שרשור שאלות ובקשות

Miss Rojas

New member
היא שיחקה את לולה בקיץ נצחי

ואת שכחתי מה שמה... נראה לי סול ב'ירח פראי' וגם ב'אהבות שלנו' היא שיחקה... לוזוכרת איך קוראים לה שם

Net Chick

New member
יא רציני הן ממש דומות

יעני יש קטעים שהיא בסדרה שהיא ממש דומה לג'ורג'ינה או שזאת רק אני שרואה קצת דימיון??? בת כמה בכלל זאתי שמשחקת את פלורנסיה ? ותגידו יש לך מושג אם היא תהיה בסוף עם בנחה או עם האח המבוגר?=/

la reputa madre

New member
../images/Emo58.gif פלור תהיה...

פלור תהיה באיזשהו שלב עם פרנקו שיהיה מאוהב בה...אבל הם יפרדו והיא תהיה חברה של פדריקו...הסדרה עדיין לא נגמרה בארגנטינה אבל אני מניחה שפלור תהיה עם הנסיך שלה( פדה) ושהכל יגמר טוב כמו באגדות בלה בלה

Net Chick

New member
ושובבבבבבבבבבבב צ'טערת על הבורות

אבל מי זה פרנקו ומי זה פדריקו טוב הסדרה רק התחילה קשה לי לעקוב יעני מי מהם זה בנחה חח יא זה לא נראה לכם מוזר שהיא עוברת מאח , לאח מה נסגר =/?

la reputa madre

New member
העונה הראשונה לא נגמרה!!היא לקראת

הסוף...זה כנון..אבל היא ממש לא נגמרה..אפילו עדיין מצטרפים בשבועות האלה שחקנים חדשים לקאסט!!

העונה הראשונה כןןןן נגמרה

כתבו את זה בכמה מקומות וביניהם באתר פינת אור... אז אם את לא חייה פה לא בעיה שלי!

la reputa madre

New member
הא באמת? רק ביום שישי היה פרק

של פלורי...והוא לא היה האחרון!! הם תהכוונו שהסדרה הולכת להיגמר...אניק ראתי את זה...גם היה כתוב שם שכריס מזמינה שחקנים מפורסמים כדי להעלות את הרייטינג סופית ולנצח את תדר 04 אם את לא מאמינה לי את מוזמת לשאול כל ותיק בפורום שמבין..או בעלי אתרים שע-ד-י-ן מצלמים סרטונים מפלורי ומביאים לאתר שלהם כמו המנהלים של לוס פרפקטוס!

ואי את חייה נראה לי בתקופת האבן

מה קשה לקלוט???? באתר של פינת אור שהוא גם הרישמי ומתעדכן כלל הזמן אז כתבו לפני שבועיים בערך שכריס מביאה שחקנים חדשים להעלות את הרייטינג.. ובנתיים הסידרה נגמרה ובגלל שמישה ז"ל נפטר אז הם עוצרים בנתיים את הצילומים לעונה השנייה...!!!!!!!!!!!!!!!!!1

דווקא אם היא חיה פה זה אומר שהיא

יודעת פחות..
אבל אם היא חיה לא פה (ארגנטינה למשל..) היא יודעת קצת יותר טוב

למעלה