להכיר מעבר לשטחיות- כנסו..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifלהכיר מעבר לשטחיות- כנסו..../images/Emo13.gif

אוקיי, אז נכון שהשאלונים שעפים פה בפורום הם רבים, אבל הם גם דיי בנאליים ולא נותנים כ"כ להכיר כאן את האנשים. ובגלל שאני יודעת שהמטרה של נועה היא ליצור אחווה וחברות בין האנשים כאן בפורום אני הופכת לחלוצה [הפעם בתחום שלא יגרור אחריו עצומה או משהו בסגנון] ופותחת כאן שאלון קצרצר.. תענו אנשים..:)
כללי
שם: סניף: שכבה: גובה: מידת נעליים: משקפיים/ עדשות:
קצת על עצמכם
פרטווו יא מעפניים..:p
ימי הולדת
[איזה יופי אם יהיה לוח פורומי של ימי הולדת?!] תאריך לידה: גיל: מה הייתם רוצים ליומולדת: למה?: המשך יום/ לילה מטורףף..

RED HEADed

New member
שאלון!!!

שם: גל סניף: נס ציונה!!!!
גובה: נדמה לי מטר שישים וארבע... מידת נעליים: 39-41 משקפיים/עדשות: משקפיים!!! =] כאילו... רק כשממש לא בא לי להתאמץ לראות רחוק...
קצת על עצמי: אני גל, ג'ינג'ית [גם במראה וגם באופי... ], מנס ציונה (!). חוגים: אורגן, גיטרה, ציור, אנגלית (איך לא), D&D, חדר כושר... ומכביייי!!!! אממ... מה עוד... יש לי אחות קטנה ומעצבנת, כתה ה' [ואיך לא, במכבי] יש לי 10 חתולים (רגע, אולי זה 11?) שלכולם קוראים בשמות של מאכלים תבלינים חטיפים וכולי... וכלבה אחת זקנה [עוד מעט בת 11 נדמה לי...] תאריך לידה: 5.7.93 גיל: 15 [כרגע 14...] מה הייתי רוצה ליומהולדת? כסף! [ולא, אני ממש לא חומרית...] למה? [אהמ הנה הסיבה:] כי יש לי 3 מחנות קיץ [מכבי, "מחנה משותף" ומחנה משצ"ים שאני מדריכה בו טפו טפו טפו] שאני צריכה לממן איכשהו ואין לי כל כך איך... ואכן המשך יום תותח!

יאא 11 חתולים? איזה כיף.../images/Emo13.gif

מה תעשי עם הכסף ליום הולדת?
רק המחנות? מה זה D&D? וכל הכבוד את ממש פעילה.

RED HEADed

New member
חחח

כן... זה מלא כסף, וחברים שלי קמצנים קצת... אחד עולה 1800, של מכבי עוד אין לי מושג... והשלישי גם לא. חח כן... תודה =]

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעונה:)

כללי
שם:רביד סניף:גדרה שכבה:שישיות גובה:1.58 מידת נעליים:39 משקפיים/ עדשות:עדשות [משקפיים זה לא נחמדד]
קצת על עצמכם
מושבניקית לשעבר, בכורה, אחות אחת. בני עי"ש, מגמת תארטו וביולוגיה [או אקולוגיה, עדיין לא סגורה על זה חח].. חוגים- מכבי, גיטרה ושיעור פרטי. עלי שלכת בהחלט עושים לי את זה..:)
ימי הולדת
תאריך לידה:30.10 גיל:15 וחצי [אני קטנה, אזמה?!
] מה הייתם רוצים ליומולדת:מממ בובה של חזרזיר או כרטיס להופעה של דרייק למה?: בגלל שחזרזיר הוא היחיד שחסר לי כדי להשלים סרייה וכי דרייק בל הוא סגיד ופרפורמר מטורף..:) בהצלחה לי במבחן מחר [כוסאומוווו 6 נושאים!!!!!!]

RED HEADed

New member
אני מנחשת שזה חזרזיר מפו הדוב ושזה סרייה של

בובות של דמויות מפו הדוב?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחחח

הכוונה לחזרזיר מפו הדוב, משלים לסרייה של ארבעת הגיבורים שלי- פו, איה ,טיגר וחזרזיר.. על גיטרה מנגנת כבר אולי חודש ומשוו.. אני ממש טרייה בתחום אבל כבר התמכרתי..

חחחחח מגניב על פו הדב.

מממ.. מנגנת בשעורים פרטיים? ספרי קצת.
אני עם גיטרה אבל בלי מורה....

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחח

התחלתי ללמוד לבד את האקורדים.. השיעורים עצמם הם בשביל לקבל טכניקות למעבר ביניהם, וגם לעבוד על הקוארדינציה של יד שמאל [היא מטומטמת!! אפילו שעון אי אפשר לשים עלייה..] אני מקוהו שאני אוכל "להיפטר" מהשיעורים הפרטיים בקרובXD

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifלא משו..

3 שאלות מתוך 5. וגם עליהן לא ידעתי לענות.. פיזיקאית אני לא אהיהXD

אני...../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

נועה. מערב. שביעית. ממש גבוהה, לא כדאי שתדעו..
יש משקפיים לרחוק. לא אוהבת לספר על עצמי.... מורעלת מכבי(?). 15.4.91. בת 17. אין משהו מיוחד שהייתי רוצה ליום הולדת..
ולגבי לוח פורמי של ימי הולדת- אתם מוזמנים להוסיף בלוח אירועים.

למעלה