ישראלי:ארקדי דוכין-רגע לפני בשניות הראשונות לא הצלחתי להבין איזה שיר זה
L limors2 Active member 20/8/06 #42 ישראלי:ארקדי דוכין-רגע לפני../images/Emo54.gif בשניות הראשונות לא הצלחתי להבין איזה שיר זה
L limors2 Active member 20/8/06 #50 ישראלי:אלון דה לוקו+הצל+סקאזי-כמוני היה לי מספיק מקום!! ואני משמ לא רוצה להיות כמוהו
T tkuihehr New member 20/8/06 #65 איזה כיף ../images/Emo70.gif מעולה!! העשיריה השניה טובה הרבה יותר מעשיריה הראשונה אני יותר נהנה עכשיו... שיר מצויין אגב
איזה כיף ../images/Emo70.gif מעולה!! העשיריה השניה טובה הרבה יותר מעשיריה הראשונה אני יותר נהנה עכשיו... שיר מצויין אגב
L limors2 Active member 20/8/06 #68 שיר טוב, אבל נמאס!../images/Emo54.gif אני הרבהי ותר אובת את הקאבר של הקוקס ששודר פעם ב"לינק"...
L limors2 Active member 20/8/06 #77 פאק../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif זה נהיה ממש מפחיד קאבר מאד שווה. מבטא מאד שווה שווה להוריד! אני שמעתי רק בפעם היחידה הזאת....
פאק../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif זה נהיה ממש מפחיד קאבר מאד שווה. מבטא מאד שווה שווה להוריד! אני שמעתי רק בפעם היחידה הזאת....
T tkuihehr New member 20/8/06 #72 כן, כשהוא בא על השיר הנכון והשווה ולא על שיר שלא מגיע לו [כמו השיר שמעליו]