שרשור השווצות יוצא דופן

nush1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תמר, את ע נ ק י ת

הרסת אותי מצחוק!

באתי רק להציץ ואני חייבת לציין שזה

השירשור הכי אמין והכי שווה שקראתי בפורומים! את גדולה

swann

New member
מצטרפת...

גם מאיה עשתה דברים ושכחה, נראה לי שבחלק מהדברים היא ברגרסיה (אומרים שזה מה שקורה לפני קפיצת התפתחות... אבל כמה זמן לפני??) היא ידעה להתהפך מהבטן לגב, היתה בשביתה יותר משבוע, חזרה להתהפך ועכשיו היא שוב שובתת כמה ימים. מהגב לבטן - פעם אחת לפני יותר מחודש. עוד לא על 6, עוד לא שיניים (למרות שכבר לפני חודשיים אמרתי - "נראה לי שמחר בבוקר יש שן"). אגב, שבוע הבא היא בת 7 חדשים... ועוד שבועיים אנחנו בארץ, שלא תעשה בושות, יאללה להתהפך ! אבל מה, היא רוקדת. כשהיא על הבטן היא רוקדת בטרוף מצד לצד, גם כשהיא על הידיים - נורא מצחיק. יש לכם טיפים איך לעודד התהפכות, התקדמות לזחילה ?

jj11jj22

New member
טיפים

מהגב לבטן: את לוקחת חפץ שמעניין, ונוגעת לה ביד (לדוגמא יד ימין)בלי שהיא תתפוס אותו, ומתחילה להזיז אותו לצד שמאל לאורך הכתפיים תוך כדי נגיעות ביד ימין. וההפך לצד שמאל. מהבטן לגב: להושיב את מאיה עליך עם הגב לבטן שלך ולחבק איתה את עצמה עם הידים שלה, פעם יד ימין עליונה ופעם יד שמאל. תהני...

ענתש

New member
מה שגרם לנגה להתהפך זה המובייל של

טייני לאב: שמתי אותה על הבטן והוא ניגן לה מעל הראש והיא כל הזמםן התהפכה כדי לראות מה זה... מה שגרם לה לזחול זה (תאמיני או לא) בקבוקי קוקה קולה ריקים וניירות עיתונים (לא בבת אחת). היא היתה משתגעת עליהם ! אני הייתי מגלגלת בקבוק על הרצפה או גוררת עיתון והיא היתה רודפת אחריו בטירוף.

yaelli10

New member
|מחיאות כפיים| והכי הכי חשוב

הוא כל כך מתוק ויש לו אמא מקסימה שאוהבת אותו מאוד מאוד !

את גדולה!!!

מזכיר לי את נוריאל.... אבל היום הוא כבר עושה:למשל: איך שהסבים קמים מהספה הוא ישר אומר להם ביי ועושה עם היד וגם עוזר לסגור מהר את הדלת אחריהם/עליהם.

ענתש

New member
מתה עלייך תמר ! את גדולה !

והיית צריכה לראות את הפרצוף של הדודה הפולניה (האמיתית) של בעלי כשהיא ראתה את נגה לפני כמה ימים ו"התלוננה" שהילדה לא מדברת (היא רק בת שנה וחודש ! אז נכון שהבת שלה דיברה שוטף בגיל הזה.... האמת שגם אני בגיל שנה דיברתי שוטף. אז מה ?) ואני עניתי לה ברצינות תהומית: "כן, מה לעשות היא נורא יפה אבל טיפשה".

מ-ע-ו-ל-ה!!!

מזל שהאיש שלי התחיל לדבר אחרי(!) גיל שנתיים כי אז חמתי לא היתה מפסיקה להציק לי. אני יכולה להשאיל ממך את התשובה? למרות שנוריאל כבר מדבר.

טוטי30

New member
גדול! נפלא ואמיתי! ולא רק לג'ס ../images/Emo23.gif

טונטי, אין מילים! פשוט ענק!!!!!!
הפתעת אותי, הצחקת אותי, הרגעת אותי.
שרשור השבוע ממש
עובר למומלצים

אור100

New member
ואצלנו לעומת זאת זה ככה:

הילה בת חודשיים וכבר הולכת חופשי גם רצה לפעמים אוכלת אפילו ביסלי לבד עם סכין ומזלג ישנה 12 שעות רצוף כל לילה מחזיקה את הבקבוק לבד ובשיעורי הבית היא כבר לא צריכה עזרה. בקיצור, אנחנו ממש מיותרים לה... הצחקת אותי נורא

גדולה !!! אין עלייך...

הי , אני אורחת... אני בד"כ בפורום "להיות הורים", והנה קפצתי אליכן וההודעה של טונטי הרגה אותי... כל הכבוד... זה בהחלט גרם לי לחייך ולהרגע... גם עומר (בן שנה וחודש) לא ולא ולא... ובשבילנו הוא הכי הכי כי הוא גם וגם וגם... המלאך שלנו, היפה והצווחן... שעוד לא הולך, ולא "מוחא כפיים-ידיים על הראש- אחת שתיים שלוש..." כמו אצל החברים שלנו...ובכלל לא מאולף, כמו שהרופאה שלו אומרת... האמת היא שלפעמים אני משווה לילדים אחרים ואז קצת דואגת, הוא לא אוהב לאכול אוכל של גדולים, וחסר סבלנות בד"כ ועוד כל מיני...אז זה מרגיע שלא רק הוא לא... וגם שאפשר לצחוק על זה קצת...ולא תמיד לדאוג ולקחת ברצינות... וחוצה מייסס - שיהיה לכן בהצלחה ומזל טוב לפורום החדש , אני בטח אקפוץ מדי פעם לקפה או משו כזה... לילה טוב...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרסת אותי

תשמעי אין עלייך ,השירשור הכי הכי שניתקלתי בו. ולעניין על רוב הדברים שרשמת אני מסמנת וי כי גם אלמוג לא עושה כלום בנדון. אפילו האו האו עוד לא אומר

טלאפ

New member
טונטי את גדולה, מוסיפה משלי

יעל לא עושה ידיים למעלה על הראש אבל נקרעת מצחוק כשאחרים עושים. יעל לא מוחאת כפיים. השיניים יצאו לה רק בגיל 11 חודשים (4 אחת אחרי השניה). עוד לא עומדת לבד עוד לא הולכת לא קוראת לי אמא ( קוֹרֵאת לִי טיי בִּמְקוֹם טלי) לא מוכנה לאכול בכפית רק עם הידיים (שלה) לא ישנה לילות שלמים "לא יושבת אחד מקום" (זה מה שסבא שלי היה אומר עלי והייתי חייבת להכניס את זה פה כלשונו) ועוד, ועוד, ועוד

כמיסה

New member
שרשור../images/Emo59.gif../images/Emo6.gif

ואפרופו התהפכות עומרי התהפך מהבטן לגב לפני גיל חודשיים
ואני כמובן הייתי כמו טווס נפוח (עד שאמא שלי אמרה לי אל תספרי לאף אחד... נגד עין רעה
) והכי חשוב
כשסיפרתי לאחות טיפת חלב היא אמרה ואני מצטטת "זה לא כבוד כל-כך גדול פשוט אין לו שיווי משקל" אבל ברור שהיא לא מבינה שום דבר

למעלה