מירוץ לפידדד:)

RED HEADed

New member
לא ראית אותם...

כי קיבלנו אותם ביום האחרון סגול חציל- עם צהוב בננה, וגלופה שחן בטח תמות לספר

RED HEADed

New member
נכון

(ולא אמרתי שלא, בעקרון... פשוט לא כל הטיול היה מעאפן) הסווטשירטים יצאו אחלההה

מה היה בפעילות הזו של היהדות?

איזה חידות ותחרויות, נשמע מעניין. נשמע שממש נהנו. ^^ איפה בדיוק היו הזיינקים?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהיה טובב

החטניקים נהנו ממש.. היינו בכותל, במנהרת הזמן, בנחלאות ובמחנה יהודה... הפעילות שהתנועה הכינה לשוק ולנחלאות הייתה חברת טעם ומיותרת לטעמי, כי ההוראות לא היו ברורות והחניכים סתם החפשנו והצטלמו במקום לעשות את המשימות.. בכותל החניכים הלכו לשים פתקים וכאלה, ואח"כ הטקס שהיה [שבכלל לא היה קשור למכבי] היה מוזר כי לא שמנו לב שהוא התחיל בכלל... לשם שינוי, החניכים גם רצו עם הלפיד, והתלהבו ממש:) בחנייה בלוד נפלה לי העדשהXD אז הייתי חצי עיוורת
אבל היה טוב.. והסיכה ממש יפה:)

איזו פעילות ארגנה התנועה?

ואיזה טקס היה? חחח.. מההההההה רביד יש לך עדשות?! לא ידעתי.
גם אני הבאתי עדשות לטיול.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifתשובות../images/Emo3.gif

התנועה אירגנה פעילות של משימות כאלה שהחניכים צריכים להשלים בקשר לשכונת נחלאות [מידע על המשפחות מתוך התמונות שנמצאות ברחוב], ובקשר לשוק מחנה יהודה [הם היו צריכים לשאול אנשים את השאלות כדי לקבל תשובה..] בתיאוריה הפעילות נחמדה.. אבל היא לא הצליחה [בקרב החניכים שלי, לא יודעת מה עם סניפים אחרים], מסיבה אחת שלא את כולם זה עניין, אז רק 2 באמת הלכו לבדוק, וכל השאר ישבו והצטלמו ואכלו.. וזההיה מבאס כי עד שהמירוץ הוא בירושלים ויש פעילות... ציפיתי שיהיה יותר אינטראקציה בין הסניפים השונים, כדי שהחניכים יכירו זה את זה.. היה טקס של הכותל, הדלקת נרות.. הטקס עצמו היה בצד של הגברים, והבנות שרצו לראות היו צריכות להסתכל מעל הגדר.. מעפן אש וכן חח, אני עם משקפיים מכיתה ג' בערךXD ועם עדשות בערך שנה, כי משקפיים זה מכוער רצח [עליי בכל אופן חח] :) אבל עכשיו אני צריכה ללכת לקנות חדשות כי אחת עפה לי

חחחחחחחחחחחחחח

אנחנו בכלל לא רצנו עם הלפיד! לא ראינו אותו בכלל והוא לא הגיע אלינו!(ממש מירוץ לפיד!
) מנהרת הזמן זה ממש מגניב
וזה טוב שהח'ניקים נהנו כי זאת שכבה ממש חשובה והתנועה באמת אמורה לשהקיע בה(לפחות לדעתי..)
אחרי טיול סוכות שלפחות אצלנו ציפו למשהו שווה וקצת התאכזבו מהפעילות ח'. אני מקווה שעושים הסקת מסקנות על כל הדברים האלה.. כדי להשתפר משנה לשנה
טוב לשמוע שנהנת
אבל לא ראית אותי.. אז זה לא נחשב

חניכים חמודים שאלו אותי מה באמת על הלפיד...

חחח מסכנים. אמרתי שהיה שינוי בתוכנית בגלל הגשם, הם ממש בנו על זה. למה התאכזבו בטיול סוכות מפעילות ח'? בטוחה שעושים הפקת לקחים, וגם יעשו בטח בסניפים ויעבירו למרכזים למעלה, אם לא יעשו אצלכם, דברו עם אינה.

yaelula94

New member
היה ממש טוב אצלי!

החניכים שלי מאווווווווווד נהנו. באמת שהפעילות של הז'ניקים הייתה מגניבה בטירוף :] היה ממש קר אבל הייתה הערכות לזה לדעתי... דווקא אצלנו לא הייתה שום בעיה עם ההחלפת אוטובוסים הכל הלך חלק. וגם אל תשכחו שהיה אמור להיות טקס ואז הכל היה הרבה יותר מסודר ומאורגן כי הסניפים במילא היו יושבים יחד בטקס... יש לי תמונות ומי שרוצה מוזמן להציץ בפייסבוק

RED HEADed

New member
כן אבל בדיוק בגלל זה אמרתי...

שהארגון החלופי לא היה טוב בייייייייכלל.

assafein

New member
מירוץ חניכים...

אז ככה.. יצאתי עם 2 חטניקים שבהתחלה ממש נדבקו אלי, אבל תוך כדי הפעילות(היינו כמה סניפים הקבוצה) התחילו להכיר חטניקים מסניפים אחרים עד שזה הגיע למצב שראיתי אותם פעם ברבע שעה
הפעילות הייתה סבירה... חלקה מאוד משעממת וחלקה הייתה מצחיקה ומאתגרת... בסופו של דבר החניכים ואני נהננו וזה מה שחשוב

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאסף..

לא ראיתי אותך בככללXD הגעתם בסופו של דבר לכותל? כי גם שם לא ראיתי אף סניף חוץ מהסניף שלי, עמידר שהיו איתנו ונ"צ ומכבים שהיו צמודים אליינו... זה טוב שראית אותך פעם ברבע שעה לא? הלוואי עליי חח.. קצת שקט לא מזיק לפעמים

assafein

New member
הגענו לכותל אחרי שכבר נגמר הטקס..

מוזר באמת שלא נפגשנו.. יצא לי לדבר דווקא הרבה עם נוי, תומר ומרצפ... אני אמרתי שזה טוב שראיתי אותם פעם ברבע שעה! הם הצליחו להתחבר איתם טוב

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאיך דיברת עם נוי?../images/Emo2.gif

הוא מדריך איתי חחח תומר ומרצאפ הם מדריכים של חולדה האמת.. ולא היו איתנו בכלל.. ונועה לשאלתך- מרצאפ זה עומרי, שביעיסט מהסניף שלי:)

assafein

New member
פגשתי אותו כמה פעמים במהלך היום...

ואיזה 10 דקות דיברנו בכותל...

למעלה