יוהו
למה בחרתי את הכינוי שלי: אנערף זה היה מזמן. בטח בתקופת שרה"ט שלי דרכי התקשרות (ISQ, MSN וכאלה): מסן בעולם שלי מקום מגורים: הקריות! השיר שנדבק אלי החודש: Kremlin Dusk של היקי
סרט טוב שראיתי החודש: ג'יפרס קריפרס אבל לא כי הוא סרט טוב, הוא פשוט הסרט היחיד שראיתי החודש ספר טוב שקראתי החודש: אני קוראת עכשיו מחדש את שיר של אש ושל קרח אז משחקי הכס!!1 למרות שאין לי באמת זמן לקרוא את זה סדרות טלוויזיה שהתמכרתי אליהן: שבעת הסמוראים בערוץ הילדים משחק מחשב שגוזל לי את כל הזמן: אני לא כל-כך משחקת במחשב אבל אני מניחה שגם זה יבוא, עכשיו כשהפלייסטיישן בתיקון ;__; אולי אני אחזור ל monkey island הזמר/ת/להקה שיש לי הכי הרבה מרצ'נדייז שלו/ה/הם: אף אחד מישהו שעשה לי את החודש: לודת, אבל מי שיתקן לי את הפלייסטיישן יעשה לי את כל השנה משהו שרציתי להגיד ולא יצא לי: גיליתי את ה veoh! איזה כיפי טיק-טק או מנטוס? מנטוס בטעמים ביסלי או במבה? פוי חטיפים שוקולד פרה או ורד הגליל? פרהפרהפרה ממרח השחר או נוטלה? שחרשחרשחר רוקדים עם כוכבים או נולד לרקוד? לא ראיתי אף אחד מהם אורי גלר או נמרוד הראל? נמרוד הראל כי הספר שלו נחמד, למרות שגם אותו לא באמת קראתי גשם או שמש? שלג! אוף! למה אני גרה קרוב מדי לים? ]: עם מטריה או בלי? תלוי בזמן שהקדשתי לשיער שלי באותו יום מגפיים או נעליים? נעליים סקיני ג'ינס או פדלפון? פדל-מה? טוב, אני מניחה שכל דבר טוב יותר מסקיני חלוק רחצה או מגבת? חלוקי סוודר או סווצ'ר? סווצ'ר שאלה שאין כאן ונורא בא לי לענות עליה: איזו הופעה נחמדה הורדת לאחרונה שירלי?
למה בחרתי את הכינוי שלי: אנערף זה היה מזמן. בטח בתקופת שרה"ט שלי דרכי התקשרות (ISQ, MSN וכאלה): מסן בעולם שלי מקום מגורים: הקריות! השיר שנדבק אלי החודש: Kremlin Dusk של היקי