גם אני עונה! (גם כדי להראות שאני עוד פה.. P
כללי שם: גל =] שכבה: שישיות (אני עוד לא רגילה...) סניף: נס ציונה 3> תפקיד בסניף: מדריכת ז' (גם לזה אני עוד לא כל כך רגילה...) החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? קשה, אבל סבבה. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? עוד לא סיימתי, אבל THE GIVER. המלצה חודשית? שחק אותה סמארט!!! שיר החודש? הדיסק החדש של הפעמונים
האדם שעשה לכם את החודש? אוהו... היו הרבה משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? הרבה הרבה דברים חדשים... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? 2 חוגים חדשים כנראה, טיול סוכות, גיוסים, כנס משצ"ים... ועוד. משהו טוב שיקרה החודש? בתקווה שנוציא את הכמות חניכים שרצינו לטיול סוכות... משהו פחות טוב שיקרה החודש? אין לי מושג. מכבי מתי פתחתם שנה? 9/9 נדמה לי... אתם מדריכים? ברוררררר
אם כן כמה חניכים מגיעים ואיך עוברות הפעולות? מגיעים 7, והם ואני נורא נהנים... (איזה כיף) מתכננים איזשהו טקס לפתיחת שנה? פרטו
עשינו הפנינג פתיחת שנה, ומתוכנן טכס, רק לא ידוע מתי... יוצאים לטיול סוכות? טוב זאת שאלה קצת רטורית... לסיום משהו להגיד לאומה כולה? אמממ... (נוסטלגיה
לא כל מי שאוהב בננות הוא בננה ">< אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש