דיווחי שיעורים

deep ocean

New member
חהחהחחהה ענק

האמת שזכור לי בעבר איזה חוויה דומה עם בן (שהוא בשלוות נפש חסם אותי/הזיז אותי, למרות הנסיונות שלי), וזה היה מאד משעשע. אני חושבת שגם לי זה נתן מוטיבציה
בנוסף, זכורה לי חוויה שאני עשיתי הזזות עם מישהי/מישהו (לא מסגירה פרטים, אבל זה לא היה/היתה תלמיד/ה חדש/ה), והוא/היא ניסו להזיז אותי בכל מיני דרכים, אך ללא הצלחה, ואני בשלוות נפש הזזתי בכל מיני דרכים שרק רציתי בלי הרבה מאמץ. אותה חוויה כאשר פעם אחת אני neo ופעם אחרת אני הסוכן

TMCCHAN

New member
לידידי המוקסם../images/Emo28.gif../images/Emo119.gif

לפני מס שנים הלכתי לאימון רגיל עם המאמן שלי. כשנכנסתי אולם ישבנו קצת לפני אימון ודיברנו, המאמן שלי התחיל לעשות קומפלקס(סדרה של תנועות) כשראיתי אותו ברגע מסויים נעלמה לו היד. הסביר זאת כך נאמר שהו ביצעה שלוש תנועות :אגרוף ישר, חסימה על הראש ושוב אגרוף ישר וכל זה בתנועה סיבובית. זכרתי את כל התנועות אך ראיתי רק שני מתוכם. וכל זה למרות האיתי מרוכז רק בו ועמדתי מס מטרים ממנו. בנוסף העבודות ידיים לא פעם ממכה של יד על יד היה נוצר לי ישר סימן סגול על היד. כמו שכתוב בספרים דידיים שלו היו כמו שני פלדות חזקות עטופות במשי רך ועדין. אני כמוך האיתי ועדיין מוקסם מהעוצמה. תמשיך הדרך יום יום ,ככל שתתאמן יותר כך תתחזק ותהיה מהיר יותר הסוד (ואל תגלה לאף אחד) הוא תרגול שלאותה תנועה או מכלול תנועות מליון פעם ויותר.

deep ocean

New member
נחמד. להיכן הלכת לשיעור יוגה?

בעבר השתתפתי בקורס שהיה מורכב מדמיון מודרך ומיוגה. מאד נהניתי, אבל זה לא משהו שהייתי רוצה לעשות לטווח ארוך (היוגה).

למעלה