היום ב-
אנשים

../images/Emo142.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo142.gif

הערב בשעה 20:00 יתארח ד"ר ריקרדו שטיינבאום, פסיכיאטר המטפל בין השאר בחולי אפילפסיה מבחינה רגשית ויענה לשאלות הגולשים בפורום אפילפסיה -תמיכה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=975&msgid=69390854

bustedit

New member
שאלון על דורק../images/Emo187.gif

טוב.. רובנו כבר שמעו את הדיסק המוצלח[
] של דורק.. ו.. הם עומדים להגיע לארצנו הקטנטונת! והנה כמה שאלות:
מי הפייב שלכם?
מה אתם הכי אוהבים בו?
איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק?
איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש?
השיר הכי רגוע בדיסק:
השיר הכי רועש בשיר:
השיר שהכי התחברתם אליו:
איזה שיר פחות אהבתם?
למה?
דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. 2. 3. 4. 5.
שמעתם כבר את כל הדיסק?
מה אתם חושבים עליו?
הייתם משנים בו משו?
מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ?
ומה עם דורק? מתרגשים?
עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?!
אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו?
איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם?
מה תגידו להם?
אתם מכינים שלטים להופעה?
מי מכם אשכרה חילק פליירים?
מי מתכנן לחלק בקרוב?
מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם?
מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק?
משו להגיד?
איך היה השאלון? השקעתי
זהו. נהנתם? ספרו לחברים שלכם. לא נהנתם? תספרו שנהנתם בכל זאת
וואעאאעעע

LovE BuSTeD

New member
עונה:)

מי הפייב שלכם?גיימס וסטיב מה אתם הכי אוהבים בו?סג'יימס את הקול והחיוך והמתיקות שבוו כאילו זה גיימסי עם החיוך כפרה עליו...ובסטיב הוא חמוד חתיך ואני אוהבת תקול שלו איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק?Mardred in the mosh איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש?eddis song השיר הכי רגוע בדיסק:wear me down השיר הכי רועש בשיר:slacker נראה לי השיר שהכי התחברתם אליו:אממ לא דעת איזה שיר פחות אהבתם?את כולם אהבתי:) למה?- דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1.Mardred in the mosh 2.Boy band 3.Sick. 4.Eddies song 5.wear me down שמעתם כבר את כל הדיסק?בארור מה אתם חושבים עליו?מעלף אני אוהבת הייתם משנים בו משו?הייתי מוסיפה לו עוד 3-4 שירים מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ?בטחחחחחחח ומה עם דורק? מתרגשים?אוהווווו הכי שבעולם!!אני לא מצליחה לתאר מה יקרה שאני יראה אותם במיוחד את ג'יימס!! עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?!קשה לעכל אבל זאת המציאות:) אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו?גיימס!!!!!111 איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם?אני אל יודעת באמת שלא יודעת מה שבטוח אני יבכה שאני יראה את ג'יימס מה תגידו להם?לא יודעת חח אתם מכינים שלטים להופעה?בטח אני יכין מי מכם אשכרה חילק פליירים?אני צריכה להדפסי אותם מי מתכנן לחלק בקרוב?בקרוב.. מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם?הכלללללללללללללללל מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק?כסף? משו להגיד?אני עדיין מתגעגעת לבאסטד חח): איך היה השאלון?גוטה גוטה

HoFiT592

New member
../images/Emo183.gif

מי הפייב שלכם?דייב
מה אתם הכי אוהבים בו? אני אוהבת בו הכל... אבל הכי זה את השיער וחוש ההומור
איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק?שאלה קשה אבל אני חושבת ש-BOYBAND איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש?TICKET OUTTA LOSERVILE השיר הכי רגוע בדיסק:אמממ...Party's Over השיר הכי רועש בשיר:השיר הכי רועש בשיר
השיר שהכי התחברתם אליו:Sick איזה שיר פחות אהבתם?Holly... I'm The One למה?לא יודעת... פשוט לא אהבתי... דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1.Boyband 2.TICKET OUTTA LOSERVILE 3.Eddie's Song 4.Slacker 5.Wear Me Down שמעתם כבר את כל הדיסק?יאפ יאפ מה אתם חושבים עליו?מהמםםם
הייתם משנים בו משו?אמממ..לא חושבת מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ?לא כל כך...לא מתכוונת לקנות אותו...בשביל זה יש אינטרנט ומה עם דורק? מתרגשים?בטירוףףףףף...
עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?!זה עוד בשלבי עיכול...תנו לי זמן... אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו?דייב
איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם?אני בטוח אגמגם ופתאום אשכח איך לדבר אנגלית..אבל חוץ מזה אני קופצת צורחת ואונסת אותם
מה תגידו להם?אמממ...WHAT'S UP? אתם מכינים שלטים להופעה?נראה, בעזרת השם מי מכם אשכרה חילק פליירים?
מי מתכנן לחלק בקרוב?
מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם?הרבה דברים אבל עד גבול מסוים
מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק?אממממ... לא יודעת משו להגיד?משעמם לי... איך היה השאלון?כייפי...שאלות נחמדות

D4Ever

New member
עונה

מי הפייב שלכם?אין,אוהבת את כולם מה אתם הכי אוהבים בו?-- איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק?כולם מעווולים! בזמן האחרון התמכרתי קשות לSICK איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש?SICK השיר הכי רגוע בדיסק:Holly... I'm The One,Wear Me Down השיר הכי רועש בשיר:וואו כמעט כולם..נראה לי SICK השיר שהכי התחברתם אליו:Wear Me Down,Sick איזה שיר פחות אהבתם?Party's Over למה?לא יודעת.. דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1.Sick
2.Murdered In The Mosh 3.Slacker 4.Boyband 5.Wear Me Down שמעתם כבר את כל הדיסק?כן מה אתם חושבים עליו?מדהים! כל הכאבוד
הייתם משנים בו משו?אולי מוסיפה עוד שיר.. מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ?כן! כבר שמתי כסף בצד! ומה עם דורק? מתרגשים?כןןןןןן עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?!כןןן!!!!!!! אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו?ג'יימס איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם?שוק טוטלי ובלאק אאוט מה תגידו להם?אני בטח אשכח איך מדברים באנגלית חחח אתם מכינים שלטים להופעה?בטח! מי מכם אשכרה חילק פליירים?שני עוד לא דיברה איתי!! אני מחכה!! מי מתכנן לחלק בקרוב?אני מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם?הרבההההה מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק?אני אקנה אותו.. משו להגיד?כן! סיימתי ת'סרט הראשון שלי,יצא ענק! איך היה השאלון?אחלה בחלה

Im Not Alone

New member
עונה =]

תודה
מי הפייב שלכם? סטיב וג'יימס
מה אתם הכי אוהבים בו? בג'יימס הכל
סטיב כי חמוד שכזה
איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק?
יש יותר מידי איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? Ticket Outta Loserville השיר הכי רגוע בדיסק: Little Things השיר הכי רועש בשיר: Eddie's Song השיר שהכי התחברתם אליו: Little Things
איזה שיר פחות אהבתם? Sick למה? ככה....
דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1.Little Things 2.Ticket Outta Loserville 3.Boyband 4.Murdered In The Mosh 5.כל השאר מקום 5
שמעתם כבר את כל הדיסק? יאפ מה אתם חושבים עליו? מדהים
הייתם משנים בו משו? נופ.. מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? בטחחחחחחחחחחח ומה עם דורק? מתרגשים? לא נושמת
עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! לאאאאאאאאאא
אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? סטיב...או ג'יימס..
איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? אנסה לעשות יוגה במוח...ואגיד לעצמי.."לא לצאת דבילית..לחשוב.." מה תגידו להם? היי..אפשר חתימה?
אתם מכינים שלטים להופעה? אולי..
מי מכם אשכרה חילק פליירים? אני עדיין בתהיליכים לקבל כאלה.. מי מתכנן לחלק בקרוב?
מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? 100 שקל
מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? 99 שקל
משו להגיד? איזה גררררר סטיב
איך היה השאלון? נחמדו'ש
תודה שוב

Tottaly Lost

New member
תשובות :)

מי הפייב שלכם? גיימס מה אתם הכי אוהבים בו? הכל!!! איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? Boyband איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? כל השירים האמת השיר הכי רגוע בדיסק: אהממ holly im the one השיר הכי רועש בשיר: eddie's song השיר שהכי התחברתם אליו: ticket outta loserville איזה שיר פחות אהבתם? holly im the one למה? שקט מדי...:D דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1.Boyband 2.little things 3.murder on the mosh 4.sick 5.eddie's song שמעתם כבר את כל הדיסק? לא נראה לי מה אתם חושבים עליו? בנתיים סבבה הייתם משנים בו משו? אהממ... מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? ב-ר-ו-ר ומה עם דורק? מתרגשים? ב-ר-ו-ר עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! חחחחח אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? גיימס!!! איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? חיוך ג-ד-ו-ל מאוד מה תגידו להם? I LOVE YOU חחחחחחח אתם מכינים שלטים להופעה? לא יודעת מי מכם אשכרה חילק פליירים? לא יצא עדיין מי מתכנן לחלק בקרוב? יש מצב מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? DUNNO מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? כמה עולה דיסק בימנו? 70 שקל? חח משו להגיד? לא איך היה השאלון? סבבה

../images/Emo3.gifאניאניאניאניאניאני..!!

מי הפייב שלכם? דייב
(כי גמני התאהבתי..
) מה אתם הכי אוהבים בו? השיער..
איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? BOY BAND.. איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? I WANT YOU BACK.. השיר הכי רגוע בדיסק: יש הרבה רגועים..
השיר הכי רועש בשיר: BOY BAND (?) השיר שהכי התחברתם אליו: לצערי לEDDIE'S SONG
איזה שיר פחות אהבתם? אני אוהבת את כולם.. למה? כי הם יפים..
דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. BOY BAND.. 2.I WANT YOU BACK.. 3.SICK.. 4. LOSERVILLE.. 5. END UP LIKE THET.. שמעתם כבר את כל הדיסק? את הרוב.. מה אתם חושבים עליו? החלק ששמעתי מ=ה=מ=ם!! הייתם משנים בו משו? לאא!! מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? כהה.. ומה עם דורק? מתרגשים? מאודדדדד!! עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! לאאאאא!!!!
אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? דייב
איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם?
=>
מה תגידו להם? אני לא חושבת שאני אוכל לדבר.. אתם מכינים שלטים להופעה? לא.. מי מכם אשכרה חילק פליירים? מודה..
מי מתכנן לחלק בקרוב? אני ימשיך.. מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? ה=כ=ל!!! מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? לא הרבה.. משו להגיד? אני מתרגשתתת!!! איך היה השאלון? חביב ביותר..

HoFiT592

New member
../images/Emo35.gif

I WANT YOU BACK ו-END UP LIKE THET הם שירים של סאן אוף דורק???

HoFiT592

New member
חחחחחחחחחח

העתקתי ממה שהיא כתבה...אז אני לא בדיוק יודעת של מי השיר...

PunK RocK 1o1

New member
לא שרשרתי אלייך

אבל לא משנה
השיר בעיקרון של ג'יימס מימי באסטד, אבל הוא אף פעם לא פירסם אותו (הוא אמר שהוא לא ממש אהב אותו או משהו כזה) והוא דלף לאינטרנט בתקופה בין באסטד- לSOD ואמרו שהוא יצא בTOL, אבל בסוף הוא לא יצא
אהבתי את החתימה שלך

HoFiT592

New member
אופס התבלבלתי../images/Emo2.gif

חחחחח אוקיי, תודה על ההסבר... ותודה לגבי החתימה...חחחח חשבתי שאולי יהיה קשה להבין אותה

shircherry

New member
עונה

מי הפייב שלכם? דייב מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא משוגע על כל הראש XD איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? little things איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? little things השיר הכי רגוע בדיסק: party's over השיר הכי רועש בשיר: אין לי שמץ... אין לי כוח להקשיב כדי להחליט השיר שהכי התחברתם אליו: murdered in the mosh איזה שיר פחות אהבתם? לא נראה לי שיש לי... אולי טיקט... למה? אין לי שמץ... אולי כי הוא נטחן אצלי יותר מידי דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. little things 2. murdered in the mosh 3. wear me down 4. sick 5. holly i'm the one שמעתם כבר את כל הדיסק? יאפ מה אתם חושבים עליו? יפה הייתם משנים בו משו? עוד כמה שירים מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? יאאאאאאאאפפפפפפפ =) ומה עם דורק? מתרגשים? יאפ... כבר מנסה לשכנע את אמא שתרשה לי לצאת להופעה עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! כןןןןןןן אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? דייבבבבבבבבב איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? לא אפסיק לחייך כמו מפגרת... לא אצרח זה בטוח אבל אני סתם אעמוד שם ואשתוק כמו מפגרת מה תגידו להם? זה תלוי אם אני אצליח להפסיק לחייך לשנייה אתם מכינים שלטים להופעה? לא מי מכם אשכרה חילק פליירים? לא אני מי מתכנן לחלק בקרוב? לא אני כי אין לי כוח מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? אין לי שמץ של מושג מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? אין לי שמץ של מושג משו להגיד? כן.... הצוואר נתפס לי ועוד שעה ורבע יש לי תור לרופא שיניים בעעעעעעעעעעעעעע איך היה השאלון?יאפ אני לאהוב שאלון

../images/Emo124.gifעונהההה../images/Emo124.gif ../images/Emo80.gif

מי הפייב שלכם? ג'יימס ודייב!
מה אתם הכי אוהבים בו? שהם ניסגדים ומוכשרים! ואממממ ת'שיער של דייבבבב כי הוא שליטעעעעעעעע
איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? בעיקרון כולם אבל ממש אהבתי במיוחד את Sick
איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? Sick השיר הכי רגוע בדיסק: Littel Things השיר הכי רועש בשיר: TOL השיר שהכי התחברתם אליו: Sick איזה שיר פחות אהבתם? אממממ Party's Over למה? משום מה יוצא לי לשמוע אותו הכי פחות.... דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. Sick 2. Littel Things 3. Wear Me Down 4. TOL 5. והשיר של אדי....
שמעתם כבר את כל הדיסק? חוץ מ MITM מה אתם חושבים עליו? מעולה!
הייתם משנים בו משו? נופ מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? כןןןןןןןןןןןןןןןןן@!#$@$#%$& ומה עם דורק? מתרגשים? יותר ממה שמילים יוכלו לתאר!
עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! אני בשלבים.... חחחחח אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? ג'יימס ודייב! איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? כשזה יקרה אני אעדכן אותכן.... מה תגידו להם? שאני מתה עליהם ושאני רוצה מהם ילדים!
אתם מכינים שלטים להופעה? לויודעת מי מכם אשכרה חילק פליירים? מי מתכנן לחלק בקרוב? מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? המוןןןןןןןן מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? הייתי משלמת עבורו! חחחחחח משו להגיד? אממממ לא.... איך היה השאלון? אחלה!

TalTal1492

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

מי הפייב שלכם? ג'יימס ודייב מה אתם הכי אוהבים בו? הכוללל הם מושלמייםםםם איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? boyband, eddies song וכולם חעחע איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? eddies song השיר הכי רגוע בדיסק: little things השיר הכי רועש בשיר: אממ רובם ... השיר שהכי התחברתם אליו: ticket outta loserviile ... איזה שיר פחות אהבתם? אממ לא דעת למה? - דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. boyband 2. eddies song 3. ticket outta loserviile 4. wear we down 5. partys over שמעתם כבר את כל הדיסק? כןןן מה אתם חושבים עליו? מדהיםםם
הייתם משנים בו משו? לאא מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ומה עם דורק? מתרגשים? כןןן עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! עדייןןן לאאא אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? ג'יימס ודייב איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? כמעט אתעלף
ואני אהיה אדומה ולא אדבר ... מה תגידו להם? לא נראה לי שאני אצליח .... אתם מכינים שלטים להופעה? כןן מי מכם אשכרה חילק פליירים? אני ושרון מי מתכנן לחלק בקרוב? אנחנו מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? הרבההה מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? אפשר להזמין
משו להגיד? אעאעאעא הלוואייי שיגיעו כברררר איך היה השאלון? נחמדדד :)

