שרשור עדכונים בוקר 18/8/2011

דיי3

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo91.gifמה דעתכם: אני מציעה !

אני מאוד מחבבת את אורטל. גם מסמסת לה. אלא מה? כפי ששמתם לב, היא לא הביאה אתה מספיק ביגוד. מצד שני משפחתה לא שולחת לה למרות בקשותיה. אני רוצה לפנות לחנויות אופנה,, לסטייליסטים, למי שבא לו: מה דעתכם לשלוח לאורטל ביגוד מהמם, אני בטוחה שזה יתרום לה לא מעט גם לביטחון העצמי וגם להצלחה. היא מתמודדת שם עם בחורות שהשקיעו המון בבגדים, זה מוסיף להן הרבה. מה דעתכם?

קצת הזוי האמת מה שאת מבקשת..

יש אנשים שיותר זקוקים לבגדים האלו, אם את כבר בקטע של לתרום.

דיי3

New member
סוזי, אם כבר אנשים שיותר זקוקים, הרי שאין סוף

למה שמשקיעים בכל הדברים חסרי התועלת. אם שמת לב, גם ליהי וגם אחרות מקבלות ביגוד מחנויות או סטייליסטים רק כדי לפרסם את עצמם. זו הלוואה. נראה לי שכדי שיהיה קצת יותר פייר כדאי להשאיל גם לאורטל. :)

זה מוזר

כי בחסויות, תמיד אומרים שדיירי הוילה (יעני כולם!!!) לבושים באופנת רנואר (?!) או איזשהו מותג אחר, אני לא זוכרת. אז איך זה שהיא לא מקבלת?

אני לא

וההפקה צריכה לדאוג לה. ואם את רוצה לעשות מעשה,צרי קשר עם ההפקה. מצידי שאורטל תלך בבגד ים, ג'ינס וחולצה כל היום.. היא נראית טוב בהכל.

דיי3

New member
אתם לא מבינים , ישר שוללים. תחשבי רגע

אני מדברת על השאלת בגדים כפי שהמון מפורסמים מקבלים. לא התכוונתי לתרומות למסכנים. אתם קצת מקובעים.

דיי3

New member
איך את כל כך בטוחה? לו אני שם , הייתי שמחה.

אני לא מדברת על תרומה לאביונים. אני מדברת על הלוואה. כי שומעים אותה אומרת שאין לה מספיק בגדים בוילה.

דיי3

New member
לי פחות נעים לראות אותה מבקשת מליהי

שעונה לה בחצי פה, "בכיף". היא גם מציינת כל פעם , למה רק לי לא שולחים, וזה כן חשוב במלחמה כמו במלחמה.

רותי167

Well-known member
בעיה שלה,נכנסה לשלושה חודשים,היתה צריכה להערך

בהתאם. הליך מכוער ומבזה לשלוח בגדים מתורמים.

דיי3

New member
רותי היי. אני באמת לשמחתי לא דידי:)

אני חושבת שקראתי לילד בשמו בסך הכל. למה להתייפייף למה? אני בטוחה שאורטל תשמח לקבל הלוואה של ביגוד נוסף, היא בהחלט תוכל לשלם כשתצא.

למעלה