הכינו את עצמכם למגניב מכל...

danduuu

New member
אף אחד לא אמר שחייבים לישון בצפון,

למה כשאני באה לת"א אני נשארת לישון? אפשר לבוא מהבוקר עד הערב כמו תמיד. ולפני כמה ימים כשאמרת שהמפגש ב22 אמרתי לך שתעשו את זה בצפון ואמרת אל תדאגי אני עובדת על זה, או משהו כזה. אז הנחתי שכבר מארגנים כאן מפגש. אבל בסדר, מקווה שמתישהו כן תחליטו לעשות כאן. אני לא מבקשת שכל המפגשים יהיו פה. ביקשתי מפגש *אחד* שבו אני לא אצטרך להוציא 75 ש"ח. שמעי אני לא מתלוננת שאני מוציאה את הכסף הזה בכל פעם שיש מפגש, לא סתם אני מוציאה את זה. אתם חשובים לי ולא אכפת לי להוציא גם 200 שקל כדי לראות את כולכם. אבל זה גם פוגע כשלכם לא ממש אכפת ואתם לא באים לפה. זה לא שאני היחידה מהצפון, יש פה לפחות 10 אנשים מהצפון שקשה להם להגיע לשם. בכל מקרה, סליחה אם ההודעה שלי הייתה תוקפנית מדי וכו', לא התכוונתי שזה ייצא ככה. פשוט אני נורא מרגישה מרוחקת מהפורום בזמן האחרון ומרגישה כאילו הדעה שלי לא נחשבת כאן ולא ממש מתייחסים אליי. אז זה כבר יצא בצורה תוקפנית..אני ממש מצטערת אם נפגעת מזה..אני באמת לא התכוונתי שזה יהיה ככה. אני באמת אוהבת אותך המון, ואת נורא חשובה לי, ובגלל שאני מחשיבה את כולכם כחברים שלי, זה פשוט פגע בי. אז תהנו במפגש הזה, ומקווה שמפגש הבא כן תתחשבו בנו. ושוב, סורי על התוקפנות. עכשיו אני מרגישה חרא בגלל כל זה =/ אני לא אוהבת כשקורים הדברים האלו, ובייחוד שהם באשמתי
מצטערת

danduuu

New member
זה לא ממש קשור לזה..וחוץ מזה יש פה הרבה אנשים

שמתגייסים בקרוב, וביניהם גם חברה שלך. וגם במיכל לא ממש התחשבו ולא קבעו מפגש לפני הגיוס שלה [אני לא רוצה לדבר בשביל מיכל אבל עדיין אני שמה לב שלא מתחשבים פה באחרים הרבה] ואני לא בוכה, אבל פשוט זה כבר מעצבן אותי. אתם לא מוציאים כ"כ הרבה כסף על נסיעות כמו האנשים מהצפון. אני מוציאה כל פעם יותר מ75 שקל רק על נסיעות, וזה המון. אז פעם אחת אני מבקשת שתבואו אלינו, ולא ממש מתייחסים. אל תגיבו להודעה הזאת, זה סתם ייגרום לריבים או כאלה ואני לא מנסה לגרום לזה. פשוט אומרת מה שמפריע לי.

Super Alonit

New member
אתם מזה מאכזבים.../images/Emo4.gif

בשירשור הקודם כולם (חוץ מ-3) יכלו להגיע ופתאום אתם עושים בעיות... ממש חבל. אני כבר לא חושבת שיש טעם לזה, ועוד עם התגובות והתלונות של אנשים זה ממש לא נעים. מה כבר ביקשתי? כולה למצוא זמן שכולם יכולים להפגש אבל אף אחד לא יכול לעשות מאמצים וללכת לקראת השאר. אני כבר לא רוצה לבוא למפגש הזה, בחיי שהוצאתם לי את כל החשק.

אל תתאכזבי../images/Emo24.gif

לפעמים צצים כל מיני דברים.זה לא אומר שאנשים לא רוצים להגיע. אני,למשל,בשרשור הקודם אמרתי שאני יכולה להגיע,אבל רק לפני יומיים ידעתי שאני נוסעת לאילת.פשוט צצים דברים.נסי להבין את זה,ולא להתאכזב.אני בטוחה שאף אחד לא עושה את זה בכוונה.

בובה, זה ממש לא משהו נגדך../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

אני ממש אשתדל לבוא, את יודעת שאני מתה עלייך ומתגעגעת ורוצה לראות אותך

מצטערת../images/Emo10.gif

אני באמת רוצה לבוא,אבל אני בירושלים בבוקר,ואין מצב שאני אגיע לת"א
אם את רוצה,אני אהיה בת"א ברביעי חמישי,ואני אשמח להפגש

בסדר../images/Emo13.gif

אגב,אני ועלומה נהיה בכנס בשם פנטסי.קון,שנחש מה הנושא שלו?P: הוא מאורגן ע"י האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטזיה, ולפי התוכניה הולכים להיות דברים מעניינים

lacrimosa girl

New member
בקשר לזה ../images/Emo2.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הנושא הוא שייקספיר!! ליתר דיוק, חלום ליל קיץ.
נועה, בואי גם!!! |פאפיפייס|

למעלה