מירוץ לפידדד:)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמירוץ לפידדד:)../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

אזזז.. אתם יוצאים? ולמירוץ בוגרים? כמה חניכים יוצאים מהסניף שלכם? ובוגרים? הימור קטנטן על צבע הסיכה?
מקווה לראות את כולללכם [בטקס פתיחה, תבואו להגיד שלום
] ובהזדמנות זו אאחל ליעליי המון בהצלחה בהופעה שלה עם הפעמונים [מתה כבררר לראות אותך על הבמה
]

yaelula94

New member
יאאאאאאאאא../images/Emo13.gif

נתחיל בזה, שאני אוהבת את רביד כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך
כזאתת נשמה
תודה
יוצאת לשני המירוצים, כאילו דה. חניכים אממ... בערך עשרים[ממש לא טוב(תשעה שלי האהאא)] ובוגרים... 9 יוצאים.. 7 גם לבוגרים

../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

יוצאת למירוץ לפיד חניכים, נרשמו 50 חניכים
ואנחנו מלכיםםםםםםםםםםםםם

RED HEADed

New member
WELL DAHAHAHA

ברוררר שיוצאת! ל-2 המירוצים (בחניכים אני אהיה רוחנית "><) יוצאים 47 חניכים מהסניף שלנווו ו-15 בוגרים לחניכים ו-13 בוגרים לבוגרים XD אין לי מושג מה הצבע יהיה... אני מקווה שמשהו עם סגול. בא לי סיכה סגולה. יעל, אגב, אני נידבתי את עצמי להביא אוהל? כי פתאום נדמה לי שכן... O:

yaelula94

New member
אני מבקשת בהצלחה גם לגל../images/Emo70.gif

ויקירתי אני מביאה אוהל חחח

RED HEADed

New member
חח תשמעי

הייתה את הבעיה הזאת עם המספר הרבב של האנשים שכל כך אוהבים אותי ורוצים להיות איתי באוהל. אז בכל אופן אני מביאה אוהל (בנוסף לשלך) ונסתדר שם

גם לגל. :]

גל יש לך אחות גדולה? ראיתי מישהי כמוך בדיוק רק גדולה באיזה 7 שנים. בחיי.

RED HEADed

New member
תודה:)

היה ממש ממש כיף... לא, אין לי אחות גדולה. יש לי אחות קטנה, שאגב, ממש לא דומה לי

מלא בהצלחה ליעל!../images/Emo13.gif

ממ צבע סיכה? מממממ וואי קשה. חחחח אצלנו יוצאים 12 חניכים
ובוגרים לא דעת כמה..^^ אני יוצאת למרוץ חניכים בלבד.
מה אצלכם?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאני לא היחידה שיוצאת רק לחניכים../images/Emo6.gif

אני אשמח לראות אותך [ אם יהיה טקס פתיחה בכלל:), הכל תלוי בגשם ] כמו שאמרתי, יוצאת רק למירוץ חניכים, 32 או 33 חטניקים [עדיין לא סגורים על זהXD], ונראה לי שהסיכה השנה הולכת להיות מיוחדת, איכשהו יש לי תחושה כזו כי זה שנת 80 למכבי:)

היה מעפן יחסית..(לדעתי)

העברנו פעילות בקברות המכבים במרחק דקה הליכה מאיפה שהיה הטקס. היה צולע כי היא היתה בנויה להליכה. ואז נסענו למוזיאון המדע בירושלים, והיה גם דיי מעפן כי היינו שם כבר(רוב האנשים) וכי היה מתיש לשמור שם על החניכים שלא יילכו לאיבוד. ואז היה טקס בכניסה למוזיאון המדע וקיבלנוט סיכות, ונסענו ללוד לחכות שעתיים לסופגניות.(איזה תנועה מאורגנת..) וגם לאוטובוסים של ז' וח'. והחניכים קיטרו שהם רוצים הביתה וסופגניות( וגם אנחנו!) מסקנה: מירוץ לפיד מתדרדר משנה לשנה. לפחות היו סיכות עם להבה שדומה לצבע של אש..(לעומת שנים קודמות
ולפחות הטקס פתיחה היה פחות חופר משנה שעברה..) רק חבל שהמירוץ נגמר פחות בכייף, חבל שהיה ארגון לא משהו עם האוטובוסים והסופגניות וחבל שלא היה טקס סיום.

מממ מסכימה שהיה בלאגן.

אבל חושבת שהרעיון מוזאון המדע היה שונה ומיוחד... נכון, הוא היה ממש אחר ממה שאנחנו מכירים ובגלל זה מוזר לנו, אבל אצלנו החניכים דווקא נהנו ממש.

RED HEADed

New member
היי D=

תשמעי אני לא הייתי בפעילות שלכם (כי הייתי עם הז'יניקים, שעל זה אני אספר תיכף...) אבל אני יודעת שלמרות הכל אחותי נורא נהנתה. היא אומרת שהיא קצת השתעממה בפעילות בבוקר (וגם כי היא הייתה עם ג'ד'ה'...) אבל היה בסה"כ כיף, ובמוזיאון היא נורא נהנתה. כן, הקטע של האוטובוסים היה נוראי. גם לנו, הז'יניקים. פשוט היינו במרחק אוטובוס וחצי מהאוטובוס שלכם ואף אחד לא הבין למה אי אפשר להעביר אותנו את המרחק הזה כדי להיות אתכם. הם התחילו להנחות תוכנית "האח הגדול" באוטובוס, מי לא זז מהמקום... (אגב, זה לא היה רעיון שלי.) בכל אופן, הפעילות שלנו הייתה ממש טובה. העבירו לנו סיפור מסגרת של "יהודית בארץ הפלאות", שנועדה (לדעתי) להעביר לחניכים את המשמעות של להיות חניך במכבי, וקצת על התנועה, קצת על המירוץ. היו כל מני משחקים ותחרויות מגניבות (שתכלס- נס ציונה שלטווו שםםם) והיה לחניכים מאוד כיף. לפעם הבאה: תכנון טוב יותר של הקטע עם ההחלפת אוטובוסים, תכנון טוב יותר של "במקרה שיהיה גשם... מה עושים?" (על כל הקטע שהפעילות הייתה בנויה להליכה...) ו... זהו, אני חושבת.

אל תשכחי..

שכל אחד רואה את הדברים מהצד שלו. אני רואה אותם בתור בוגרת, בתור מישהי שהעבירה את הפעילות הראשונה(שלטענת אחותך היתה משעממת) שהפעילות היתה בנויה למסלול של הליכה. ברגע שהעברנו אותה במקום אחד היא יצאה אחרת. לדוגמא אם היו צריכים לגלות דברים בהמשך הדרך, או לחפש בוגר או כל מיני דברים.. אז כן, הארגון לא היה משהו.(ואם היו מודיעים לנו היינו בונים פעילות שתתאים..) במוזיאון רוב החניכים נהנו, אבל לדעתי עדיף מסלול. זה גם היה מתיש לשמור עליהם ומלא חניכים הלכו לאיבוד בין המוני האנשים. אני שמחה לשמוע שאת נהנת וחניכים שלך נהנו
ואני מקווה שתיהיה הסקת מסקנות יעילה מהטיול, ושמירוץ לפיד הבא יהיה מאורגן ומתכונן יותר גם לשינויי מזג האוויר. חג חנוכה שמח
והכי חשוב- העיקר שיש סווצ'רטים! יצאו יפים לפחות?

למעלה