אמא שלך תעני!!!! אני אזכר ואגיד לך...
נ נ ו נ י י י י New member 26/9/06 #20 רגע, את באמת יודעת?../images/Emo6.gif כי אני באמת רוצה טירסטיק זה אדיר נשים לפני האודישן
M mikmikonet New member 26/9/06 #23 טירסטיק = מקל דמעות זה אביזר כזה לשחקנים שאמורים לבכות בסצנה או בהצגה, אם הם רוצים שהבכי יצא מהר, הם מורחים את החומר מתחת לעיניים... החומר שורף וככה הם מצליחים לבכות.
טירסטיק = מקל דמעות זה אביזר כזה לשחקנים שאמורים לבכות בסצנה או בהצגה, אם הם רוצים שהבכי יצא מהר, הם מורחים את החומר מתחת לעיניים... החומר שורף וככה הם מצליחים לבכות.
ד דנדי פלוצקי New member 27/9/06 #34 בהצגות בדרך כלל לא שמים.. אלא אם כן נכנסים בוכים לבמה... וזה בחנויות של טריקים וכאלה.. ובסנטר יש איפשהו מקום לקנות.. לא יודעת בדיוק איפה
בהצגות בדרך כלל לא שמים.. אלא אם כן נכנסים בוכים לבמה... וזה בחנויות של טריקים וכאלה.. ובסנטר יש איפשהו מקום לקנות.. לא יודעת בדיוק איפה
ת תפוזיטלי New member 26/9/06 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתן מצחיקות אותי../images/Emo99.gif תמשיכו
מ מתה על ורד פלדמן New member 26/9/06 #24 איזה תמונה חמודהההה! מתה על ורד!! אנשים- הפורום הזה מת!! תשלחו הודעות..אני רואה שההודעה האחרונה הייתה רק אתמול...
איזה תמונה חמודהההה! מתה על ורד!! אנשים- הפורום הזה מת!! תשלחו הודעות..אני רואה שההודעה האחרונה הייתה רק אתמול...
M mikmikonet New member 26/9/06 #25 ממ, זה משחק שצריך לדובב את התמונה.. את צריכה לכתוב משהו שורד כאילו אומרת בתמונה. בסוף אני בוחרת מנצח מכל הציטוטים (שהפעם ממש ממש טובים ) ומי שמנצח פותח את הפינה בפעם הבאה. הפורום לא מת הוא מאותגר קיומית סתם נו, גם לא זה. הוא די פעיל
ממ, זה משחק שצריך לדובב את התמונה.. את צריכה לכתוב משהו שורד כאילו אומרת בתמונה. בסוף אני בוחרת מנצח מכל הציטוטים (שהפעם ממש ממש טובים ) ומי שמנצח פותח את הפינה בפעם הבאה. הפורום לא מת הוא מאותגר קיומית סתם נו, גם לא זה. הוא די פעיל
נ נ ו נ י י י י New member 26/9/06 #27 ../images/Emo12.gifהוא דווקא לא מת../images/Emo6.gif וזה כי רובנו בבצפר עד שעה מאוחרת יחסית
R Redemption Song New member 26/9/06 #29 מי מת?../images/Emo2.gif למה להספיד אותו כל כך מהר? עבר רק חודש..
ת תמרוש5 New member 27/9/06 #32 אל תזלזל בבצפר של נגי../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif סתם מה אני מבינה..
R Redemption Song New member 27/9/06 #36 בן צבי../images/Emo46.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif
בן צבי../images/Emo46.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif
נ נ ו נ י י י י New member 27/9/06 #37 המממ...בן צבי../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif זה חלק מאלון, עדיין
A Atticus Finch New member 28/9/06 #40 ../images/Emo199.gif בר-לב. היה לנו היום טיול לילי לירושלים מ21:00 עד 5:50. היה ענק.
O OoPineapplEoO New member 27/9/06 #33 !!!!!!!!!!!111111111 דובי: "אווווווור אוווווווווווור" ורד/דריה: "אה?!?" לא משהו
ש שילי the one New member 27/9/06 #38 יש לי אחד.. "השמפו עשה לכם נשירה? אתם לא לבד! צלצלו לקו החם לבעיות הקרקפת ושורשי הסערות..." דבילי הא?
יש לי אחד.. "השמפו עשה לכם נשירה? אתם לא לבד! צלצלו לקו החם לבעיות הקרקפת ושורשי הסערות..." דבילי הא?
M mikmikonet New member 28/9/06 #39 ../images/Emo47.gif והזוכה..... ../images/Emo47.gif וואי, הייתם ממש טובים כולכם ממש הצחקתם אותי... אבל צריך בסופו של דבר לבחור והיה לי ממש ממש ממש ממש קשה ברצינות. אבל תמרי היא הזוכה.
../images/Emo47.gif והזוכה..... ../images/Emo47.gif וואי, הייתם ממש טובים כולכם ממש הצחקתם אותי... אבל צריך בסופו של דבר לבחור והיה לי ממש ממש ממש ממש קשה ברצינות. אבל תמרי היא הזוכה.