עונה השנייה של האוס!

Augustus Hill

New member
נכון!

מבטא אירי זה המבטא הכי מגניב. אם בא לך לראות סרט שכולו עם מבטא אירי תראי את Intermission, וזה גם סרט לא רע

Augustus Hill

New member
ומשהו קטן לעונה השניה

עם חוסר המוזה שיש לי, זה מה שיצא לי בינתיים רקע של האוסטייסי

pink panther 8

New member
סקר על העונה השנייה בהאוס!

שם: מאיזה תוכנה את "רואה" את האוס?
איזה דמות את הכי אוהב בהאוס בעונה השנייה?
בעד האוס&קמרון או האוס&סטייסי?
איזה פרק הכי אהוב עליך בהאוס בעונה השנייה?(אפשר לציין כמה)
האם את ה חושב שבעונה השנייה חל איזה שהוא שינוי דמותו של האוס?
האם אתה חושב שקמרון וצ'ייס זה שילוב נכון?
עד איזה פרק הגעת בעונה השנייה?
הסקר הזה נועד בכדי לברר מי אוהב מה ועם מי אפשר לדבר על נושאים מסוימים בפרקים ועם עדיף להימנע למי שרוצה להוסיף עוד שאלות הם יתקבלו בברכה!

pink panther 8

New member
הערת שוליים!

לא לשים לב לשגיאות הכתיב המפגרות המקלדת של סבר וסבתא שלי לא ממש במצב מאה אחוז תפקוד!

Hieros Gamos

New member
שאלה ראשונה אסור לענות...זה נגד

חוקי זכויות יוצרים בתפוז...מכיל
ים איזה דמות את הכי אוהב בהאוס בעונה השנייה? זה אמור להשתנות בין עונה ראשונה לשניה?! בעד האוס&קמרון או האוס&סטייסי? האוסטייסי אבל זה לא כל כך אפשרי אז אממ...סוג של באסה לי. בעע אידיוט
איזה פרק הכי אהוב עליך בהאוס בעונה השנייה?(אפשר לציין כמה) 2X10 אני שונאת את 2X11...ואני אוהבת אותו. אבל שונאת אותו עוד יותר זה קצת כמו מה שסטייסי אמרה להאוס..אה והפרק עם סינתיה ניקסון. אחלה פרק! וקטעים מסויימים מ2X06. האם את ה חושב שבעונה השנייה חל איזה שהוא שינוי דמותו של האוס? לא. אבל זה עוד יקרה. האם אתה חושב שקמרון וצ'ייס זה שילוב נכון? לא. הם יוצאים בחיים אבל זה...נכון מדי זה לא אמור לקרות. זה כמו להגיד שרוס ורייצ'ל היו צריכים להיות ביחד לאורך כל העונות של חברים.... עד איזה פרק הגעת בעונה השנייה? 2X11...

gs4ever

New member
תשובות

שם: אלינה איזה דמות את הכי אוהב בהאוס בעונה השנייה?זה לא השתנה זה האוס - קמרון-וילסון. בעד האוס&קמרון או האוס&סטייסי? קצת מוזר אבל הייתי רוצה לראות קמרון+וילסון ואז את התגובה של האוס לזה כי הוא לא ממש אדיש לקמרון. איזה פרק הכי אהוב עליך בהאוס בעונה השנייה? אוטופסי עם הילדה חולת הסרטן TB OR NOT TB חמוד ביותר תכלס אני חושבת שאהבתי את כל הפרקים. האם את ה חושב שבעונה השנייה חל איזה שהוא שינוי דמותו של האוס?בנתיים לא אבל אומרים שבמהלך העונה יהייה שינוי (לא מבחינת האופי תודה לאל) האם אתה חושב שקמרון וצ'ייס זה שילוב נכון? לאאאאאאאאאא לא ועוד פעם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עד איזה פרק הגעת בעונה השנייה?211 :) אני לא יודעת מה איתכם אבל ממש לא סבלתי את סטייסי אני גם לא סובלת את סילה אז בכלל לראות את האוס מנשק אותה נוגע בה גרם לי לרצות להקיא :) (מצטערת אם פגעתי האוהבי סטייסי)

TauraMan

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

השאלה הראשונה באמת נוגדת זכויות יוצרים... וילסון, כרגיל
הפרק האהוב, ללא ספק, זה זה עם החולה איידס (2X07 ? ) פשוט גאוני. קמרון וצ'ייס לא צריכים להיות ביחד, אבל זה בהחלט מצחיק כשהם כן. אני ראיתי עד 8. כרגע בתהליכי השגה של 9 ו10

TauraMan

New member
וגם הראשון בעונה הזו,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

(2X01) נהדר

pink panther 8

New member
עונה לעצמי...חעחעח

שם:לידר איזה דמות אהובה:האוס&קמרון בעד מי:האוס&קמרון ברוררר איזה פרק הכי אהוב בעונה השנייה:אני לא מאמינה שעוד לא ציינו את זה אבל פרק 2X05 הפרק אם ההורים של האוס פרק נדיר!!! פרק 2X09 אם הקטע שהאוס וקמרון נוסעים ביחד על האופנוע ופרק 2X02.... שינוי בדמות של האוס:לבנתיים לא ואני מקווה מאוד שלא אבל אם יהיה אני מקווה שלטובה. קמרון וצ'ייס:רק אהבתי את החלק שבפרק שבע הוא הם דיבר במלתחות על מה שקרה רק את החלק הזה אהבתי,אז אני די נגד... עד איזה פרק: עד פרק 10 אני לא מצליחה למצוא את פרק 11...

pink panther 8

New member
בקשר לפרק 12...

במתי הוא משודר בארה"ב? ואיך קוראים לפרק? תודה מראש לעונים אתם מאוד חמודים

pink panther 8

New member
קבלו בתקציר לפרק של היום....

NEW EPISODE! Tuesday, February 14 - Distractions. When a young man comes into the hospital severely burned, but with some unusual activity going on in his blood tests, House and his team have a difficult challenge. How can you diagnose a burn victim when you are unable to use your normal testing methods? To complicate matters worse, House is intent in proving that a former colleague from medical school's new migraine drug doesn't work. Determined to prove the ex-colleague wrong, House makes himself the guinea of his own unofficial tests, with painful results.

למעלה