הכינו את עצמכם למגניב מכל...

Super Alonit

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo210.gifהכינו את עצמכם למגניב מכל...../images/Emo11.gif

לנורא מכל... לסקסי מכל... לטעים מכל... לאלים מכל... ליצירתי מכל... למלוכלך מכל... לקסומי מכל...
מפגש פורום Nightwish- חודש יולי!
אז ככה, לא משנה כמה האנשים בפורום הזה קוטרים ומפונקים, הרוב בסוף הסכים לים!
אבל אל דאגה, סיסיז חביבים שלי, עדיין יש לנו כמה אנשים בעייתיים שבדיוק נמצאים באבל בתאריך הזה ואנחנו מחוייבים להתחשב בהם. אתם יכולים לנשום לרווחה.
אנחנו ניפגש בעזריאלי בשעה 12:00 ב-22 לחודש יולי, מול הטאוור רקורדס כרגיל ורק בסביבות 17:00 נפרוש לים לאיזה שעה שעתיים של כיף עד שיחשיך (וכבר יהיה נעים, מניסיון, הייתי שם אתמול
). קרדיט לעידן על הרעיון הגאוני שבעצם ככה מרצה את כל הפורום.
מקווה שזה בסדר מבחינתכם:] מצידי אפילו להגיע ב-11:00 וככה להיות עם כולם יותר זמן. מי שמתאים לו שישרשר
ומי שלא בא בכלל לשרשר
. וזה לא השירשור לקטר ולנסות לשנות, זה השירשור שקובע מה בעצם יהיה במפגש הקרוב. כל הדעות שלכם נלקחו בחשבון בשירשור מפגש הקודם. זו רק הודעה שמטרתה ליידע אתכם על המפגש שלא תקבעו בטעות תוכניות ולראות מי מגיע (אמורים להיות הרבה אנשים לפי השירשור הקודם, הרוב, מן הסתם). מקווה לראות אתכם שם פורום קסומי שלי, אוהבת אתכם ככהההההההההההההההההההההההההה הרבה!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif^^

אני צריכה לבדוק אם זה מסתדר מבחינת קורס מד"א...=/ ממש מקווה שכן. [:

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מתחילה ללמוד באותו יום, וב20 אני גם חוזרת מאילת וגם הולכת לאיזו הופעה, אז תלוי עד כמה אני אהיה מותשת :S

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif

אני מקווה שאני לא אהיה עייפה מדי אחרי המכירה המוקדמת להארי פוטר 7
|גיקית|

למעלה