המצעד המעופף

L u L i1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

I'LL BE OK
I've Got You
Not Alone
all about u
She Left Me

danirit1

New member
הפייבוריטס שלי

1. NOT ALONE
(השיר הכי הכי חרוש שלי אולי יותר מ-300 פעם רציני) 2. HYPNOTISED דוגרי, שיר מהפנט 3. I'LL BE OK שיר מעודד ויפה לאללה 4. TOO CLOSE FOR COMFORT שיר מצויין מעולה מושלם 5. ALL ABOUT YOU (איזה שיר חרוש...אמא..)

danirit1

New member
בקשר לשירים

שכחתי גם את ממורי ליין שהוא גם במקום ה-1 2 3 זה שיר מצויין עוד לא הבנתי מה הקטע להכניס אותו למשל למה דווקא אותו ולא TGWTHD נו זה דה גיי הו טורנד... זה שיר מצויין אבל טו שיהיה...וואי אול אבאוט יו כמה חרשתי עליו...אלוהים..אני כבר יודעת ת'צלילים של הקלרינט בעל פה חח אה ומתי באים התופים (שהארי נכנס) וגם את התווים של הכינור חחח

PunK RocK 1o1

New member
את לא

צריכה לדרג את השירים האוהבים עלייך, אלא את השיר שהכי שמעת השבוע.. [אני צודקת?] קלרינט? כינור?

Hip Hop star

New member
באמת איילין?../images/Emo12.gif

חשבתי לפי השירים המועדפים עליי.והשירים ששמעתי השבוע..כותבים ב-:שיר השבוע"........... ונירית....חיחי..איזה ציטוטים נתת לכל שיר..חעחעחעחעחחעעח.....אבל באמת איילין?

DesertRose7

New member
מדרגים לפי מה שאת רוצה

מה שהכי בא לך..בלי קשר לאיזה שמעת הכי הרבה.. זה מצעד לפי השירים שאוהבים

Hip Hop star

New member
למה בעצם....

שלירון תגיד את דברה וזהו,חשבתי שהיא קובעת את החוקים במצעד.......

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif כמה דברים:

1. למדי לשרשר!
2. כ"כ קשה לבדוק אם השירים שרשמת הם באמת נמצאים במצעד/בפינה לשיפוטכם? זה לא כ"כ קשה, כולה יש 12 שירים!
3. זה לא משנה לפי מה את מדרגת את המצעד! מצידי דרגו לפי השמות של השירים - העיקר שתדרגו
. זה יכול להיות לפי השיר שאתן הכי אוהבות או לפי השירים שהכי שמעתן השבוע, אין לזה משהו קבוע, פשוט איך שבא לכן!
אם את רוצה שאני אחשיב את הדרוג שלך, דרגי מחדש ובדקי שכל השירים אכן נמצאים ברשימה של המצעד!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ועוד משהו קטן...

אם רק אנשים היו טורחים לקרוא את כל ההודעה... כי בסוף יש הוראות.
שימו לב - שאתם מדרגים בדקו שכל השירים שאתם בוחרים באמת נמצאים במצעד, אחרת ההצבעה שלכם לא תיחשב. כמו כן אל תכתבו לי שני שירים באותו דירוג, זה לא עובד ככה! גם הצבעות כאלו אני לא אקבל! כדי להצביע עליכם לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם.
ברצינות, מה עוד אני יכולה לעשות כדי שאנשים יבינו את ההוראות? וכמה מסובך יכול להיות לבחור 5 שירים?! בשביל מה אני כותבת את ההוראות אם אף אחד גם ככה לא טורח לקרוא?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifהמשיכי כך../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

mayoosh4

New member
הוהו שלי.

1. I'll be ok. 2. Not Alone. 3. broccoli 4. chills in the evning 5. memory lane

למעלה