אז איך הייתה ההופעה...|סביון

../images/Emo142.gifאז איך הייתה ההופעה...|סביון

וואו! אני לא מאמינה שאני ערה בשעה כזאת! ועוד אתמול הלכתי לישון ב-3... טוב...אז איך הייתה ההופעה...אדירה
פגשתי את חן המתוקה (והקצת נרקיסיסטית- "אני רואה אותך" -"כן אני יפה") מיד, ואבא שלי נרגע קצת (וליד חברות הוא עושה רושם של אבא צעיר ופתוח, אבל אתם יכולים לנחש מה הייתי צריכה לעבור כדי לשכנע אותו ואת אמא שלי שלא יקרה לי כלום...) הוא ראה את אחותה של חן...(שנחמדה וחמודה לא פחות
) לחברות שלי היה טיפה מוזר שם, אז הם נעלמו לבית קפה בצד, ורוב ההופעה היו דיי מאחורה...הפסד שלהם!
בכל מקרה, פגשתי את הדר, את אביה (רקדנית מלידה...טחחח!), את טל, והיה ממש מוזר לראות אתכם...כאילו הכינוי קם לתחייה
מבחינת ההופעה עצמה...נדהמתי (כמו כל פעם מחדש, רק הפעם אביה הייתה גם איתי עם זה
) מהכשרון של גיא על הגיטרה...באמת משהו יוצא מן הכלל! כל הכבוד לו
(גם היה ביציע מעולה ל"לבדוק לך ת'מנוע", יחד עם תנועות מקוריות מאת חן
) טוב, אז אחרי זה דיברנו איתם קצת... אייל דיי אהב את הציור שלו ("גאוני! את גאונה!"), אורי הסביר לחן ולי עובדה חשובה על אשכנזים (טוב, יותר לחן, אבל גם אני הייתי שם!
) והמשכורת, וגיא...איזה חמוד
הוא אמר לי שהציור שלו תלוי בבית שלו על קיר של כבוד
אז אמרתי לו שזה לא כזה טרחה, ושלא יעשה מזה עניין גדול, והוא אמר שזה יפה- אז אמרתי לו שזה באמת כלום, ושאולי אפילו אני אספיק לקשקש עוד משהו להופעה הבאה כי באמת כיף לצייר אותו, והוא אמר לי שאני ממש לא חייבת, ושהמתנה הכי גדולה היא שאני באה...מתוק...
הקיצר- היה כיף לאללה
נ.ב. זיגו שר את "בפורים הזה אני בליינד קאובוי", שהיה אדיר, וההדרן היה עם הלהקה הסקוטית (אייל בחתי עירום עטוף בבד עם משבצות סקוטיות כאלה, שני מזיג המוכשרת (שבקרוב יפתח לה מועדון מעריצים...
...), ועוד מישהי, נראה לי שקראו לה שלי (אנ'לא זוכרת), שניגנה לא רע בכלל גם

אורי הסביר לנו../images/Emo35.gif

חחחח קרעת אותי... לי ולאורי יש הסטוריה אשכנזית ארוכה ומשונה קצת.. מאמי- הוא דיבר אליי
ואת סתם מנפחת.. כאילו אני אמנם נרקיסיסטית אבל.. טוב נו אין שומדבר שיצדיק
טל היה לא נחמד אליי בסוף
באתי לדבר איתו והוא אמר לי "מה את רוצה
" זה היה נורא מעליב.. אבל לפחות הפעם החולצה שלי קיבלה אישור ממנו.. והריקוד של לבדוק לך ת'מנוע- כל הזכויות שמורות לצ'ופ צ'ופ (רותם) החמודה... אני חולה עליה
אחרי ההופעה אביה אני וטל הלכנו לשחק די די אר.. לרקוד עוד קצת.. ואחרי זה הראתי לאביה באמצע הבאולינג ריקוד ומישו אמר לי שאני רוקדת יפה
כייייף
אה כן- פורום הדורבנים
בכל מקרה הייתה אחלה הופעה אולי אני יכתוב עוד מעט משו ארוך יותר כרגע אני חצי ישנה...

תני לי להנות מהספק בבקשה...

סתאם...זה היה לי ברור
(אבל גם אני אשכנזיה אז גם לי ישלמו יותר...
) אה...בכל מקרה זה באמת אחלה תנועות
אז כל הכבוד לרותם
נכווווון...כל ההופעה דיברתם על הדי די אר...אני שמחה שנהנתם

אהה!

אין הופעה בכפ"ס כל החודש!.. רשע! זהו, החלטתי. ב-27 אני בתל-אביב. [רמז...תבואו!]

תודה ../images/Emo13.gif

ואני אנסה לבוא, אבל לא נראה לי שירשו לי הופעה כל שבוע...אבל שווה לנסות
אבל כמה שההופעה הבאה בכפ"ס תהיה רחוקה יותר, יש סיכוי גדול יותר שאני אבוא, כי כמו שכבר הזכרתי, לא נראה לי שירשו לי הופעה כל שבוע, אז כמה שיותר רחוק כרגע (נגיד שבועיים שלושה) יש יותר סיכויים שאני באה

זה עוד שבועיים..

ואת! חצופה! הבאת את זה לאייל ובכלל לא הראת לנו לפני!! לא חשבת על הלא-מאגניבים שלא הולכים להופעה הזאת?!

*-*SUNSHINE*-*

New member
אחרי אתמול

לא יפה שאני לא אגיב
הייתה הופעה מצויינת סופסוף הבארבי לא היה מפוצץ בשישי... יכולנו לרקוד
קצת שיגענו את זיגו "קצת"... הרבה שיגענו את זיגו הרבה חיבקתי את גיא,ואייל,ו..סתם את כולם. והיה כיף אהבתי את לא בא לי לשמוע ואת "בפורים הזה אני קאובוי"(ככה?) של זיגו..ממש!! וכמובן את אייל עם שמיכה שזה בכלל להיט אבל... בכל מקרה-אתן חמודות לאללה (גם את שני,יה תודה) והיה ממש כיף אתמול ממש!!!

לרקוד זה כיף...

אבל לא רציתי לרקוד כמו שאני רוקדת במסיבות נגיד, כי אני לא רוקדת משהו...לפעמים זה נראה כאילו יש לי עוויתות

Peach 16

New member
אני מאוווד נהנתי אתמול..!!

אין לי כ"כ כוח לכתוב אז אני אתמצת... הגעתי להופעה ב10:53 בדיוק כשהתחיל מבול והכניסה לבאבי היתה פשוט נהר וכולי התמלאתי מים!!! ההופעה התחילה באיחור קל והקטע פתיחה היה הזוי.. ( נראה לי גיא שוב החליף מיתרים כי היה משהו נוראאא עם הגיטרה שלו) היה כייף לפגוש את כל מי שלא הכרתי עדיין- ירדן ( אני הכי לא רקדנית מלידה אני פשוט אוהבת להשתולל אבל תודה
) שני ויואב.. וכמבן שאת מכרי הנושנים- טל, טל וחן! וגם את חברי הבכלל עתיקים מהבי"ס והצופים שאיכשהו הגיעו להופעה אתמול.. היה קטעים.. גיא כרגיל קרא לי דנה אבל כן זכר את השם האמיתי שלי.. ואת תוכן ההופעה חן וירדן כבר כתבו.. אההה וכמובן הכי נהנתי מכך שהבארבי לא היה מפוצץ והיה מקום לזוז ולנשום!!!!!!!!!!!!!!!!! ( התלהבתי קצת..)

למעלה