הקרנה פרטית מ
אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאומג אני מתה על התמונה הזו! ואני בוחרת

בבית חולים פה...רמבם XDD שם מחכים לי כבר כל פעם בגלל דברים כאלה
דנידנידנדי די די די אני מאוהבת דייי אני מציעה להפסיק
דדןדן והחיוך
|
איפה איפה אתההה [למה את לא מתחברת למסן!!]

butbut

New member
../images/Emo126.gifנאמ! כי הוא מפגר!! הוא לא נכנס לי!

יש לי פאק*נג בעיה שם!!!! ><" אני שונאת אותו! רק כשבא לו הוא נכנס המנייאק הזה. XDD טוב באמת כדאי שנפסיקק[באט אי קנט!!!!!!!!!!!]. אגב את התמונה שם לא הכרתייייייייייייייייייייייייייייייי
אע דני=] רררר:]
XDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח רק סקסי?../images/Emo99.gifXDDDDDDDDDDDDD

יאממ..הוא כזה חמודי=] חח טוב אינף- נעשה שרשור כזה מחרLOL או עוד פעם- זה ממש כייף=] XDDDDDDD

חחחחחחחחחחח

הרגת אותייי חחחחח איזה קינקי זה נשמע-"לתפוס לו במושכות" חחחח כאילו הוא איזה סוס פראי....טוב נו....

butbut

New member
../images/Emo126.gifמי אמר שהוא לא?XDD

חחחח איזה פורום חרמןןLOL אני חושבת שיש על מה- הבנים האלה באמת שווים=]

חח דני לגמריי סוס פראיי

חחח אנחנו באמת פורום חרמן...כל אחת מפנטזת על מה שהיא תעשה לכל אחד מהם..אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם זה היה יוצא לפעול כל חדר היה מעלה אדים נראה לי... ואפשר להבין אין לנו בארץ 4 גברברים חסונים שכמותם! בכל זאת-" כנגד ארבעה בנים דיברה התורה": חכם-טום
רשע-דני
תם-הארי
ושאינו יודע לשאול-דאגי
חחחח איזה מתאים זה... אוף אבל זה לא קשור לכלום עכשיו..וזה גם קשור לפסח אויש עדיף שאני אלך לישון נראה לי

butbut

New member
../images/Emo126.gifנכוןן מעלה אדים רק?XDD נראה לי יותר מזה

XDDD חחחח...ברור שנפנטז- הם כאלו סקסיים בטירוף. חבל שאין בארץ בנים עם יופי כזה- מתברר שזה טעם די טוב
טעם בריטי..LOL לאן נסחפנו..מישראל ללונדוןXD[בריטניה]

חחחח איזה דיון פתחנו פה

חחח על החרמנות שלנו על הבנים... בעצם זה רק את ומיקי שמדברות רק על דני חחח מיקי בכלל חח אין מילים... אבל אני אצטרף בכיף בגלל שבעקבות הפיק שלך הוא נהיה גם הפייבוריט שלי וזה הגיע למצב שפתחתי בשבילו תיקייה אצלי במחשב!!

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXDDD אני מוכנה לעשות הכל בשבילו

הוא אין, אין לי מילים עליו.. זה הגיעה לרמה של פתאטיות מוחלטת שאני ככה מרגישה אליו דברים שכמעט ולא הרגשתי אל אנשים אחרים, אמיתיים מול הפנים שלי XDDD

חחח מה שמעניין אותי זה מה תעשי אם תפגשי אותו

פנים מול פנים או נגיד תהיי בהופעה של מקפליי(אמןן במזוזה!!
) אני חושבת שאם דבר כזה ייקרה-אם דני היה בתול-אחריי מפגש איתך דני יהיה מבוטל...חיחיחייי

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifתשמעי, דבר ראשון שאני אומרת לו

[את בטח אומרת לעצמך "אני אוהבת אותך" XD אבל לא] אני אומרת לו כמה המוזיקה של הלהקה תרמה לי לחיים וכמה שאני מתחברת לשירים שהוא שר במיוחד DKW, אני ממש מרגישה שזה על החיים שלי.. ואח"כ נראה כבר מה יקרה.. יש לי את התחבולות שלי
תהיי בטוחה שגם באותו לילה הוא יהיה הרבה פעמים לא בתול XDDDDDDDD עד שהוא ילך עקום
XDDDD שלא נדבר עליי
אוהו מה הולך פההה XDD

TomiSh XD

New member
אפשר להידחף ? תודה ../images/Emo9.gif

עזבבבי מה את צריכה לדבר.. תדביקי לו איזה נשיקה ורקק אחר כך תתחילי לדבר
זה מה שאני הייתי עושה

butbut

New member
../images/Emo126.gifואז הוא היה נרתע ממנהXDD

אני בטוחה שהם לא אוהבים שהחברות שלהם יהיהו גם "מעריצות צווחניות". כשזה בא בפתאומיות זה בסדר. או כשהוא מנשק- ואת רוצה- אז בסדר. אבל אם את תתחילי את רק תראי לו עד כמה את חרמנית עליו מאוד-זה מפחיד גבריםXDD

TomiSh XD

New member
חחחחח טוב קודם צריך לראות אותו

ואז לראות מה עושים לו XDD ואני יודעת שזה יפחיד אותו אם ישר מתנפלים עליו חחחחח תתחשבי היו עושים לך את זה.. הייתי ישר בורחת (אאה ואפשר ת'מסן שלכן?
)

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifמסןן || אני לא הייתי באה אליו

ביציאה כזאת של נשיקה XDD הוא יתרחק ממני תוך פסיק שניה XDD אני אדבר איתו בגובה העיניים עד כמה שאצליח XDD בכל זאת זו בטח תהיה פגישה חד פעמית אז למה לא להגיד מה שיש על הלב כבר כמה שנים טובות
הנה המסן [email protected]

butbut

New member
../images/Emo126.gifרק בורחת?XDDDDD נראה לי שהייתי מסתתרת

מאחורי טום...הוא מספיק בשביל להכיל אותיXDD[מאחוריו]
נאממ...בטח שאפשר! אני אתן לך בפרטי=]

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDD דני הוא תמדי "חביב הבנות" אח"כ זה

הופך להיות שכול אחת ששומעת אותם ו"מכירה" אותם מספיק זמן מחליטה לעצמה מי מהבנים היא יותר "מתחברת אליו". XDD אךך חוץ מזה- דני כזה חמוד
הוא ממש מתאים להיות "חביב הבנות"..XDD כי לכול אחד מהבנים יש ת"קטע" שלו. נגיד הארי הוא כזה נראה רומנטי ורישמי כזה. וטום נראה כמו אחד שאת יכולה למצוא אותו הולך עם הנעלי בית של הסבים בבתי אבות. ודאגי הוא פשוט סוג של "פריק" כזה. XD

האמת שזה נכון..

גם בDVD של וונדרלנד טום אמר שדני הוא אחד שכל אחד אוהב אפילו גברים כי הוא קליל כזה הוא זורם..אני נורא אוהבת את האישיות שלו-יש לו אישיות נורא קופצנית ושמחה אני בעצמי כזאתי ואני אוהבת להקיף את עצמי באנשים כאלה.. ובעקרון חח הארי הוא באמת הטיפוס שאני מחפשת בגבר ודני זה תמיד נחמד שיהיה אחד כמוהו גם כידיד וגם כחבר..במיוחד כשהוא נראה כמו פצצת מין מתקתקת מהלכת על שתיים חחח טום נראה לי כמו אחד שהולך עם כפכפים וגרביים האמת..כפכפכים של סבים כמובן חחח

למעלה