ישראלי:נינט טייב-כשאתה כאן פף.
L limors2 Active member 19/8/06 #22 וואו, כמה פרחים../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif המצעד תכף מתחיל, אז כבר מותר, לא?
ז זהות בדויה 47 New member 19/8/06 #23 ../images/Emo124.gif../images/Emo142.gif השרשור מוכן../images/Emo142.gif עכשיו יש רק לחכות למצעד ומישהי או מישהו אחד מוזמן לכתוב את המקום הבינלאומי והישראלי מקווה שיצא טוב
../images/Emo124.gif../images/Emo142.gif השרשור מוכן../images/Emo142.gif עכשיו יש רק לחכות למצעד ומישהי או מישהו אחד מוזמן לכתוב את המקום הבינלאומי והישראלי מקווה שיצא טוב
H head of the tribe New member 20/8/06 #26 בכיף [כאן אלון] רושם רק משהו בכינוי של חברה שלי, וכבר חוזר לכאן בכינוי האמיתי, ואהיה עם מי שפה כדי לעבור את כל המצעד...
בכיף [כאן אלון] רושם רק משהו בכינוי של חברה שלי, וכבר חוזר לכאן בכינוי האמיתי, ואהיה עם מי שפה כדי לעבור את כל המצעד...
L limors2 Active member 20/8/06 #28 בשביל מה אתה זקוק לכינויים../images/Emo54.gif אחרים?.. ולא זוכרת אם שאלתי אותך או לא- מה משמעות הכינוי שלך באמת?
בשביל מה אתה זקוק לכינויים../images/Emo54.gif אחרים?.. ולא זוכרת אם שאלתי אותך או לא- מה משמעות הכינוי שלך באמת?
T tkuihehr New member 20/8/06 #58 לא זקוק לכינויים אחרים הייתי פשוט אצלה, ונכנסתי ממנה, ועכשיו אני בבית עד שאצא שוב...
L limors2 Active member 20/8/06 #33 אני השבת בכלל לא ישנתי...../images/Emo54.gif מה שאומר שמחר בעבודה אהיה ממש עייפה שונאת להיות עייפה ביום ראשון
אני השבת בכלל לא ישנתי...../images/Emo54.gif מה שאומר שמחר בעבודה אהיה ממש עייפה שונאת להיות עייפה ביום ראשון
L limors2 Active member 20/8/06 #43 לא...../images/Emo54.gif נראה. אתחיל לשמוע ואראה אם אהיה עייפה מידי...
ג גינגימניה New member 20/8/06 #46 אההה איך שבא לך! אני לא יודעת אם אני אאזין, אני קמה מחר מוקדם לקנות ציוד ל ה
L limors2 Active member 20/8/06 #63 אני לעולם לא.../images/Emo54.gif ביצפר היה סבל. לא יעזרו כל השיעורים החופשיים והחברה וטיולים והכל, אין מצב שהייתי מסכימה לחזור.....
אני לעולם לא.../images/Emo54.gif ביצפר היה סבל. לא יעזרו כל השיעורים החופשיים והחברה וטיולים והכל, אין מצב שהייתי מסכימה לחזור.....