להכיר מעבר לשטחיות- כנסו..

idanshaf2

New member
של הצניחה?

יש איפה שהוא... אבל את יודעת זה היה ממזמן.. לפני שהיו מצלמות דיגטליות
כן כן אני זקן... בקיצור הן שמורות איפה שהוא באיזה אלבום...

assafein

New member
גם אני אצטרף אלייך לצניחה!!../images/Emo70.gif

ובא לי לעשות גם באנג'י.. זה נשמע אחד הטובים

DsO

New member
עונה.

כללי שם: דניאל סניף: ראשל"צ מערב שכבה: שביעיסט גובה: 1.74-5 מידת נעליים: 42-43 משקפיים/ עדשות: משקפיים. קצת על עצמכם פרטווו יא מעפניים..:p ימי הולדת [איזה יופי אם יהיה לוח פורומי של ימי הולדת?!] תאריך לידה: 2.6.91 גיל:16 (עוד שבועיים 17 =]]]) מה הייתם רוצים ליומולדת: מממ משהו שימושי...יא אולי לדרמן טובבב כזה :))) למה?: מה למה? שימושי רצח במיוחד למחנות קיץ (שד"א קרב ובא :))

DsO

New member
שכחתי... ><"

קצת על עצמכם דניאל סינואני עופר, יליד ארה"ב ותושב לשעבר של כמה מדינות שם+הונג קונג ^^ עליתי לארץ בגיל 6 ומאז אני גר פה(במערב ראשון). עד לפני שהצטרפתי למכבי הייתי מופנם בצורה מטורפת, חסר בטחון עצמי גבוה והיום, אני בהחלט יכול לומר שאני מי שאני בזכות המכבי. בנוסף לחיי המכבי, אני אוהב ספורט ומצטיין כבר כמה שנים ברציפות עם 100 בספורט (ה100 היחיד בתעודה חחחחחחחחחחחחחחחחחח) מלבד זאת יש לי גם את הזמן החופשי במחשב בפורומים, שכרגע אני גולד קבוע כמעט 3 שנים באותו פורום(עוד שבוע וחצי 3 שנים) ותפקידי שם הוא בהנהלה הראשית (למעוניינים: www.elsf.net) רוצים עוד? שאלו O.ם

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחחחחחXD

אין לך לדרמן?! ואתה קורא לעצמך רכז טכני..XD לא טו- אובבב

DsO

New member
אהא...

זה לא סתם, זה דבר איכותי לכל החיים :O אחד טוב כזה עולה 400-600 שקל+-... מי כבר יקנה לי?:( צריך עבודה X: (אבל אין זמן ><")

DsO

New member
תראו איזה סקסי זה

http://www.netoshops.co.il/uploadimages/730863.JPG

assafein

New member
שבוע טוב!

כללי שם: אסף סניף: נילי שכבה: שביעיות!! גובה: 173
מידת נעליים: 47 משקפיים/ עדשות: חח לא ממש
קצת על עצמכם פרטווו יא מעפניים..:p אממ אסף, סניף נילי, גר בנעלה... לומד במודיעין, מגמות ג"ג וחנ"ג... בזמני החופשי מלבד מכבי אני לומד נהיגה ולאחרונה גם התחלתי להתנדב במד"א חובב ספורט מושבע ואוהב לעשות שטויות... ימי הולדת [איזה יופי אם יהיה לוח פורומי של ימי הולדת?!] תאריך לידה: 9.5.91 גיל: 17 מה הייתם רוצים ליומולדת: את הדבר שהכי יפתיע אותי.. למה?: כדי להיות מופתע
לילה טוסט!!

למה ../images/Emo10.gif על הגובה? אתה גבוההההה!!!../images/Emo3.gif

איזה שעור נהיגה? וואי אסף. אני מתגעגעת. מלא זמן לא דיברנו.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנועעעה

היה פה כבר ויכוח על זה.. שהוא בוכה שהוא "נמוך" בגובה 1.73 כשלי יש ממש מה לבכות 1.58 [כן כן, גבהתי מאזXD]

assafein

New member
למשהו שהיו יומרות לשחק כדורסל זה באמת גמד../images/Emo10.gif

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאם אני רוצה לקלוע לסל..

צריך 20 כסאות כדי שזה יהיה גובה מינימלי לקלוע ממנוXD

למעלה