כל מיני מירי

pRimaVeriTaVIV

New member
לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד שזה נכון

אבל אני מניח שזאת הייתה רוח הדברים... בכל מקרה, אני רואה הבדל בין מה שאמרת לבין המקרה המדובר- קודם כל, כוכב נולד היא תוכנית שבאה לשפוט כשרון מוזיקלי - באח הגדול שופטים רק אופי דבר נוסף, בכוכב נולד המתמודדים נמצאים ממש מולה, בשונה מההופעה (אני בטוח שאם איילה הייתה נוכחת אז היה איפוק...) וההבדל האחרון, בכוכב נולד מירי באה ממקום של צוות התוכנית, ממקום של ההפקה, ממקום של סמכות, באח הגדול היא חלק מהקהל, בדיוק כמו כולנו יכול להיות שיש חוסר טאקט בגלל שהיא הייתה על במה והובילה הופעה באותו זמן וכו' (לא בהכרח בהקשר של כוח והשפעה גדולה, הרי זה לא שהיא פתחה בסיבוב ראיונות, רק פלטה משהו בהופעה), אבל אני לא רואה את זה בתור מעשה נוראי (אגב, אולי השמחה הייתה על זה שאחד האחרים נשאר, מי יודע...)

ט

טליצ

Guest
אני דיברתי על תגובה מעליבה

התגובה שלה היתה מעליבה מאוד בפרהסיה! מול קהל של מאות....אמן או אמנית אמורים לשלוט בתגובותיהם ולדעת שיש לזה חוץ מהטעם הנפגם גם השלכות ציבוריות! ולא קראתי על שום התנצלות שלה.. ואני לא חושבת שהיא מתאימה לשבת בשולחן השופטים היא עוד צריכה להתבגר ולהתחנך..... עם כל הכבוד לשירתה הנהדרת.

veredmp

New member
אני לא חושבת כמוך, אבל כל אחד זכאי לדעתו ../images/Emo13.gif

כל אמן הוא קודם כל בן אדם, ואני לא מכירה אמן אחד שלא אמר דברים שלא היה צריך. אני לא חושבת שהיא צריכה להתנצל, אני בספק שלאיילה בכלל איכפת שמירי שמחה שהיא עפה ואלירז נשאר. בואי נשים דברים בפרופורציה. היא לא קיללה אותה, לא דיברה בגנותה. בסה"כ שמחה שהפייבוריט שלה נשאר. ושוב, אין קשר בין משהו שמירי מקשקשת על הבמה כקטע קישור לבין איך שהיא מתנהלת בפני אנשים. זו צריכה להיות אבן הבוחן שלה לדעתי.

ט

טליצ

Guest
היה נחמד לדון איתך בענין

לאיילה היה איכפת מאוד...

pRimaVeriTaVIV

New member
בסופו של דבר

זה לא היה במטרה לצאת נגד איילה או משהו כזה. לצורך העניין זאת אותה שמחה שקיימת כשיש גול במשחק כדורגל הרבה אנשים נוטים להרגיש רגשות חזקים מדי בנוגע לתוכנית הזאת, בגלל שמעורבים שם אנשים אמיתיים, אבל צריך לזכור שבסופו של דבר התוכנית הזאת היא משחק, ומי שנכנס אליו צריך להיות מודע לזה התגובה הייתה רגעית ואימפולסיבית ואני בטוח שלא הייתה כוונה רעה מאחורי זה (מה גם שהתגובה לא הייתה כל כך נוראית), סה"כ אין אדם שלא קרה לו מקרה דומה בצורה כזאת או אחרת - וגם השמחה הייתה יותר על המתמודדים האחרים שנשארו אני בטוח שאם מירי הייתה רואה היפגעות מצד איילה היא הייתה מתנצלת (למרות שאי אפשר להגיד "שום התנצלות", היא כן תיקנה את עצמה ברמה מסוימת, אפילו שלא לגמרי) ובקשר לשולחן השופטים - קודם כל, ההתבטאות הזאת הייתה לפני שנה. כמה היא רלוונטית להיום? לא חושב שיותר מדי. ובלי קשר לזה אני רוצה להאמין שעם הזמן רוב האנשים לומדים מהטעויות שלהם ומתבגרים ומתחנכים חוץ מזה, על אמירה בודדה (שגם היא לא בדיוק חדשה) לא קם ונופל דבר, או לפחות לא במקרה הזה...

pRimaVeriTaVIV

New member
וגם כדי להבהיר

לא שאני חושב שהאמירה הזאת הייתה במקום לחלוטין ולא בעייתית בכלל, אבל אני גם לא חושב שזאת הייתה אמירה כל כך חמורה ונוראית

רוניי9

New member
שלום לכולם יש לי כרטיסים להופעה הערב וקרה

לי דבר בלתי צפוי ואני נאלץ לוותר ולמכור את הכרטיס בחצי מחיר וגם יש לי קלטת וידאו מיוחדת של מירי מסיקה אז מי שמעונין לכתוב לי למסר איתי יזכה בגדול רוניי9 שם משתמש

למעלה