לוח שנה

• פותח הנושא boly
  • פורסם בתאריך

boly

New member
../images/Emo142.gifלוח שנה../images/Emo142.gif

אז... יש ילדים שעוזבים אז... מסקנה: צריך ללמוד מזה שהפרום מת ונורא משעמם
היו ילדים שהסכימו לרעיון של לוח שנה ושיתפו פעולה ובסוף אף אחד לא עשה כלום אז... (כמה אזים) לי יש תוכנה להכנת לוחות שנה וגם לילדים שבפרום אפשר לעשות את הלוחות אני מסכימה
אני יכולה להכין אותם רק צריך לבחור תמונות ופתגמים שמתאימים לעונות לי יש את לוח שנה של העונות השנה ועוד כמה לא קשורים אז... מי מסכים? כן-
לא-

../images/Emo45.gif אני מסכימה. בולי תיכנסי.

את לומדת באילון נכון? אז אולי נוכל לעבוד על זה יחד. תשרשרי לי תגובה. רק אל תשלחי לי במסר, זה קצת מסובך.

boly

New member
כן אני לומדת באיילון

אני לומדת בשכבה שלך אני ילנה

לא קשור לשרשור! אבל חשוב....

סורי שאני שמה הודעה לא קשורה פשוט חבל לפתוח הודעה חדשה. טוב, אז מה שרציתי להגיד זה שאני מחפשת בעלי אתרים על התאומות שירצו שאני יפרסם באנר עם קישור לאתר שלהם, בתמורה הם יפרסמו את שלי. טוב, אז עדיין אין לי באנר אבל עכשיו אני בונה את העמוד הזה. אז אני יסגור "עיסקה" ואני כבר עכשיו אפרסם... האתר כבר באיטרנט אבל אני לא נותנת עוד את הכתובת כי הוא לא גמור. טוב אז מי שמעונין שיכתוב לי במסר כדי לא להרוס את השירשור הזה.

olsen fan

New member
../images/Emo127.gif אני מסכימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מציעה שכל אחד ישרשר את תאריך הלידה שלו ואת שמו מעכשיו, בולי, או כל מי שמכין את זה, תאספו את השמות והתאריכי לידה של כולם, פשוט לי אין תוכנה כזאת ואני לא יכולה לעשות את זה... שמי:טלי תאריך לידה:20,12,89 ~דרך אגב, תנו לי שמות של תוכנות להכנת לוחות שנה, ומאיפה אפשר להוריד אותן, ושיהיו בחינם. בתודה מראש

LOLI11

New member
אני גם מסכים

שמי יהונתן שמי בקיצור יוני תאריך לידה שלי הוא 13.6.86 כמו שאתם רואים אני בן 16 ואני נולדתי בחודש ששל התאומות

boly

New member
טוב אז בואו

נעשה את זה מסודר שרשור לתאריכי יומולדת שרשור לתמונות ושרשור לפתגמים

אוקיי, תמונה, תאריך, ופתגם...

התאריך: 26.8.90 התמונה את רואה לפנייך, ופתגם: "אני מתוקה? אוי נו באמת..." אל שאלו למה פשוט תשימו.

motib4

New member
שרון.

את מעוניינת שהתמונה שלך תתוסף לגלריית חברי הפורום?

loli3

New member
מה באמת עשיתלי את היום חשבתי..

שהם נולדו ב17 תודה רבה אחותי

למעלה