כבר כתבתי תשמרו בצייר את הקובץ בסוג של JPG ולא BMP
N N o E i T New member 17/8/05 #20 ../images/Emo142.gif../images/Emo4.gifכבר כתבתי תשמרו בצייר את הקובץ בסוג של JPG ולא BMP
N N o E i T New member 17/8/05 #25 ../images/Emo142.gifאשלי../images/Emo35.gifשכחו לעשות לה שיער שחור
O omerlo New member 18/8/05 #31 ממש דומה לגמרי אהבתי שמחתי שאהבתם את המשחק! אני אשים עוד משחקים דומים באתר שלי !
F feli cami y skaat New member 18/8/05 #32 עוד לינדזי.. ../images/Emo99.gif אבל לא לפי איך שהיא מתלבשת..
V verobabe New member 18/8/05 #36 יאוו אני לא מאמינה עשיתי אחד בול כזהה אבל ממש אותו דבר... יש לנו טלפטיה...חחח
F feli cami y skaat New member 18/8/05 #35 עשיתי עוד פוללל את של קמרון דיאז אני חייבת להראותת.. היא חמודהה..
ח חחחח מצחיקה New member 18/8/05 #37 עשיתי... על היד השמאלית היה אמור להיות כמו כזאת גרב מפרק כף היד עד המרפק, אבל זה נראה מכוער אז הורדתי אותו סתם חמוד, לא משהו
עשיתי... על היד השמאלית היה אמור להיות כמו כזאת גרב מפרק כף היד עד המרפק, אבל זה נראה מכוער אז הורדתי אותו סתם חמוד, לא משהו
ח חחחח מצחיקה New member 18/8/05 #39 הג'ינס חמוד,אבל אין סיכוי (נראה לי) שלינדזי הייתה לובשת גזרה כזאת... אולי טיפה יותר נמוך... אבל ניסיתי להוריד, אבל אז ראו בצדדים את הגוף...
הג'ינס חמוד,אבל אין סיכוי (נראה לי) שלינדזי הייתה לובשת גזרה כזאת... אולי טיפה יותר נמוך... אבל ניסיתי להוריד, אבל אז ראו בצדדים את הגוף...