שרשור עדכונים בוקר 18/8/2011

היא ידעה את זה, אורן ובן גם רמזו לה שהוא

בעניין של דניאל, אבל ענבר, אחיתופל המודרני, יעצה לה ללכת ולדבר איתו.........אז היא הלכה וחטפה סטירה. מצד שני, זה היה חייב לקרות, כמה איתן יכל להתעלם ממנה? זה כבר נראה רע , אז טוב לשני הצדדים שזה נגמר כמו שזה נגמר.

לקי לי

New member
יש משהו שלא מוצא חן בעיני בהתנהלות

של התכנית. איך פתאום איתן מוכן שיכניסו לו מתחרה גם לזכיה במליון, וגם על לב הבנות? הוא בטוח ידע זאת מראש שבאמצע התכנית זה יקרה, אחרת מה פתאום שיסכים לזה, אחרי שחודשיים בערך הוא מתיבש שם ? לא נראה לכם מוזר. ולנו אומרים ומספרים שיקרה דבר גדול שאף אחד לא יודע מזה ושיזעזע את יושבי הבית. ואנחנו טמבלים מאמינים. כל תכניות הריאלטי די מכורות מראש ולצופים מתיחסים כמו לעדר מטומטמים, כך מרגיש לי. מה דעתכם?

לדעתי וא לא ידע, זו גם הסיבה

שהוא הסתגר יום שלם בחדר, אחרי שאמרו לו. הוא גם אמר את זה בדרך אגב לבנות אתמול, שהוא אוהב את גב, אבל פחות את העובדה שהוא נכנס. הוא גם אמר שכנראה הם משעממים מבחינה טלויזיונית וזו הסיבה. הוא לא טיפש, הוא חתום שם על חוזה שמן, למה לו להפר אותו? גם ככה היה אמור להשאר שם שלושה חודשים, אז עכשיו יוכל הלעביר אותם בכייף עם דניאל....אני מקוה

שרון-ב-

New member
למרות שאיתן 'לא סיפק את הסחורה' - בחור כלבבי

הוא נאמן לעצמו, לרגשות שלו, לאמת שלו. יכול היה להשתרלל חופשי, או לעשות צחוק מבנות, לרקוד על כמה חתונות. והיו כמה ימים באמת שהתחרבש עם שלוש בנות, אך ראו והרגישו שזה לא מתאים לאופי שלו, והוא הלך עם האמת שלו גם במחיר שעמום הקהל, ההפקה ניסתה להתערב (ע"ע סוויטה עם קרן) אבל זה לא הלך להם. אישית אני מכבד אותו על כך ובהחלט מקווה שהמיליון ילך אליו ואל דניאל אותם שניים שהיו מחוברים לרגשות של עצמם למרות הכל וזה לא פשוט במשחק/תכנית כזה/ו

הוא ענה אתמול לבן במפורש

בן שאל אותו "אם היית יודע שיכניסו עוד רווק היית נכנס לתוכנית"? איתן ענה" אני לא חושב" מישהו כתב כאן שבחוזה עם איתן יש סעיף שאומר מאחר והקונספט הוא ראשוני יכולים להיות בו שינויים מותר להפקה לעשות שינויים אבל היא מתחייבת ליידע את איתן לפני כל שינוי שיהיה כנראה הודיעו לו יום לפני שזה מה שהולך לקרות וזו הסיבה שאיתן הסתגר יום לפני כניסת גב.

נטלי1013

New member
מסכימה עם כל מילה, לקי לי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

השיחה הזו הייתה חייבת לקרות

אבל עם כל הכבוד.. הכתובת הייתה מקועקעת על הקיר בצבעים זוהרים עם מוזיקה ברקע.

איך שאני רואה את הדברים...

לדעתי אחרי הדייט של איתן עם קרן, איתן הבין שאין בנייהם התאמה מינית,היות והוא בחור רגיש עם מוסר,בסך הכל בחור מצויין,, הוא החליט לא להמשיך עם קרן,ולא לתת לה לחיות באשליות,, אבל היתה לו בעיה איך להגיד לה מבלי לפגוע בה,,, לכן התחמק ממנה עד שאמש כשהם שוחחו, לפי דעתי הוא נתן לה להבין שזה לא ילך להם יחד. מצד שני=מאידך אני גם חושבת שלא היו להם את התנאים המתאימים למרות שזו סוויטה פרטית הפחד מהמצלמות למרות שסגרו אותן יושב שם עמוק במוח ומונע להתנהל כפי שצריך,,,, לכן איתן לא מעלה את קרן להדחה,, ממשיך לשמור עליה שם, כדי שלא יתפרש אחרי הדייט שהוא גבר חסר רגשות, משתמש וזורק.

ולדעתי

ולפי מה שנועה אמרה פה אתמול.. סיכוי גבוה שאיתן כבר מזמן רצה לחתוך עם קרן (הרי ראינו את ההתעלמות ממנה) אבל ההפקה לא נתנה לו כי אז זה היה מראה כאילו שהמשחק נגמר. כנראה הם ביקשו שהוא יחכה עד שיכנס רווק חדש. יש מצב אגב, שהם לא תכננו להגיד לו על הרווק החדש, אבל בגלל שראו שהוא די סגור על דניאל.. הסבירו לו את המצב. הכל השערות.

רגע רק רגע

Active member
נכון! יש עובדות!

עובדות סוציאליות... עובדות משק... וסתם עובדות בשדה... סתם הומור של בוקר
בוקר טוב

עוד דבר, מהמעט שהראו מהדייט שלהם

לא נראתה שם כיימייה יתרה. הוא שיחק איתה במשחקים מטופשים שבכולם היא הפסידה, ראו שהוא מנסה לגרד נושאי שיחה וזה לא הולך. גם קרן עצמה אמרה שהיו רגעים משעממים. אז היה סקס, הם שני אנשים צעירים, חרמנים שנזקקו למגע...לא קרה כלום. אני לא חושבת שהיא מתאימה לו, באופייה, כפי שהראינו היא אדם קטן מאוד, אני לא יודעת אם דניאל טובה יותר או פחות, אבל יש עניין של כימיה בסיסית בין אנשים, או שזה שם או שזה לא וכנראה ששם לא הייתה, למרות שהוא ניסה. חוץ מזה, הוא לא יכל להגיד לקרן כלום, כי בכך היה סוגר בעצם את המשחק, לדעתי ההפקה לא נתנה לו ולכן משך ומשך.......אם כי על פני השטח נתן לקרן להבין שהוא לא מעוניין בה.

adiyon2

New member
קרן לא הלכה לדבר עם איתן בגלל עצת ענבר

היא הלכה לאיתן בשביל שיזרוק אותה על מנת שתוכל להתחיל עם גב. הנה היא אצלו במיטה. מהר מאוד תעבור שלב. כנראה לא למדה מהניסיון.

למעלה