שאלה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifכל הבנות לכאן../images/Emo70.gif הצעה../images/Emo26.gif

נכון שנפתח האתר החדש הרשמי למקפליי? ואיתו נפתח גם הפורום הרשמי החדש.. הם עברו כתובת כמובן ואני הייתי בפורום הזה פעילה עד לפני איזה חודשיים ככה חחח הפסקתי ללכת לשם XDD ועכשיו שמתי לב למשהו חדש.. שזה fan groups יש שם קבוצות של מעריצים מכל העולם... למשל השמות שלהם "team scotland" או "team italy" וחשבתי לפתוח את "McFLY Israel Team" ששם אנחנו נהיה ויראו שיש מעריצות גם מפה
שם אפשר גם לדבר וזה.. ותמיד מעודכן שם הכלל.. את הרעיון להביא אתכם לשם ובכלל לפתוח הציעה יעל yeal1000
ואממ אני רוצה לראות אם זה יעבוד בכלל.. אם אתן רוצות וזה.. צריך להירשם ברור אבל זה ממש מהיר.. ואני יודעת שיש בפורום הזה בנות מישראל שלא בפורום בתפוז, אז אולי גם אם נפתח קבוצה אז הן יראו ונספר להן גם על הפורום הזה וזה.... וכבר הכנתי 3 עיצובים ל- team israel שיצאו מהממים.. אז אם אתן רוצות לעשות קבוצת מעריצים כזו תגידו, ואני יראה את העיצובים ונבחר ואם לא.. ובכל זאת תרצו לראות את כישרוני בעיצובים תגידו
מה אתן חושבות

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממממ אפשר גם

בעברית
חחח כאילו ראיתי שם את הקבוצות מצרפת וזה מדברות בשפה שלהם.. ואפשר גם באנגלית שאולי אם הם נכנסים אז הם יראו? XDD אממ אני מניחה שלכל הקבוצות שם יש פורומים משלהם גם והם גם ברשמי.. אז כאילו.. לא יודעת נחשוב על משהו.. נראה נוכחות חח

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאני בעד!../images/Emo45.gif

שיחשבו על לבוא לכאן לשם שינוי

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo45.gifברור../images/Emo70.gifחח

לא יכול להזיק LOL קישור?מישהו?

../images/Emo19.gif אווי מאגגניב , אני בעד [ :

אני חושבת שזה ממש יכול לעזור , אפילו שרק ידעו שיש להם פה מעריצים ( : תעלי את העיצובים שעשית , באלי לראות

sweet shir

New member
אני בעד, אבל הפורומים הרשמיים לא עובדים אצלי

מאז שהם עברו לפני שנה+ למערכת החדשה. פתחו עכשיו משהו חדש לגמרי או שזה אותו מערכת? כי אם זה נשאר אותו דבר זה לא עובד אצלי במחשב. ;;

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ אני לא ממש יודעת

מחר אני ישים קישור כשאני אפרסם הכל ביחד ותכנסי תראי אם זה יעבוד לך
אני מקווה שכן
תאמת הפורום הקודם שלהם היה יותר טוב, כאילו.. עכשיו הוא נראה קצת מעפן XDD אבל שיהיה
בכלל אהבתי את האתר הרשמי הקודם

sweet shir

New member
נכנסתי כבר, וזה מערכת כמו של פעם וזה עובד DD:

אני מעדיפה שזה יהיה כמו שהיה לפני שנתיים, כי הפונט היה יותר נוח חחח אבל אני מעדיפה ככה מאשר במערכת שלא עובדת אצלי במחשב. XD

yael0000

New member
את רואה פה 1?../images/Emo211.gif../images/Emo69.gif

אההאהאה המחשב שלי מתפגר

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifנשמע נגניבD:בעד../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

הכל בכדי שמקפליי יראו שיש להם מעריצים גם בישראלXD

McFly My Life

New member
מאגניב../images/Emo9.gif

אני בעד!! לא יזיק שידעו שיש להם מעריצות בעוד חור