אנשים להתעורר!, התפקדות נובמבר

yaelula94

New member
מלכי יא שקרנית בא לך דוקים

טאקי זאת ההתמחות שלי
והערב הווי... הוא קצת חסוי

מתפקדת

כללי שם:שירלי שכבה:מבוגרת? סניף:לשעבר ראשון מערב תפקיד בסניף:וריאליסטית? החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?אממ היה נחמד..בראשית חגים וכאלה... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?תעביר את זה הלאה.. המלצה חודשית?לא עולה לי עכשיו שיר החודש?אין משהו ספציפי האדם שעשה לכם את החודש?גרעין שועל משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?בראשית החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?כרגע אני חולה...הגעתי ל-39.8 מעלות חום. משהו טוב שיקרה החודש?אני אבריא:) משהו פחות טוב שיקרה החודש?אין מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? משהו להגיד לאומה כולה? אם רבי מברך אתכם תזהרו ממנו..מנסיון. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

שירלי.. איזה כיף שאת פה... ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

מה רבי עשה לך שצריך להיזהר? יאאא תרגישי טוב אהובה.
זוכרת שראינו תעביר את זה הלאה במחנה קיץ שנה שעברה? אחח היו ימים!

yaelula94

New member
תרגישי טוב ../images/Emo13.gif

ותעביר את זה הלאה.. זה היה יום בלתי נשכח.. איך שכל החניכות בכו, אי אפשר לשכוח

סניף נ"צ מזמין אותכם לטקס פתיחת שנה מפוצץ!../images/Emo13.gif

פרטים בקובץ מצורף
מי שמתכוון להגיע שיגיד

SoulDancer

New member
מגיבה:)

כללי שם: יסמין שכבה: ש"שינית סניף: באר שבע [?] תפקיד בסניף: מדריכת ח' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? מלא בחגים ופעילויות:) ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? צופן דה וינצ'י המלצה חודשית? האמת הערומה..סוף סוף קצת איכות שיר החודש? חושבת על זה... האדם שעשה לכם את החודש? כל מיני,=) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? בראשיתתתת החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? משימות משהו טוב שיקרה החודש? מחר הופעת סיום פעמונים! משהו פחות טוב שיקרה החודש? מחר הופעת סיום פעמונים... [יש לזה שני צדדים..] מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא יודעת..20 לפחות נראה לי..=) אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? שניים קבועים, אבל עוד יגיעו 20 אתם תראו=) על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? כל מיני.. משהו להגיד לאומה כולה? יהיה טוב
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש רציתי לצרף, אבל הכל גדול מידיי..חח

L I L O C H

New member
../images/Emo24.gif

היית מ-ד-ה-י-מ-ה בהופעה
פשוט אין מילים
ותרגישי טוב

RED HEADed

New member
באמת היה מעולה...

כל כך נהניתי!!! ויסמין היית תותחית!! (כמובן שכולם היו מדהימים, רק לא ברמה של נס ציונה P:)

SoulDancer

New member
תודה רבה:)

זה היה מופע פרידה מהשכבה שלי וקבלת החדשים http://www.facebook.com/video/video.php?v=33545664003 [קישור לקטע מהמופע]

למעלה