היי לכולם כל הכבוד בולי על לוח השנה הוא פצצתי ביותר
M motib4 New member 3/10/02 #21 אחלה../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif הגלריה- עוד היופ תהיה מוכנה.
א אולסן לובה New member 4/10/02 #52 וואו זה ממש ממש ממש ממש...מהמם את ממש השקעת ועל זה מגיע לך ע-נ-ק-י-.... כל הכבוד...
S shelly olsen New member 3/10/02 #25 בולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הפרטים שלי: אניט בת שתיים עשרה מאיריאל נולדתיב- 14.5.90 זהו
בולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הפרטים שלי: אניט בת שתיים עשרה מאיריאל נולדתיב- 14.5.90 זהו
T T N T girl New member 3/10/02 #34 שלי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif את רוצה שנסביר לך מה זה שרשור
S shelly olsen New member 3/10/02 #35 טוב../images/Emo70.gif, סליחה../images/Emo70.gif ובולי....... אני יודעת שלא נירשמתי כי לא הייתי בבית את יכולה לירשום אותי, או שזה ממש קשה
טוב../images/Emo70.gif, סליחה../images/Emo70.gif ובולי....... אני יודעת שלא נירשמתי כי לא הייתי בבית את יכולה לירשום אותי, או שזה ממש קשה
B boly New member 3/10/02 #36 מצטערת אני לא יכולה לרשום אותך כי אתמול הייתה ההזדמנות האחרונה וגם מוטי כבר עשה גלריה... היו שלושה ימים מה לא יכלת לכתוב את הפרטים אז?
מצטערת אני לא יכולה לרשום אותך כי אתמול הייתה ההזדמנות האחרונה וגם מוטי כבר עשה גלריה... היו שלושה ימים מה לא יכלת לכתוב את הפרטים אז?
B boly New member 3/10/02 #38 כן אבל את רשמת אחרי שכבר הכנתי אותו טוב אני יוסיף אותך את נולדת במאי נכון? אני יבקש ממוטי שיחליף את חודש מאי עם אפשר
כן אבל את רשמת אחרי שכבר הכנתי אותו טוב אני יוסיף אותך את נולדת במאי נכון? אני יבקש ממוטי שיחליף את חודש מאי עם אפשר