התפקדות לחודש אוקטובר

assafein

New member
סיבה לא מובנת...

גם הוא וגם אחיו(עוד תותח לבית אותה המשפחה) החליטו לא לצאת מסיבה מוזרה ולא ידועה

P:בא לי גם

כללי שם:ספיר שכבה:שביעיות סניף:נילי תפקיד בסניף:מזכירה +צוות סדנאות החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?טוב.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?לא זוכרת המלצה חודשית?לכו לסניף כשמשעמםP: שיר החודש?כל שיר באלבום של עברי לידר שקיבלתי ליומולדת=) האדם שעשה לכם את החודש?גבאי.ובת דודה שלי. משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?היה לי יומולדתD: החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?טיול סוכות יומולדת בסניף לדאוג שתהיה בבית סוכהP: משהו טוב שיקרה החודש?טיול סוכות משהו פחות טוב שיקרה החודש?לא יודעת מכבי מתי פתחתם שנה?26.9 יום שישי האחרון... אתם מדריכים? אם כן כמה חניכים מגיעים ואיך עוברות הפעולות?לא מדריכהD: מתכננים איזשהו טקס לפתיחת שנה? פרטו:) לא יוצאים לטיול סוכות?יאפD: לסיום משהו להגיד לאומה כולה?לאומה כולה?אין מה להגיד להםP: אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש->תמונה של מפל בסופרלנד שצילמתי=)

RED HEADed

New member
גם אני עונה! (גם כדי להראות שאני עוד פה.. P:)

כללי שם: גל =] שכבה: שישיות (אני עוד לא רגילה...) סניף: נס ציונה 3> תפקיד בסניף: מדריכת ז' (גם לזה אני עוד לא כל כך רגילה...) החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? קשה, אבל סבבה. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? עוד לא סיימתי, אבל THE GIVER. המלצה חודשית? שחק אותה סמארט!!! שיר החודש? הדיסק החדש של הפעמונים :) האדם שעשה לכם את החודש? אוהו... היו הרבה משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הרבה הרבה דברים חדשים... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? 2 חוגים חדשים כנראה, טיול סוכות, גיוסים, כנס משצ"ים... ועוד. משהו טוב שיקרה החודש? בתקווה שנוציא את הכמות חניכים שרצינו לטיול סוכות... משהו פחות טוב שיקרה החודש? אין לי מושג. מכבי מתי פתחתם שנה? 9/9 נדמה לי... אתם מדריכים? ברוררררר :) אם כן כמה חניכים מגיעים ואיך עוברות הפעולות? מגיעים 7, והם ואני נורא נהנים... (איזה כיף) מתכננים איזשהו טקס לפתיחת שנה? פרטו:) עשינו הפנינג פתיחת שנה, ומתוכנן טכס, רק לא ידוע מתי... יוצאים לטיול סוכות? טוב זאת שאלה קצת רטורית... לסיום משהו להגיד לאומה כולה? אמממ... (נוסטלגיה:) לא כל מי שאוהב בננות הוא בננה ">< אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

7 חניכים זה מעולה.

מה היה בהפנינג פתיחת שנה שלכם? תשתפו כשתדעו מתי הטקס- אנחנו נחבור. :] מה זה כנס משצ"ים?

RED HEADed

New member
האמ....

עשינו הפנינג פתיחת שנה "לא מהעולם הזה"- הכל היה קשור לחייזירים וחלליות וכולי... יצא ממש מגניב, התפאורה והכל... כנס משצ"ים זה לא קשור למכבי... P: מדריכי של"ח צעירים. הייתי בזה שנה שעברה ועכשיו כשעברתי בית ספר כבר אין לי מסגרת של משצ"ים, אבל אני עדיין הולכת לכנסים ומפגשים מטעם הבצפר הקודם (כי מותר לי =] ) האמת זה שאני שם תורם לי לכאן ולכאן- זה הדרכה יותר טובה גם במכבי, (כי אני לומדת במשצ"ים עוד דברים ) וגם במשצ"ים (כי זה שונה אחד מהשני ואני מביאה צד קצת שונה של הדרכה לשם...

יהה כיף לגבי המשצ"ים. איזה יופי.

וספרי עוד על ההפנינג- איזה תחרויות היו?/תחנות? יש תמונות?

RED HEADed

New member
בטחחח!!!

בטח שהיו תמונות... אבל הכל אצל חן אני חושבת, כי היא זאת שבדרך כלל אני לוקחת ממנה תמונות... אין לי מושג מי צילם הפעם. בכל מקרה היה מצא את החייזר (בין ערימת עיתונים) ומלחמת כוכבים (מלחמה בין 2 חניכים על ספסל עם 2 כריות כשהכל כמובן מאובטח במזרנים וכריות וכולי...) והיה גם חור שחור שזה חדר חושך (שהיו 2 בעצם...) ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת... P: היה גם באולינג, ולקלוע למטרה, ותחרויות על סוכריות גומי (נחש כמה?) והאכל את החייזר (לקלוע את המוח שלו לפה כדי שהוא יוכל להחזיר אותו למקום "><)...

איך עשיתם את החדר חושך?

ואיך עשיתם מוח לחייזר?
חחח... נשמע ממש חמוד!!!! רעיונות אדירים. חן- תמונות! 8-|

RED HEADed

New member
בוא נראה...

המוח היה עיתונים שעטפנו במסקנטייפ, ובגלל שהיה שלב של ישיבה ושיעמם למישהו אז הוא צייר ספירלות ירוקות (נדמה לי שלי...) יצא מוח. חדר חושך היה בעיקר יוטה, כיסאות ובוסים. 2 שמיניסטים היו אחראים עליו אז לא כל כך הבנתי מה הלך שם, אבל בעקרון הרבה צעקות קרב (וצרחות פחד...)

maymay24

New member
טוב נו...גמני יענה:)

כללי
שם:
מאיה
שכבה:
מבוגרת (כן כן...באמת...)
סניף:
במקור נס ציונה...כרגע ב"ש
תפקיד בסניף:
מדריכת ג'-ד'
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?
מעולה...נכנסנו לדירה החדשה=]
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
מממ למי היה זמן לזה?חחח
המלצה חודשית?
תישנו כמה שאתם יכולים:)
שיר החודש?
אלייך של מאור פיניה...יש משמעות
האדם שעשה לכם את החודש?
מממ אי אפשר להגיד את שמו...
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
התחלנו חיים חדשים...במקום חדש
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
להתחיל כבר עם הגן ושיהיו הרבה חניכים בב"ש
משהו טוב שיקרה החודש?
אני עדיין לא יודעת
משהו פחות טוב שיקרה החודש?
כנ"ל
מכבי
מתי פתחתם שנה?
ממ בערך לפני שבועיים
אתם מדריכים? אם כן כמה חניכים מגיעים ואיך עוברות הפעולות?
ממ עוברות אחלה...יש חניכים=]
מתכננים איזשהו טקס לפתיחת שנה? פרטו:)
לא שידוע לי
יוצאים לטיול סוכות?
ברור!
לסיום
משהו להגיד לאומה כולה?
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

איזה כל לכל התשעיסטים..

הסיפורים שלכם על הגרעין וכל הדיבורים ממש עושים חשק. שיהיה מלא בהצלחה.

למעלה