היום ב-
אנשים

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif *מתביישת*../images/Emo10.gif

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif כפרעליכן../images/Emo99.gif

just jenny

New member
טוב נו, גמלי בא לענות../images/Emo152.gif

מי הפייב שלכם? ת'אמת כולם, יש קצת נטייה לדייב
מה אתם הכי אוהבים בו? השיער
איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? Little Things.. השיר הראשון שהתמכרתי אליו
איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש? End Up Like This
השיר הכי רגוע בדיסק: Wear Me Down
השיר הכי רועש בשיר: הכי רועש? נראה Eddie's Song הכי..
השיר שהכי התחברתם אליו: Murder In The Mosh
איזה שיר פחות אהבתם? אהבתי את כולם, באמת. אולי הכי פחות שהתחברתי אליו הוא Holly...Im The One
למה?לא דעת, הכי פחות התחברתי אליו
דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. Little Things 2. Eddie's Song 3. End Up Like This 4. Murder In The Mosh 5. Boyband
שמעתם כבר את כל הדיסק? בארור!! הספקתי גם לחרוש עליו
.
מה אתם חושבים עליו?מעולה
הייתם משנים בו משו? ת'אמת, כלום, הוא פשוט מעולה
[אולי אם היו מכניסים את EULT זה יכל היה להיות טוב
].
מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? בכליון עיניים:D
ומה עם דורק? מתרגשים? מאד!!! אני אתרגש עוד יותר כשתהיה הודעה רשמית רשמית+ תאריך
עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! היה קשה בהתלחה... אבל... כן!!!!11.
אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? ג'יימס><
איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם?
ואחורי זה
.
מה תגידו להם? לפני שאני אמחץ אותם בחיבוקים? שיש להם מוזיקה מעולה, ושהיא עזרה נורא בתקופות הקשות.
אתם מכינים שלטים להופעה? יאפ! אפילו חשבתי על כמה.. *מימושפעתמי*
מי מכם אשכרה חילק פליירים? בקרוב, כשיהיו מוכנים:D
מי מתכנן לחלק בקרוב? I DO
מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? הרבהההההההההההההההההההההההההה מאד.
מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? 80 שקל><, או כמה שיעלה פה בישראל.
משו להגיד? SOD שולטים@$@$@%%#%%#^&$#^#$^#$^&#&@$@#%^&$!!!!!!!!!!!!!!!1 כע. נרגעתי.
איך היה השאלון? מושיי מושלםם כפרעליך
.

lollipop1

New member
MEEE

מי הפייב שלכם? ג'יימס
ודייב
מה אתם הכי אוהבים בו? דייב כזה חמוווד... ולדעתי ג'יימס אחד ה-כישרוניים איזה שיר אהוב עליכם מהדיסק? אדי סונג איזה שיר מתנגן לכם כל היום בראש?טיקט אאוט..... השיר הכי רגוע בדיסק: End up like this השיר הכי רועש בשיר: אדי!? לא יודעת.. לא שמעתי את הכל... השיר שהכי התחברתם אליו: SICK איזה שיר פחות אהבתם? סלאקר למה? לא יצא לי לשמוע אותו יותר מידי דרגו את 5 השירים האהובים עליכם: 1. אדי 2.טיקט 3.אנד אוף לייק דיס 4.סיק 5.בויבנד שמעתם כבר את כל הדיסק? לא מה אתם חושבים עליו?על כל מה ששמעתי הוא מושלם
הייתם משנים בו משו? אממ לא יודעת מחכים שהדיסק כבר יבוא לארץ? ככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עיכלתם שהם פאקינג עומדים להגיע לישראל?!?!!?! אני בשלבי עיכול! אם תוכלו לפגוש מישו אחד מדורק, במי תבחרו? ג'יימס איך נראה לכם שתגיבו כשתראו אותם? התעלפות! מה תגידו להם? אחרי שאני אתעלף?! וואוו.. אני צריכה לכתוב את זה על דף! אתם מכינים שלטים להופעה? אני חושבת שכן מי מכם אשכרה חילק פליירים? אני הדפסתי, אני צריכה להתחיל לחלק כשמהזג אוויר ירגע! מי מתכנן לחלק בקרוב? אני
מה הייתם נותנים בשביל לפגוש אותם? כמעט ה-כ-ל מה הייתם נותנים בשביל לקבל ת'דיסק? קצת פחות מכמעט הכל משו להגיד? תודה על השאלון, איזו השקעה איך היה השאלון? מעולה!

lollipop1

New member
שכחתי להוסיף!

אני בעיקר אוהבת בשניהם את החיוכים המושלמים שלהם!!! ושוב תודה לך :)

למעלה