עונה השנייה של האוס!

pink panther 8

New member
../images/Emo143.gifעונה השנייה של האוס!../images/Emo143.gif

פה תשרשרו את כל הדברים שעליהם את רוצים לדבר בנוגע לעונה השנייה! ולכל אלה שלא רוצים שיהרס להם הצפייה מעכשיו לא להמשיך לקרוא למרות שיש לזכור לסמן ספוילר על כל פרק שאתם רוצים לדבר,לדוגמה: פרק 2X01
והסימון של הספוילר לכתוב את תוכן ההודעה ונוכל לדבר כאן על העונה השנייה!

Hieros Gamos

New member
זה לא הגיוני כי אם אני רוצה לדבר על

ספוילרים של עונה שנייה *מיוחדת* <חוזרת ליהודי צרפת בין שתי מלחמות עולם. ראבאק הם משעממים!>

pink panther 8

New member
תירשמי את זה כספוילר...

תשמי את הפרק תצייני על מה הספוילר וא המעוניינים התענינו והלא מעוניינים ימשיכו להודעות הבאות...

Augustus Hill

New member
../images/Emo58.gif211

פרק ענק! (כרגיל), היה שווה לחכות. אני לא ארחיב על המקרה הרפואי, אני רק אגיד שהקטע עם ההפרעות תנועה היה די מפחיד
ונעבור להאוסטייסי! זה נגמר, זהו. לדעתי, עשו טוב שגמרו עם זה. זה נמשך כבר הרבה זמן והיו צריכים להחליט אם זה הולך לכאן או לכאן. האוס בחר שלא להיכנס לזה ולוותר על סטייסי בטענה שהוא לא יוכל לגרום לה להיות מאושרת, אבל כמו שוילסון אמר (והוא צודק), האוס מפחד להשתנות כי אז הוא כבר לא יהיה מיוחד כמו שהוא חושב שהוא, וזה שהוא אומלל לא עושה אותו מיוחד אלא עושה אותו..אומלל. (קטע גדול של וילסון) אז מה דעתכם (או שאני מדבר עם עצמי?
) האוס עשה את הבחירה הנכונה? אני עוד לא החלטתי עדיין, אבל לפחות הוא נשאר אותו האוס הישן והטוב

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

אני רוצה להרוג אותו. אני ממש ממש ממש רוצה להרוג אותו (גם בגלל שהוא גרם לי להפסיד שעת התכוננות חשובה להיסטוריה אבל בעיקר בגלל סטייסי. גרר אידיוט)... הם היו ממש חמודים והוא פשוט. אידיוט! בעע. טוב אני חייבת לחזור לצרפתים המטומטמים....

אן בל

New member
אוגוסט היקר,

תוכל אתה,או כל אחד אחר, לשים, בבקשה, קישור לקומונה?..ושם קישור לתוכנה שיש בה את הפרק או משהו?.. אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה :)

אן בל

New member
תודה תודה תודה

כמה שאתה מועיל! :) אגב,חברים, עברתי היום תאוריה.

pink panther 8

New member
מה!?!?

פרק 11 כבר נמצא באי מיול אין מצב אני לא מוצאת אותו באי מיול... הוא כבר באי מיול?

sk8er grrl

New member
אתה רואה את זה עם תרגום?

אני ממש חייבת להשיג את התרגום לפרק ה-11!

Hieros Gamos

New member
אני די בטוחה שהוא לא...וגם אני לא

אז sorry can't help you but I do gotta get outta here...don't you just love english?! crap I was born in the wrong place *crying baby* anyways..

sk8er grrl

New member
חחחח... האמת,

אני רואה מלא סדרות בלי תרגום... ואת זאת אני רואה עם בגלל המחלות, ואני ממש רוצה לדעת את השמות שלהן כי ככה זה יותר מועיל :p

יש המון סיבות

טובות לא לרצות להיוולד בארץ הזו, השפה העברית היא לא סיבה מספיק טובה. אם תמיד חסרות לך מילים בעברית, זה מעיד רק עלייך. *מישהי שחושבת שאליעזר בן יהודה עבד קשה מכדי שאנשים יגידו שטויות כאלה באנגלית קלוקלת (וזה בהחלט לא אישי נגדך, דווקא התחבבת עליי מאז שהגעת לפורום)*

Hieros Gamos

New member
אני מדברת אנגלית "קלוקלת" כדברייך

כי אני אוהבת חרוזים וזה חוסך אותיות... אני לא אוהבת עברית כי השפה באמת מעצבנת אותי... אני טסה לגרמניה בפסח והדבר שהכי כיף לי בכל העניין הוא שאני אצטרך לדבר אנגלית כל הזמן. אני פשוט אוהבת את השפה הזאת הרבה הרבה יותר מעברית, ובאמת שאין הרבה קשר ללשון...אממ וזה שחסרות לי מילים בעברית זה באמת רק כי הם נשמעות כל כך הרבה יותר טוב באנגלית וחבל לתרגם אותם

Hieros Gamos

New member
אה כן-

שומדבר אישי נגד אליעזר בן יהודה
הוא עשה אחלה עבודה אבל אנגלית שפה הרבה יותר יפה עם מילים יותר מגניבות. בחייכם, תגידו ש-simultaneuosly לא עושה לכם את זה?!

אן בל

New member
אולי. אבל אנגלית היא גם

שפה מכוערת להחריד כשאתה משווה אותה לשפות כמו צרפתית,איטלקית...

Hieros Gamos

New member
לא יודעת לא איטלקית ולא ספרדית

והם למען האמת פחות מעניינות אותי. אני יודעת שאני לעולם לא ארצה לראות את הסדרות שאני רואה באחת מהארצות האלו זה בטוח. אירופאים רוצחים סדרות (דיבוב...בלאכס)

אן בל

New member
*צרפתית...

אני גם לא יודעת, אבל מהבחינה של איך שהשפות נשמעות, אנגלית נשמעת שפה מאוד מכוערת לידן. בכל מקרה, מסכימה איתך בעניין הדיבובים. מזעזע. בדיוק ירדו לי שני פרקים של האוס שחכיתי להם כבר המון זמן, כולי מתרגשת פותחת את הקבצים,אחד ברוסית, והשני בספרדית או משהו...מבאס.

Hieros Gamos

New member
הם לא ירדו, הם נאפו, אני מבקשת...

אני צריכה ללמד אתכם שפת הורדות... ואממ צרפתית, סורי..בדיוק ראיתי פרק של ז"ב על ספרד
לא יודעת. אני אוהבת את איך שהאנגלית נשמעת...בעיקר במבטאים שונים. שמעת פעם מישהו עם מבטא אירי כבד מדבר?! זה המבטא הכי שווה בעולם בערך. הוא פשוט מתנגן. ברצינות, זו מנגינה ויש את הטוויטץ' בסוף שמסיים משפטים. זה אחד היותר שווים. וזה נניח, בחיים לא קרה לי עם פרקים (שהם היו בשפה הלא נכונה) אבל זה קרה לי עם סרט-from dusk till dawn שממש רציתי לראות בחנוכה ואני פותחת אותו במדיה פלייר כולי מאושרת- אהההההההה זה בג'יבריש! לא ג'ורג'! מה לעזאזל אתה אומר?!!?! *מתחילה לבכות*...זה היה נוראי חח אה מה שכן, אנגלית הרבה יותר מתומצתת גם מצרפתית וגם מאיטלקית וספרדית...תשמעי אותם מדברים לעומת התרגום לעברית. 100 אלף מילים על "כן זה היה אחלה.." WTF?! כמה לא יעיל!

למעלה