קורס העשרה 08..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifקורס העשרה 08..../images/Emo9.gif

ספרו איך היה, מי היה, חוויות מטורפות..
מקווה שנהנתם, מקנאת שנשארתם..

היה אדיר.

נהנתי ממש.. החום ביום השני קצת שיבש... ספרו- איזה סדנאות הייתם? איזו קבוצה? מי המדריכים? ממה הכי נהנתם? איך היה בשרימכבי? כל הכבוד לאור יהודה [אריות
] שזכו. ^^ לא נשארת עד סוף הקרוס? למה?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחזרתי באמצע

כי התייבשתי וגם לא אכלתי מספיק ואלרגיות מטורפות לאקליפטוס המפגר שצומח באנדרטה.. זה דיי היה או הביתה או בי"ח..:-\ הייתי במחלקה 9 עם חצי פורום חחXD [שיר, ספיר, אור, שי, קובי], 4 גדרתיים נוספים, 2 מנתניה, 2 מחדרה ואחת מכרמי יוסף.. המדריכות היו נעמה [מבוןגרת מהסניף שלנו אשש] ולימור [ש"שנית, רכזת ב"ש]... היה אש ואני כ"כ מתחרטת שחזרתי..

לא ראיתי אותך בקורס.../images/Emo9.gif מתי חזרת?

חחח מצחיק שהיו במחלקה כל כך הרבה מהפורום. אני פגשתי את ספיר מגדרה.^^ והאלרגיה לאלקליפוטוס אומרת שתהיה בעיה גם בטיולים הבאים?

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifגם אני לא ראיתי אותך..=\

מאלה שלא היו איתי במחלקה ראיתי רק את אסף [מה לעשות שהוא הסתובב עם המחושים האלה על הראש כל הזמן?1 חחXD] האלרגיה לאקליפטוס היא לא אלרגיה לבד [יש גם ברוש, נקריס, אבק וכו'].. ככה שגם אם אקליפטוס לא היהי באיזור תהיה בעיה.. אבל יש כדורים, משום מה זה לא עזר בקורס העשרה=\ בד"כ זה עוזר..:) וחזרתי ביום השני בערך בשעה 4

חחח לא נורא. טיול הבא.../images/Emo13.gif

וחבל לשמוע על האלגריה, שמרי על עצמך ותרגישי טוב.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifשום בעיה..../images/Emo9.gif

פשוט שנורא בלטת איתם חחXD וגם בשרימכבי, מאן! התחרפנת שם הא?! חחXD

Rioter

New member
רביייייייד!!

איזו באסה שהלכת
היית כ"כ חסרה!! עשינו דף-קשר-מסנג'ר למחלקה, הוא אצלי אני אעביר לך במסן. מקווה שאת מרגישה טוב יותר

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאיזה נששמממה../images/Emo24.gif

חח אל תעבדי עליי, לפחות היה לכם קצת שקט חחXD בדיוק שלחתי לכולם הודעות למסנג'ר וכאלה [גם לך].. באמת אשמח אם תעבירי לי..
וכן, אני מרגישה טוב יותר.. תודה..

ravidush4

New member
|סבון|חביבב...:)

היאכות לאמ שו אז זה הרס.. המקור היה יותר יפה..:)

assafein

New member
ואני חשבתי בהתחלה לא לבוא../images/Emo6.gif

היה הכי טוב בעולם.. שונה בהרבה מהקורס שלי בתור חמשוש
הייתי במיתוג ובמחנאות למתקדמים.. שתיהן היו טובות מאוד
המחלקה שלנו הייתה הכי טובה שיש, והמדריכים תותחים!!(חי ומיכלולו).... הכי נהנתי מה-4 שעות האחרונות של היום השני
שרימכבי היה תותח.. כולם היו טובים אבל אור יהודה הביאו אותה בראפ
למי שיש תמונות שישלח לי!!!!!!!!!!!!.... בבקשה

SoulDancer

New member
שרימכבי-

נס ציונה הפציצו!!!! חח תגידו שלא
אני בקרוב אעלה ליוטיוב גם.. ההימורים שלי היו או עמיד או נס ציונה או ראשו מערב [שהשיר שלכם עדיין תקוע לי בראש..] אבל טוב נו, אני אלמד לא להמר..חחח ממה שהייתי היה נחמד +!

היה כל כך כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!

היתי במחלקה 9 -לא מצאנו שם חחח עם נעמה ולימור הכרתי מלא אנשים חדשיםD: הייתי בסדנאת מיתוג ובקבלת החלטות היה כיף בשתיהן הערבי הווי היו כל כך שווים השרימכבי היה כיף=) ורביד אני עוד אטביע לכם את התיבה XD עוד מישהו שם לב שהפכנו להישרדות? הלפידים במים הבמאית שהפכה אותנו לשבטים XD

למעלה