אז איך הייתה ההופעה...|סביון

papal

New member
אה חן

אם לא שמת לב- לא בדיוק יכולתי לדבר איתך חמודה כי אם לא שמת לב הייתי עם מישהיא- ואפילו עם אייל בקושי דיברתי אולי תפסיקי להיעלב כל פעם מחדש משטויות ? אם חלילה נפגעת ממני אז סורי אבל אני בטוח שתביני שזה ממש לא ככה תשתדיל בפעם הבאה לשאול אותי באופן אישי או להגיד לי לפני שאת מצהירה בפני כל הפורום שנפגעת ממני (כן כן- גם אני הסקתי מסקנות לגבי עצמי באותו כיוון ) מעבר לכך- היה מצחיק וונחמד ובאמת סופסוף היה מקום בבארבי ביום שישי ואני חייב לציין שההופעה דן תורן אחרי היתה גדולה לא פחות ובכלל אני אוהב את דן תורן והמוזיקה שלו וכמובן שההופעה של הדורבנים היתה מצויינת וסופסוף גם היה אחלה של סאונד בבארבי (דניאל- שיחקת אותה !!) בסוף ההופעה גדם דאגתי להעביר לרון ואיתי דיסק עם האתר של מאמ"ה- כדי שיתרשמו כשבדרך אגב האתר ממש קרוב לסיום צפו עידכונים בנושא עוד השבוע!!

Peach 16

New member
../images/Emo113.gifאיזה כייף!../images/Emo186.gif

אני מתגעגעת לסקי.. צרפת... קלאב מד...
חולשה..

DesertRose7

New member
אני מרגישבה נדחפת..

אבל .. תודה שוב למי שחשב עלי.. (חן, אביה) מתה עליכן! מקווה שב27 גם אני אהיה שם !! סוף סוף.. וואי שלג.. לנו יורד ברד.. זה מספיק?

Peach 16

New member
את פה!!

ואני כבר מודיעה לך שאת ישנה אצלי אם אין לך איך לחזור הביתה!!!!

שחר...

אם היית דואגת לשלוח לי מסר עם המספר החלופי שלך גם אני הייתי דואגת לך...*אהמ אהמ* בכל מקרה, התקשרתי לעמית (פיטה) בקרנבל

DesertRose7

New member
אבל!!

אני לא יכולה! זה חלק מהמגבלה של המחשב שלי.. וכרגע לא משנה שהוא לא עובד!!! אבל אני לא מבינה.. איך? איך את יכולה בלי איסיקיו?? חוץ מזה.. תשאלי אפילו את אביה ששאלתי אותה אם היית!!!
אבל חכי חכי.. עוד מעט יהיה לי מכשיר חדש!!!!! סוף סוף.. ואז כולם ידעו אותו!!!!! אה ולפעם הבאה.. יש מן מסורת כזת.. חחחח.. שאני המצאתי וחן עושה ובזמן האחרון שהשתתפות מלאה של אביה להתקשר אלי כשיש בעוד שבוע.. כי אני , מה לעשות, לא באה! כי אין לי איך לחזור!!!! או כל סיבה אחרת!!! אבל אין לי בעיה לפתוח איתך מסורת חדשה.. אני יודעת! כשאורי אומר את המשפט האשכנזי שלו/הדרן/ פתוחה להצעות!

יאיי ../images/Emo6.gif

תתחדשי על ה"בקרוב" פלאפון
וייאי- חשבו עליי
אני לא מתה בכלל על תוכנות דיבור...פעם הייתי מכורה לאייסיקיו, ואז בבת אחת נמאס לי...גם רוב היום אחותי על המחשב-ואני מצליחה להזיז אותה מדי פעם כדי שאני אוכל להשחיל הודעה... אני בעד להתקשר ש...אממ...הדרן
...אבל זה יכול להיות קצת לא מובן דרך הפלאפון...אז אולי שיר? איזה שיר את אוהבת במיוחד? (חוץ מבעוד שבוע...) אוי...אני שונאת שאי אפשר ללכת כי אין איך לחזור...בהופעה האחרונה לקחתי איתי חברה שההורים שלה יכלו להחזיר...דיי נצלני, אבל לא נורא, היא תתגבר על זה
אני ממליצה על השיטה
אה, וגם נדחה לי היום צופה לאפריל...אז עד אז אני לא צריכה לדאוג יותר מידי בקשר לזה שזה יעלה על הופעות

לא נכון...

דווקא בכל ההופעות שאני הייתי הם עשו את ריקדי, והופעה אחרונה הייתה רק לפני פחות מחודש!
תמיד צריך לקוות.

DesertRose7

New member
אופס..

לא אשמתי שאני לא יכולה לבוא!! ירדן אני חושבת ש.. אלפקה! גבעת שמואלית גאה!!

DesertRose7

New member
תגידי..

מה עם הפינה השבועית שלך? לא ראיתי אותה כבר ממזמן! פרשת ? (חס וחלילה!)

פעם קודמת

נדפק לי המחשב... יום שבת הזה קמתי, למדתי, נסעתי לסבתא, נסעתי לת"א, חזרתי, הלכתי לישון לא הייתי במחשב דקה

למעלה