אנשים להתעורר!, התפקדות נובמבר

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאנשים להתעורר!, התפקדות נובמבר../images/Emo3.gif

כללי
שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף:
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? המלצה חודשית? שיר החודש? האדם שעשה לכם את החודש? משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? משהו טוב שיקרה החודש? משהו פחות טוב שיקרה החודש?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

RED HEADed

New member
עונה :)

כללי שם: גל=] שכבה: שישיות השכבה הכי תותחית (כי יעל ואני נמצאות בה P:) סניף: נס ציונה השולטים תפקיד בסניף: מדריכת ז' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? סביר... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? כן- (ואני יודעת שחלק לא יסכימו איתי- HIGH SCOOL MUSICAL3 המלצה חודשית? הספר "THE GIVER" של לויס לוארי שיר החודש? אממ...אני אוהב שוקולד... ועוגות גבינה P: האדם שעשה לכם את החודש? לא היה בנאדם אחד ספיציפי... (תודות לכולם!!) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? אממ.... הרבה דברים עשו את החודש הזה מעולה... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? שוב, הרבה דברים... מבחנים, טכס פתיחת שנה, גדנ"ע מזרחנים... משהו טוב שיקרה החודש? (^ראו שאלה אחת למעלה... חוץ מהמבחנים^) משהו פחות טוב שיקרה החודש? מבחנים. XD מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? נרשמים סופית ביום שבת. בעקרון 50 ומשהו אתם מדריכים? יאפ (צוות הדרכה X2 כולם סוגדים לצוות הדרכה) אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 8 חניכים בסדיר והפעולות עוברות מעולה... על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? טכס פתיחת שנה בשבת! משהו להגיד לאומה כולה? החיים יפים- צלמו אותם! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש (תמונה של קבוצת תמיכה... עשיתי קצת סדר במחשב ונזכרתי איזה קבוצה מדהימה הייתה לנו P:)

יאאאאאא תמונה יפה ממש ממש!!!!

50 זה פשוט מעולה. כל הכבוד. מתי הטקס פתיחת שנה? נכון שאנחנו מוזמנים? :] ממ האמת שיש לנו ערב באולינג.
סניפי.
כל הכבוד גם על ה-8 חניכים...

RED HEADed

New member
=]

תודה תודה P: ערב באולינג זה מגניב... רק שלנו קצת נמאס... כל הימיהולדת למיניהם (הייתה אופנה כזאת פעם) היו בבאולינג אז קצת הרסנו את זה... XD

משעמם לי אז גם אני:)

כללי שם:ספיר שכבה:שביעיות סניף:נילי(נעלה) תפקיד בסניף:מזכירה+צוות סדנאות החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?עבר.... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ציר הדובדבנים המלצה חודשית?לבלות להנות ולנצל את הרגע שיר החודש?כל הדיסק החדש של עברי לידר*_* האדם שעשה לכם את החודש?יעל וגבאי3> משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?טטיול סכות,חגגתי יומולדת,נסעתי לרבידP: החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? להתחיל להתאפס על הכל משהו טוב שיקרה החודש?יומולדת לחברה טובה!!ערב הווי סניפי מתוכנן ועוד כל מיני משהו פחות טוב שיקרה החודש?לימודים חח מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא נרשמים אצלנו... אתם מדריכים? לא=) אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?------------- על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?טקס יום הזיכרון ליצחק רבין,ערב הווי משהו להגיד לאומה כולה? נמנמנמנממנ אין אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

על מה זה ציר הדובדבנים?

בכלל לא נרשמים לסניף? חניכים יכולים לבוא וללכת מתי שהם רוצים?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifגם פה משעמםXD

כללי
שם:רביד שכבה:שבעיות סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכת ח'
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?נחמד ממש ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ספר- רק התחלתי לקרוא אותו, אבל בינתיים אני ממש אוהבת.. "צלה של הרוח" וסרט זה ללא ספק "רעם טרופי"... המלצה חודשית?להסתכל על הצד החיובי שבדברים שיר החודש?When you look me in the eyes האדם שעשה לכם את החודש?אויי כולם בערך, רדיט מיוחד ליעל וספיר המדהימות [שיחקן אותה עם האלבום..] משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?יומולדת
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?מבחנים, שבוע גדנ"ע, יומולדת למלא אנשים, להוציא תעודת זהות, סוספוף למצוא מונולוג לבגרות-.- משהו טוב שיקרה החודש?גדנ"ע:) משהו פחות טוב שיקרה החודש?כל המבחנים...
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?לפי מה שתשובה אמר בטקס פתיחה אז 400 אתם מדריכים? כן אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?30 ומשהו, הפעולות עוברות נחמד כזה.. לא משהו, צריך לעבוד על זה טיפה
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?טקס רבין[?!] משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

400 חניכים? תותחים! ../images/Emo13.gif

את וספיר באותה גדנע? יכול להיות?
חחחחח.. למה מונולג? איזו בגרות? תאטרון? איך בוחרים? מאיפה? שתפי אותנו כשתמצאי!
שיהיה בהצלחה. 30 חניכים זה מעולה. כולם רשומים?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifלא...

היא בגדנע מזרחנים, שזה לכאלה שמרחיבים ערבית.. אצלנו זה גדנע כהכנה לצה"ל.. וכן, לבגרות בתאטרון.. ובוחרים ע"י קריאה של מלאאא מחזות, פשוט לוקחים את מה שהכי אוהבים... ומהחניכים אני חושבת שיש גמעט 27 רשומים.. לא סגורה על זה סופית עדיין...

RED HEADed

New member
ואוו איזה ספיר בגדנע מזרחנים??

אולי יש מישהו אחד שאני כן מכירה שם? :-O יכול להיות דבר כזה??

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנראה לי שהיא בלבלה בטעות וקראה לך ספיר

XD אנשים מהשכבה שלי הולכים גם השנה...

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאם את בוחרת להרחיב ערבית גם ביא'

כמגמה, הבצפר אצלנו מוציא גם ביא'

yaelula94

New member
לי לא משעמם אבל אני אענה ../images/Emo3.gif

כללי שם: יעל שכבה: שישיות המגניבים[ סתם כי גל ואני שם
) סניף: נילי תפקיד בסניף: מדריכה ורכזת סדנאות החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מעולה ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?איים אבודים- סרט ישראלי המלצה חודשית? להינות מהחיים שיר החודש? יש מללללללא האדם שעשה לכם את החודש? אחותי המושלמת הזאת משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? היה טיול סוכות החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לימודיםלימודיםלימודים ומכבי משהו טוב שיקרה החודש? מלא ימי הולדת משהו פחות טוב שיקרה החודש? מלא מבחים מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? --- אתם מדריכים? בוודאי אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? יש בערך 10 חניכים פחות או יותר והם הכי חמודים שיש על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? טקס רבין וערב הווי משהו להגיד לאומה כולה? אני שמחה ומאושרת אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש בלי תמונות. תוקע את המחשב.

רציתי לראות איים עבודים.... לא יצא.

ערב הווי לבוגרים, נכון? מה הולך להיות..? או שזה חסוי? X:

למעלה