חחחחחח... לא לא לא נמסה מהחום.. הפכה עיסת בננה, כמו גרבר לפעוטים...
Y yifat_i New member 20/9/02 #16 ../images/Emo6.gifחחחחחח... לא לא לא נמסה מהחום.. הפכה עיסת בננה, כמו גרבר לפעוטים...
ע עוגי עוגי New member 20/9/02 #17 קוביות ../images/Emo103.gif קרח אם כן?../images/Emo3.gif וד"א - Ewwwwwwwwwwwwww...
S shirhayam New member 21/9/02 #23 בעיה אתה מדבר על נסיך אחד שלך והיא מדברת על נסיך אחר שלה - שהוא כאן מלך!!! יאאאלה? יאאאלה!!!
ע עוגי עוגי New member 20/9/02 #18 רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ICU דווקא ענה על החידה הקודמת (לפני שעוגי הספיק לענות בעצמו [זה חוקי לענות על עצמך?]) אז טוב שהחזרתם לו נקודות! ואם כבר מדברים על הבריכה... עוגי עדיין יבש!
רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ICU דווקא ענה על החידה הקודמת (לפני שעוגי הספיק לענות בעצמו [זה חוקי לענות על עצמך?]) אז טוב שהחזרתם לו נקודות! ואם כבר מדברים על הבריכה... עוגי עדיין יבש!
E ELP New member 21/9/02 #20 מעניין שאת שואלת../images/Emo95.gif כי בדיוק השבוע אכלתי קופסא שלמה של מלפפונים חמוצים, ואז אבא שלי שאל אותי אם אני בהריון, מי יודע אולי עוד תשעה חודשים יהיה לי צאצא??
מעניין שאת שואלת../images/Emo95.gif כי בדיוק השבוע אכלתי קופסא שלמה של מלפפונים חמוצים, ואז אבא שלי שאל אותי אם אני בהריון, מי יודע אולי עוד תשעה חודשים יהיה לי צאצא??
E ELP New member 22/9/02 #28 ../images/Emo6.gif יש מיליונים כמוני, זה שהם עוד לא הוצאו לפועל זה לא אומר שהם לא קיימים (חוץ מזה רובם על הקיר )
../images/Emo6.gif יש מיליונים כמוני, זה שהם עוד לא הוצאו לפועל זה לא אומר שהם לא קיימים (חוץ מזה רובם על הקיר )
H Holy Devil New member 22/9/02 #29 ../images/Emo5.gif מותק, הייתה לנו את השיחה של "יותר מדי אינפורמציה " אתמול.. יישם דברים..