: 20 איזור מגורים:ב"ש יש חבר/ה?לא איפה שירתתם?בחר"פ דרום שמחים להשתחרר?כן ולא מה מתכננים לעתיד? כרגע פסיכומטרי ואחרכך כנראה שעוד אחד, ואז טיולון של כמה ח'(3-4) לקנדה, אלסקה וקינוח בקריבים, אחר כך להתקבל ללימודי ביולוגיה ימית באונ' בן גוריון או ברופין במכמורת ולהתחיל ללמוד..

טיפקסית

New member
מצטרפת

שם:בשמת גיל:21 וכמעט שלושה חודשים יש חבר/ה:לא איפה שירתתם:גדוד קשר פצ"ן שמחים להשתחרר:בוודאי,למרות שהיו לי שנתיים מדהימות הרגשתי שבאמת מיציתי את המסגרת הצבאית מה מתכננים:כרגע עובדת שנה בקיבוץ שבו אני גרה [עד אוגוסט 08] ויש לי אחות שהולכת להתחתן בדיוק חודש אחרי שאני מסיימת את העבודה כך שאני בטח אעזור בהכנות לחתונה או משהו כזה,בעתיד מתכננת לנסוע למשפחה שלי בארה"ב אח"כ פסיכומטרי,לימודים...כמו כולם מסר לאומה-תהיו אתם עצמכם,תיהנו מכל יום שעובר ותנו חיוך כי בחיים הכל קורה לטובה

טיפקסית

New member
תודה תודה

אבל יש עוד זמן 10 חודשים זה המון דברים עוד יכולים להשתנות.

steelwater

New member
רק נחת

הפורום הזה קם בדיוק בשבוע שהתחררתי, איזה כיף... שם: יעל. גיל:21. איזור מגורים: י-ם. יש חבר/ה? לא. איפה שירתתם? בחה"י, בקרייה. שמחים להשתחרר? הכי אמושרים בעולם!!! מה מתכננים לעתיד? עוד מעט פסיכומטרי, עבודה ואז אנגליה/אירלנד/סקוטלנד!

WorldCenter

New member
וואלה אנגליה אירלנד?

בד"כ אנשים מתכננים את הטיול למקומות אחרים, למה דווקא לשם, ולכמה זמן את מתכננת?

The Blue Fairy

New member
מצטרפת :)

שם-עדי גיל-20 איזור מגורים-קריות יש חבר/ה?לא איפה שירתתם?מודיעין חה"א ואח"כ קמב"צית בחה"א שמחים להשתחרר?מאד מאד מאד מאד! מה מתכננים לעתיד?פסיכומטרי ואז...נראה :)

אהלןןןן

בדיוק בזמן! שם- דותן גיל- 21 איזור מגורים- כפר סבא! יש חבר/ה? איןן.. איפה שירתתם? מודיעין שדה, בבקעת הירדן.. המקום הכיייי חם שיש! מאוד חם. שמחים להשתחרר? מאווווד. הגיע הזמן אחרי 3 שנים, לא ?! מה מתכננים לעתיד? טיולים, פסיכומטרי, כסף... והרבה כיף! מתי ואיך? עוד לא ידוע. לכל מי שהשתחרר והתחפש"ש לא מזמן, מזלל טוב !! מקווה שיהיה מעניין בפורום.

o0Invisible0o

New member
אני חדשה!../images/Emo9.gif

טוב בעצם הפורום חדש..אז הכל חדש!
שם- איילת גיל- 20 איזור מגורים- מרכז יש חבר/ה? לא איפה שירתתם? קריה- חטיבת המחקר, אמ"ן. שמחים להשתחרר? רגשות מעורבים, אבל בגדול כן.
מה מתכננים לעתיד? עבודה בהייטק לשנה הקרובה.
כי זה מה שעשיתי בצבא, לפחות נרוויח מזה כסף, מה לא? ואח"כ את הטיול הגדול, כנראה אוסטרליה לפחות שלושה חודשים. ואח"כ כבר נראה..
איזה כיף שנפתח פורום שבדיוק מתאים לי.

למעלה