בעניין הפירות היבשים

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
../images/Emo143.gifבעניין הפירות היבשים

הבאנו לחמותי סלסלה של פירות יבשים (אמנם קנוי, אבל העיקר הרעיון) עם פתק חמוד והיא שאלה אותי אם לפתוח (כי כבר יש לה פירות בבית) או להשאיר סגור ולתת את זה הלאה? מה תגידו על זה
נראה לי שאני יקבל את זה בפורים כמשלוח מנות
לא שאכפת לי, זה מצחיק אותי, אבל סתם סיפור קטן לתחילת השבוע.

ג´יף - הרגת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

לי היו ספורי בונבוניירות כאלה שנמשכו שנים ואחד נגמר ממש לא טוב. בעדה של בעלי לא מקובל לבוא לבקר אף אדם ללא בונבוניירה. בשנת נישואי הראשונה צברתי כ-20-30 בונבוניירות שהייתי בטוחה שרובן מאיכות ירודה ולא שווה לאכול אז החלטתי להעביר להם חזרה. כך רשמתי פתק דביק (שנתלש) על כל קופסא שלא אחזיר חלילה את אותה קופסא למי שהביא אותה. ומאז התחלתי להיות מאד לארג´ית עם בונבוניירות. בכל הזדמנות. בעלי טען בתוקף שחלק מהקוספאות האלו כבר עשו כמה סבובים אצל אותם אנשים ואף אחד לא פותח. אבל, פעם אחת, חברה שלי שלא קשורה לסבוב הבונבוניירות האלו, עברה לגור בסמוך אלי. וביום העברת הדירה לאחר שהלכו הסבלים, החלטתי לעלות למעלה עם טרמוס קפה ובונבוניירה. בחרתי את היפה והגדולה מכולם (איזה אבלה). ברוב חגיגיות היא פתחה אותה. אבוי! מה שנגלה לעינינו. תולעים קטנות ומגעילות רחשו להן בן קוביות שוקולד חצי מעוכלות. זה היה נורא ודוחה. כל כך התביישתי. רצתי הביתה והבאתי לה משהו אחר ובמחשבה ראשונה חשבתי לזרוק לפח את כל הקופסאות האלה. אבל לא. שמרתי אותן והמשכתי לחלק אותן למי שנתן לי אותן, החלפות כמובן, עד שנגמרו. בין היתר דאגתי לפזר רמזים שאנחנו פותחים כל בונבוניירה ואוכלים אותה ומאז התחילו להגיע אלי רק קופסאות טריות.

הגנובה

New member
טוב שלחי כמה לכיוון.... אנחנו

מקבלים בונבוניירה רק בראש-השנה - וגם זה כמתנת ראש השנה ממעסיקיו של בעלי.... את יודעת מה, במחשבה שניה... אחרי כל ראש-שנה אני עולה לפחות 2 ק"ג בגלל הממתקים האלה... במחשבה שניה וגם שלישית.... עזבי אותך.... אל תשלחי כלום

הגנובה

New member
חמתך יבשה כמו הפירות האלה -

רק חבל שלא מתוקה כמוהם....
נו
- הבלה, לא
היית צריכה להגיד לה שיש לך פתק החלפה.... אם היא רוצה.... איזה אנשים דפוקים
- אני לא מאמינה

עציון

New member
איזה יבשה. יש לה חמות זהב ולי

מחותנת כסף. ההיא סתם מקטרת על חמותה. אשה נהדרת. גידלה ילדים לתפארת. הבעיה: הכלות שלה. לא יודעות להעריך אותה. בכלל, זו כלה קשה ....

עציון

New member
הסירי דאגה מליבך. הם יגיעו אלי

בפורים כמשלוח מנות לאביונים.... זה תסריט ברור מראש... עד אז הפירות יהיו כבר בשריים. (מלאים בתולעים)

אביבית28

New member
למרות שלוקחים את חמותי לבית חולים

לחולי נפש. אספר כשילדתי חמותי הביאה לי מתנה שתי אריזות של עוגיות חברת אוסם. שתאריך פג תוקף עבר חודשים. כמובן שלא הראתי לבעלי.

עציון

New member
בתור שכן של אחד מבעלי אוסם

אני יכול לומר לך שאפילו אם עבר התוקף אפשר לאכול ממוצרי אוסם. הם טעימים גם כאשר אינם ראויים למאכל כלב...

jif

New member
הלו../images/Emo124.gif אני פה

למה מדברים עלי מאחורי הגב
ציינתי במפורש שהעניין לא הכעיס אותי, אלא הצחיק אותי. חוץ מזה, עציון אתה רוצה שאני אזכיר לך את אותו מקרה שקרה לך
רמזים: פורים, משלוח מנות, אח, דודה ב´. נו, אתה זוכר
ד"א, מה החנפנות הזאת לחמותי

הגנובה

New member
כבר דשנו בנושא הזה גי´פי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פורים בפתח - ועציון יקבל משלוח מנות

עציון

New member
פורים בפתח...תקוה ועציון יקבל מנה

מחמותו. ומה יקבל? את גיסתו לחג. ומה יעשה עציון כשזו תגיע? יפצח בשיר על חרבונא.

עציון

New member
מי מתחנף? מי מדבר מאחורי הגב?

מדברים על חמותה של אחת ממשתתפות הפורום. מי מכיר אותה בכלל? ומה זה שייך למשלוח שנתתי בשעה 10 לאחי וקיבלתי חזרה ב-11 מדודתי?

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עציון
דבר כזה עוד לא שמעתי
בדיוק לגמתי מהתה - ומיותר לציין שהפכתי לממטרה....
מי ינקה עכשיו הכל

jif

New member
אני שולחת את עציון לנקות

הסיפור אמיתי, אני לא אשכח אותו בחיים, הפאשלה של המשפחה. מיותר לציין כי מאז אותו מקרה, המשפחה נמנעת מלתת משלוח מנות.

עציון

New member
רגע, רגע, זה לא הכל...את המשלוח

העברתי לגיסתי באותה עיר. כאשר פתחנו אצלה את החבילה היא היתה חצי ריקה. מסתבר שכל אחד שקיבל את החבילה לפניה הוציא כמה פריטים כדי להרכיב חבילה חדשה...ככה זה בבני-ברק.

הגנובה

New member
אני מתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה פאדיחות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש קומדיה דלרטה
זה סיפור לדורות הסיפור הזה
ראוי שיעבור מפה לפה כמו תושב"ע
ה

עציון

New member
רציתי לכתוב על כך בפורים אבל

המתלוננת על חמותה הקדימה הסיפור. בכלל, משלוח המנות אצל הדתיים הוא משהו שהפך לפארסה בעיקר בבני ברק. שם מפרקים מה מקבלים ומרכיבים חבילות חדשות. זה בסדר כי זה חוסך הרבה כסף. אז מה העוקץ? טוב, כל אחד מחכה לקבל את המישלוחים מהאחר כדי לפרק ואז נוצר מצב שאף אחד לא מקבל חבילות עד...שמישהו שובר את השקט המוזר הזה. או אז. שישו ושימחו. מ עשר חבילות זה הופך ל מאות חבילות. אבל, אם כבר מדברים. אני ממליץ בחום לבא לבני ברק בפורים וראות מה זה פורים אמיתי. אני מוכן לארגם למי שירצה סיור בעיר באותו יום....חינם!!!

למעלה