קורס העשרה 08..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifוואה וואה! עד לתיבהה!!

חחחח... אבל תודי שזה היה רענון מוצלח לשיר הפיג'מהמה חחXD חוצמזה- זה התאים בול לערב הווי שניצחנו בו [עם התיבה עם הממתקים חחXD] יאללה 9..

קוזניץ למד המון מהסדנאות..

של סהר.. קוזניץ.. לא להתקרב ל... בו..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח:)

קוזניץ למד המון מהסדנאות..

של סהר... ואור יהודה... קוזניץ.. לא להתקרב ל... בו..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח:)

yaelula94

New member
בהחלט היה טוב :]

למרות שכבר היו לי מדריכים יותר טובים בחיי... אבל האנשים במחלקה היו ממש אחלה! השרימכבי היה מדדההייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נילי-סוגדת לכם הכי שיש! ומזל טוב לאור יהודה ובאמת כל הכבוד
הייתי בסדנאות לצאת מהמסגרת שהייתה מצויינת! והמדריך היה גאוווווווווווווווון ובהעברת דיון למרות שהייתה קצת משעממת למדתי ממנה המון המון המון ויש לי סיכת קורס העשרה ראשונה חיחיחי וזה עכשיו סניפי והוא עדיין לא ממש נקי אתם עוד תשמעוו מהסניף שלנו ואפילו בעתיד הקרוב על התנועה התנחלנו ולא נעזווווווב

יוובלל

New member
היה באמת פצצה

אחלה של מדרכיים (אלון ורקפת) וגם המחלקה היתה סבבה לגמרי עם הרוב גדרתים.... יצאנו אוטבוס שלהם מגדרה!! וכל הארצי 2 אוטבסים מה נסגרר חבל שהרבה לא באו...הפסדתם.

גדרה אוטבוס?? סחטיין!

והשנה הייתה פחות הענות בגלל השביתה וקיצור החופשה ועוד ועוד ועוד.... רק הערה- ראשון מערב יצאו מקום שני בארצי בכמות- אחריכם (גדרה). יצאו 23 בוגרים. שבסניף 25-26...

מי שלא ראה בטלוויזיה את השידור של אתמול כנסו.

http://www.iba.org.il/media/?promo=265707 באתר אפשר ליראות את הפרק שגדרה מופיעים:] צפייה מהנה:)

למעלה