כל מיני מירי

euromovie

New member
הופעה של מירי מסיקה

דרך מי ניתן להזמין הופעה של מירי לאירוע פרטי? תודה

nirhov

New member
הופעה מחר 17.02 מירי מסיקה ורמי קליינשטיין

אהלן, ברשותי זוג כרטיסים להופעה של מירי מסיקה ורמי קליינשטיין מחר ה-17.02.11 בהיכל התרבות בת"א. אני מעוניין למכור אותם. לכל המעוניין, אפשר להגיב עם מס' טלפון. או לשלוח מייל ל:[email protected] תהנו,

veredmp

New member
../images/Emo41.gif מירי מצטלמת עכשיו לאודישנים בחיפה

אוהד דיבר איתה, והיא ביקשה למסור ד"ש חם לפורום

אכן יהיה מערכון עם שופטי כוכב נולד ראיתי קודם

פרומו בערוץ 2.מקווה לראות אם לא יהיו תוכניות אחרות עם הפרטנר

ט

טליצ

Guest
קראתי את הודעתך לגבי כוכב נולד

שלום רב מירי קראתי את הכתבה שאומרת שאת לא אוהבת לפגוע באנשים...... בהקשר לכוכב נולד. מאוד אהבתי את שירתך עד אותו ערב , שהיתה לך הופעה ובאמצע הודיעו לך באוזניות שאיילה מהאח הגדול עונה מס 2,הודחה מהתכנית ואת הגבת בפומבי כמו שהגבת.... היה לי ממש עצוב לשמוע על כך. האם זה נכון?והאם זו לא פגיעה באנשים? מאוד אשמח לתגובתך!אגב מאז אותו ערב ניסיתי למצוא דרך להגיע אליך ולאמר לך את דעתי בענין. אבל היום כשקראתי את דברייך , מצאתי סתירה גדולה בין מה שכתוב לבין מה שנעשה..... בברכה טליצ

pRimaVeriTaVIV

New member
אני אשמח לדעת על מה מדובר

אני לא בטוח אם הייתי באותה הופעה או לא...אבל אני אשמח לשמוע מה הייתה התגובה שעליה את מדברת (ואגב, על מה השאלה "האם זה נכון"?)

veredmp

New member
נראה לי שהיא מדברת על זה

http://tbk.mako.co.il/article/515175 לא הייתי בהופעה הזו, אבל לפי מה שכתוב פה, היא בסה"כ שמחה שהפייבוריט שלה נשאר במשחק, וגם בעצמה אמרה שהיא לא היתה בסדר. חוצמזה, יש הבדל בין לשמוח שבן אדם עף מתכנית ריאליטי, לבין לצחוק לבן אדם בפנים.....

pRimaVeriTaVIV

New member
לא נראה לי כזה נורא

הכותרת כבר גורמת לזה להיראות כמו ביג דיל, "מירי מסיקה נגד איילה רשף", כאילו שהיא קראה לקהל להשמיד אותה......... סה"כ שמחה. קשה לי להאמין שרוב הצופים באח הגדול לא מביעים את השמחה שלהם על מישהו שהודח בצורה כזאת (ואפילו על זה היא התחרטה)

ט

טליצ

Guest
האם זה נכון שהיא אמרה כך?....

כי לזמרת כמוה יש כוח והשפעה גדול.. וזה היה ממש לא לענין,אז איך היא תשב בשולחן השופטים אם מישהו מהמועמדים "לא ייראה לה"...גם אז היא תצעק ?ישששש!? ואחר כך תתנצל?....

למעלה