היא להקת רוק אלטרנטיבי בריטית, שנחשבת לאחת הלהקות היצירתיות ביותר של הדור. הלהקה הוקמה ב-1989 באוקספורד, בריטניה. חברי הלהקה מהקמתה עד היום הם: תום יורק, תום יורק, פיל סלוואי, ג'וני גרינווד, קולין גרינווד,אד או'בראין.
רובין היא זמרת וכותבת שוודית בסגנון פופ/ אלקטרו-פופ/אלקטרוני/ר&ב/דאנס. היא פעילה משנת 1995 עד עכשיו והוציאה עד כה 7 אלבומים ועוד אלבום אוסף. הנה כמה מהשירים שלה שאני ממש אוהבת:
רובין היא זמרת וכותבת שוודית בסגנון פופ/אלקטרו-פופ/דאנס/אלקטרוני/ר&ב. היא פעילה משנת 1995 ועד היום והוציאה עד כה 7 אלבומים ואלבום אוסף. הנה כמה מהשירים שלה שאני אוהבת:
רג'ינה ספקטור היא זמרת רוסייה-אמריקאית כותבת ופסנתרנית. השירים שלהם הם בסגנון אינדי-רוק/אנטי-רוק/בלוז/פופ. היא פעילה משנת 1999 ועד היום. הוציאה 5 אלבומים ועוד אלבום בהופעה חיה בלונדון שירים אהובים ומוכרים:
../images/Emo262.gif Robbie Williams ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
אני פשוט מאוהבת בו ולא אכפת לי שהוא בן 36 אני עדיין חושבת שהוא חתיך בטירוף! אז רובי, למי שלא מכירה, (ולא נראה לי שיש כזאת..) הוא זמר וכותב בריטי שלעיתים גם מופיע כשחקן. הסגנון שלו הוא בעיקר פופ אבל גם פופ-רוק/סופט-רוק/בריטפופ/דאנס. הוא היה חבר בלהקת הבנים Take That בשנים 1990-1995 עד שהחליט לצאת לקריירת סולו והוציא בשנת 1997 את אלבומו הראשון.
Life thru Lens הוא אלבומו הראשון ומתוכו השיר המדהיםםםם: