אאאאנייי =]
מי הפייב שלכם? ג'יימס!!!!!
מה אתם הכי אוהבים בו? אם היית שואלת מה אני לא אוהבת בו אז זה היה יותר קשה
איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? ההההווו אממ.. כולם כלכך מושלמים!!!! אבל נדבקתי בזמן האחרון לwear me down
איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? ^^ השיר הכי רגוע בדיסק: רגוע? אממ...אני חושבת שlittle things השיר הכי רועש בשיר: השיר הכי רועש בשיר?! האמ בטח התכוונת בדיסק אז אמ..TOL השיר שהכי התחברתם אליו: התחברתם?? אממ אולי sick? לוידעת=\ איזה שיר פחות אהבתם? party's over למה? כי לוידעת=\ הוא פשוט לא ברשימת החרושים
דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. murdered in the mosh 2. wear me down 3. little things 4. sick 5. holly i'm the one הסדר כל הזמן משתנה אבל אלה בעיקרון האהובים עליי
שמעתם כבר את כל הדיסק? יאפ!!!! יש לי אותו!!!!!!
מה אתם חושבים עליו? מושלם!!!!!!!!!
פעם ראשונה מאז פרזנט פור אבריוואן ווונדרלנד [כמה ו
] דיסק שאני אוהבת בו את כל השירים!!!
הייתם משנים בו משו? אמממ.. כן הייתי מוציאה את סטיב, דני, כריס ודייב ובמקומם מכניסה את מאט וצ'ארלי!!!!
נו מה
מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? האמת... לא
כי יש לי אותו
ומה עם דורק? מתרגשים? בכלל לא
אעאעאעאעאעאעאעאהריקדגחכנירקחכ7אטו48394ו8ראסד23גבצכעימקגןימכרכיקגצמכיצמסלצ
!!!!!!!!!111111 עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! אעאעאעאע לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? ג'יימסססססס!!! ברורררר!!!!!!!!!!!!!!!
איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? חעחע נראה לכם שאני אשאר בחיים כדי להגיב? מצחיק
מה תגידו להם? היה נחמד להכיר *מתה* אתם מכינים שלטים להופעה? אאאאאמממממ אם תהיה אז כן! מי מכם אשכרה חילק פליירים? לא אני
מי מתכנן לחלק בקרוב? אמ
מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? הככככככככככככככככככככלללללללללללללללל חוץ מאת התוכי שלי
מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? 8 פאונד מהארנק של אבא
משו להגיד? אמממ היי
איך היה השאלון? נחמדדדדדד תודה קרינייייייייי