PunK RocK 1o1

New member
אני

מי הפייב שלכם?אמממ כמו כולם סטיב, ג'יימס ודייב חחחח מה אתם הכי אוהבים בו?דייב- שיער (וכשהוא לא מדבר כי אני לא מבינה כלום:)), סטיב- קול, שיער והוא גם נראה טוב:p, ג'יימס- קול, שירים מדהימים.. איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק?
איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? I Must Be Emo (חחחח מין כזה סירטון בגוגול אם מישהי מכירה חחח) ו- Alkaline Trio - Mercy Me השיר הכי רגוע בדיסק: Wear me Down ו- Little Things השיר הכי רועש בשיר: Eddie's Song (?) השיר שהכי התחברתם אליו: Slacker
איזה שיר פחות אהבתם?Wear me Down אבל הוא עדיין יפה למה? לא יודעת.. פחות שמתי לב אליו דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: לא לפי סדר 1. Murdered In The Mosh 2. Boyband 3. Holly...I'm The One 4. Eddie's Song 5. Slacker אני חייבת עוד אחד
6. Sick שמעתם כבר את כל הדיסק? כן מה אתם חושבים עליו?
הייתם משנים בו משו? חס וחלילה
מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? כןןןןןןן
ומה עם דורק? מתרגשים? בטח! עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! לא.. ממש ממש לא.. אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? נו אל תעשו לי את זה
איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? o_O מה תגידו להם? I LOVE YOU? אתם מכינים שלטים להופעה? אני עצלנית ולא יצירתית במיוחד חחחח מי מכם אשכרה חילק פליירים? עדיין לא.. מי מתכנן לחלק בקרוב? אני! מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? אוי.. הרבה. מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק?גם משו להגיד? I love SOD?
איך היה השאלון? ממש אהבתי

Rowdy Girl

New member
אאאאנייי =]

מי הפייב שלכם? ג'יימס!!!!!
מה אתם הכי אוהבים בו? אם היית שואלת מה אני לא אוהבת בו אז זה היה יותר קשה
איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? ההההווו אממ.. כולם כלכך מושלמים!!!! אבל נדבקתי בזמן האחרון לwear me down
איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? ^^ השיר הכי רגוע בדיסק: רגוע? אממ...אני חושבת שlittle things השיר הכי רועש בשיר: השיר הכי רועש בשיר?! האמ בטח התכוונת בדיסק אז אמ..TOL השיר שהכי התחברתם אליו: התחברתם?? אממ אולי sick? לוידעת=\ איזה שיר פחות אהבתם? party's over למה? כי לוידעת=\ הוא פשוט לא ברשימת החרושים
דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. murdered in the mosh 2. wear me down 3. little things 4. sick 5. holly i'm the one הסדר כל הזמן משתנה אבל אלה בעיקרון האהובים עליי
שמעתם כבר את כל הדיסק? יאפ!!!! יש לי אותו!!!!!!
מה אתם חושבים עליו? מושלם!!!!!!!!!
פעם ראשונה מאז פרזנט פור אבריוואן ווונדרלנד [כמה ו
] דיסק שאני אוהבת בו את כל השירים!!!
הייתם משנים בו משו? אמממ.. כן הייתי מוציאה את סטיב, דני, כריס ודייב ובמקומם מכניסה את מאט וצ'ארלי!!!!
נו מה
מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? האמת... לא
כי יש לי אותו
ומה עם דורק? מתרגשים? בכלל לא
אעאעאעאעאעאעאעאהריקדגחכנירקחכ7אטו48394ו8ראסד23גבצכעימקגןימכרכיקגצמכיצמסלצ
!!!!!!!!!111111 עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! אעאעאעאע לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? ג'יימסססססס!!! ברורררר!!!!!!!!!!!!!!!
איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? חעחע נראה לכם שאני אשאר בחיים כדי להגיב? מצחיק
מה תגידו להם? היה נחמד להכיר *מתה* אתם מכינים שלטים להופעה? אאאאאמממממ אם תהיה אז כן! מי מכם אשכרה חילק פליירים? לא אני
מי מתכנן לחלק בקרוב? אמ
מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? הככככככככככככככככככככלללללללללללללללל חוץ מאת התוכי שלי
מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? 8 פאונד מהארנק של אבא
משו להגיד? אמממ היי
איך היה השאלון? נחמדדדדדד תודה קרינייייייייי

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif נראה לי,

שאני היחידה פה ששמעה רק את הסינגל הראשון [
].

למעלה