זה לא אומר שאני הולכת להגיע לנבכי נשמתה השטחית ולהתחיל לחקור אותה לעומק. הייתי עושה אותה רק כי היא מושכת בצורה מטורפת, או בקיצור: כוסית חושילינג, וזהו.
ברצינות. משו לא בסדר עם הפנים שלה, וחשבתי את זה עוד בתקופה שלא ידעתי בדיוק מי היא ומה היא. על השניה הראשונה שראיתי אותה. וחוץ מזה, אם תשימי לב, אין לה גוף של אישה. אני באמת חושבת שרזון זה יפה, אבל אין לה ציצי, אין לה ישבן או אגן, יש לה גוף של גבר אנורקסי! פשוט ישר לחלוטין. בלי חמוקיים. כלום! ככה שבאמת, לדעתי היא אדם מאוד מכוער, ולא רק מבפנים.
זה כל כך מתגמד אחרי שרואים מה היא. לראות פרק אחד מהסדרה שלה ושל ניקול ריצ'י זה אחד הדברים ששרפו לי חלקים גדולים מאייקיו לתמיד. בן אדם נהיה יפה, אם הוא יפה מבפנים, או יפה יותר אם הוא יפה מבפנים- אם הוא חכם ואדיב ולא יודעת מה עוד. ואז רואים אותה בכל הסדרות ריאליטי האלה ואני לא יודעת אם היא עושה את עצמה בוק, או לא יודעת מה, אבל היא מפונקת אחושרמוטה, טיפשה, מזלזלת אפילו אם היא הייתה זוהרת מיופי לא הייתי נוגעת בה. ולמה? כי אפילו אם היא רק עושה את עצמה היא מוכרת את עצמה, והיא צבועה אם היא עושה את זה. או שהיא פשוט כזאת, מה שעוד יותר נוראי
העלו כבר את הסרט הכחול שלהם, כמו כל דבר אחר שפריס עושה
דחיל רבאק, הוא גבר, היא אישה, בלונדינית יש לציין, ומה שבטוח שהוא לא חשב עם הראש אלא עם משהו אחר לגמרי. בכל זאת, גם הוא צריך ל*** לפעמים, לא ככה? אבל אהבתי איך הוא תופס אותה בצוואר... סקסי משהו