שם- שירי גיל- 21 איזור מגורים- הרצליה יש חבר/ה?לא איפה שירתתם? יחסי ציבור חיל האוויר שמחים להשתחרר? באותו רגע לא, כמה זמן אח"כ מאוד! מה מתכננים לעתיד- חזרתי מתאילנד מתכננת עוד מעט נסיעה לאוסטרליה ל3 חודשים ואז לימודים
שם: שי גיל: 22 איזור מגורים: תל אביב יש חברה: כן איפה שירתתם: מ"כ הנדסה קרבית שמחים להשתחרר: שמחתי לפני שנה שזה קרה מה מתכננים לעתיד: כרגע אני עובד בחד"כ, עוד שבועיים מתחיל פסיכו' ביואל גבע, אחר"כ מתכנן אולי לטוס ואז ללמוד באוק' הבא מזל טוב על הפורום החדש..
עוד לא השתחררתי...חודש הבא אבל נזרום שם- אלירן גיל- 21 איזור מגורים- רמת גן יש חבר/ה? חברה - לא איפה שירתתם? בקו"ם ("מיטב"), תל השומר שמחים להשתחרר? בטח!!! אני מחכה כבר לחפש"ש! מה מתכננים לעתיד? לנוח, נרשמתי ל-2 מקומות עבודה (למרות שהתכנון לעבוד באילת שנה, לחסוך כסף) ולטוס לחו"ל (ארה"ב ודרום אמריקה) ואז נראה כבר מה ללמוד (מתלבט אם ללמוד ב"תדמור" או תעשייה וניהול) וכמובן פסיכומטרי ולהוציא רשיון נהיגה
שם: ערן גיל: 21 עיר: ת"א אין חברה, בינתיים..? שירתתי בתל השומר ביחידה שלא מכירים ושמח מאוד מאוד מאוד מאוד להשתחרר למרות שאני מאוד אתגעגע לפגוש את האנשים כל יום ותכנון לעתיד?נשאר לי עוד חודש בצבא, סיימתי עם פסיכומטרי, וחתמתי כבר על חוזה בהייטק לעבוד שנה וחצי, ולצאת לטיול מטורף, ואז להתחיל ללמוד בבאר שבע..