שיואו ג'ונסי-בוי...זה השיר היחיד מכול השירים שלך שהתחברתי אליהם! :]
B butbut New member 24/2/08 #64 ../images/Emo126.gifשיואו ג'ונסי-בוי...../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifזה השיר היחיד מכול השירים שלך שהתחברתי אליהם! :]
../images/Emo126.gifשיואו ג'ונסי-בוי...../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifזה השיר היחיד מכול השירים שלך שהתחברתי אליהם! :]
L Little McMickey New member 24/2/08 #91 ../images/Emo28.gifמעניין למה....... XDDD אני מקווה שאהבת את כולם תודה סקסית!!
ג גרבע New member 24/2/08 #10 למה זה הגיב לפה?\= שיהי הנה התגובות ../images/Emo26.gif השיר השני אותו דווקא מאוד אהבתי זה מקורי כזה השלישי למה כה רחוק אבל באותו זמן קרוב, רק בליבי, רק במחשבתי אך לעולם לא קרוב לגופי"זה כל כך פשוט וגאוני.פשוט רואים שזה בא מהלב אהבתי מאוד
למה זה הגיב לפה?\= שיהי הנה התגובות ../images/Emo26.gif השיר השני אותו דווקא מאוד אהבתי זה מקורי כזה השלישי למה כה רחוק אבל באותו זמן קרוב, רק בליבי, רק במחשבתי אך לעולם לא קרוב לגופי"זה כל כך פשוט וגאוני.פשוט רואים שזה בא מהלב אהבתי מאוד
W white in Angel New member 24/2/08 #16 "you make me cry " כמו שטום אמר זה פשוט מדהים מיקי................. גרמת לי להזיל דמעה. זה באמת שיר מרגש..
"you make me cry " כמו שטום אמר זה פשוט מדהים מיקי................. גרמת לי להזיל דמעה. זה באמת שיר מרגש..
ג גרבע New member 24/2/08 #8 ../images/Emo207.gifעזרה../images/Emo9.gif אממ מישהי מכירה את ה-all american Rejects אם כן מישהי יכולה להעלות לי כמה שירים שלהם?הם נשמעים כל כך טוב...והאמיול נסגר כל שניה >< תודה מראש
../images/Emo207.gifעזרה../images/Emo9.gif אממ מישהי מכירה את ה-all american Rejects אם כן מישהי יכולה להעלות לי כמה שירים שלהם?הם נשמעים כל כך טוב...והאמיול נסגר כל שניה >< תודה מראש
L Little McMickey New member 24/2/08 #12 ../images/Emo28.gifאומג העלתי פה מלא לאיזה ילדה לפני כמה זמ זמן.. אני יעלהשוב
L Little McMickey New member 24/2/08 #28 ../images/Emo28.gifכבר העלתי איזה 4 שירים XDD ויש עוד מלא בדרך חחח טוב אולי יש לך שירים שלי אין, יש מצב את כותבת איזה יש לך פה? אולי אני אכיר עוד
../images/Emo28.gifכבר העלתי איזה 4 שירים XDD ויש עוד מלא בדרך חחח טוב אולי יש לך שירים שלי אין, יש מצב את כותבת איזה יש לך פה? אולי אני אכיר עוד
ג גרבע New member 24/2/08 #36 אממ האמת שאין לי שירים שלהם,יש לי רק 2 שחברה שלי שלחה לי \= dance inside ו-אממ dirty little secret
L Little McMickey New member 24/2/08 #41 ../images/Emo28.gifXDD דיברתי אל טל../images/Emo6.gif אבל סבבה העלתי גם את דירטי אז אני אמחוק אותו