לוח שנה

• פותח הנושא boly
  • פורסם בתאריך
אממ.....צריכה עזרה...

אוקיי, סליחה שאני מבקשת מלא מלא דברים אבל אני חייבת מישהו שיעזור לי עם התקצירים באתר שלי, זאת אומרת שיכתוב לי או שיתן לי במסר את התקציר של "שתיים שתיים צרות כפליים" כי לא ראיתי אותו, ואת "מותק, הילדות התחלפו" כי אני לא זוכרת... אה..ואני גם לא ראיתי את "חופשה בשמש" ואת "להגיע לשם אז מי שיכול את חופשה בשמש לתת לי שיגיד לי במסר

../images/Emo127.gifמסכימה מסכימה ורוצה../images/Emo70.gif../images/Emo55.gif

קוראים לי עומר ואני נולדתי ב21.12.89 איזה תמונה
שלי או של התאומות
ואיזה פתגם

mk a o

New member
אני!

קוראים לי עדי, ונולדתי בדיוק שנתיים ו5 חודשים אחרי התאומות... ב-13.11.88

boly

New member
אני יפתח שירשור לתאריכים

ואני לא צריכה תמונות שלכם אלה של התאומות דהההה ופטגם: "אולי נצא לחופשה בשמש" וכאלה....

RinRan

New member
../images/Emo127.gifיש לי גם כמה שאלות...

דבר ראשון- איזה תמונה
שלי או של התאומות
דבר שני- איזה פתגם
דבר שלישי- לדעתי נעשה שרשור שכל מי שנולד בחודש מסויים ישרשר לחודש הזה- אני יכולה לעשות את זה אם אתם לא יודעים איך...

karin agajany

New member
לא הבנתי בדיוק מה צריך לעשות...

אין לי תמונה, אב התאריך שלי זה 27.3.1991 ופתגם... תהיה אתה ורק אתה בחיים, כי חיים רק פעם אחת... אין לי מושג מאיפה הפלצתי את זה...

boly

New member
למי שעוד לא הבין

ככה אמור להראות הלוח עם התמונה והמשפט

boly

New member
ובין המספרים

יהיה רשום את השם של ילד שיש לו יום הולדת ובן כמה הוא יהיה איך יפה או שלא? (הלוח)

motib4

New member
../images/Emo127.gif

נורא אהבתי את הלוחות שנה שהראית לנו כדוגמא בפעם הקודמת... אבל באמת- חבל להסתבך עכשיו עם בחירת תמונות וכו´. אני בעד שאת תבחרי את התמונות הטובות, היפות והאיכותיות ביותר ותשימי אותם בלוח שנה, ואז תפרסמי כאן.
אה- ונראה לי שעדיף מינואר 2003 עד דצמבר 2003.

boly

New member
אוקי דוקי

יש כאלה שלא יכנסו כי יש כאלה שהיו להם אז אני יעשה דף לאלה שהיה כבר אני יבחר תמונות לכל החודשים ואתם תגידו לי עם הם בסדר אני יבחר תמונות עדכניות כי ישנות זה לא יפה

למעלה