התפקדות חודש פברואר

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo195.gifמתפקדת!

שם:רותם פרץ.
תאריך לידה:28.7.1993
מיקום בארץ:מודיעין
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):מסנג'ר [email protected] Facebook-Rotem Peretz בטוויטר אני לא ממש משתמשת ואני לא קוראת לבלוג דרך ליצירת קשר
משהו טוב שקרה בחודש ינואר:קיבלתי אתמול צו ראשון!!!~אני יודעת שזה לא הכי מלהיב לשמוע את זה,אבל זה מוזר.צו ראשון,צבא.זה מרגיש גדול כזה,שזה ממש עוד מעט.פריקי. קניות:) שנה חדשה סמינר סיכום פולין שבוע בלי מבחנים. ציונים אחלה בתעודה(חוץ ממה שצריך לתקן) ציפורלה!~ בדים לתחפושת
משהו רע שקרה בחודש ינואר:"פרק האיחוד של סיינפלד".זה לא באמת היה פרק האיחוד של סיינפלד.זה היה תרגיע עם הקאסט של סיינפלד.לארי דיוויד האידיוט והגרוע. סמינר סיכום פולין. מבחנים. ציונים מסוימים. הרגשה כללית מסריחה... אנשים!
למה אתן הכי מצפות בחודש פברואר:פורים!!!!!!אין,הולך להיות אגדיD: שלא יהיה עמוס מידי
שיר החודש: Gorillaz-19-2000 Clint Eastwood Red Hot Chili Peppers-Otherside Owl City-Fireflies
תמונת החודש:טומי:)
מסר לאומה :לכל דבר יש סוף.

MadBerry

New member
../images/Emo145.gif my fab. ^^

שם: ליאת
תאריך לידה: 23/11
מיקום בארץ: מרכז
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): במסר
למה אתן הכי מצפות בחודש פברואר: שתעבור כבר הבגרות בהיסטוריה, שיורידו לי את הגשר (כמעט בטוח שמורידים לי שבוע הבא).
שיר החודש: Coldplay - Life in Technicolor II ולא זוכרת מה עוד
אין לי כוח לבדוק
תמונת החודש:
^^
מסר לאומה: נצלו כל רגע, אבל אל תשכחו לדאוג לעתיד. הכל עניין של איזון :) שבוע טוב ^^

m o r 1 0 2

New member
תמונה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אגב זאת אני בתמונה:p מצב שמאל... היה ממש כיף בארוחה נכון ליאתי?חח *גנבת ציפסים ופיתות חח*

Bleed for Me

New member
Here..

שם: דניאל תאריך לידה: 4.5.89 גיל: 20 מיקום בארץ: ר"ג דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):מסרים משהו טוב שקרה בחודש ינואר: התחלתי לעבוד.. משהו רע שקרה בחודש ינואר: הפסקתי לעבוד
חח למה אתן הכי מצפות בחודש פברואר: למצוא עבודה נורמלית.. שיר החודש: האלבומים של אדם למברט וקארי אנדרווד עשו לי ת'חודש.. תמונת החודש: קוקי
מסר לאומה: אין..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: קרן
תאריך לידה: 4.11.95
מיקום בארץ: אוח נו, אני באמת צריכה לציין את השם של החור הזה שובפעם?XD עזבו, פאדיחות.
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): keren4562 - טוויטר keren amir - פייסבוק
משהו טוב שקרה בחודש ינואר: לחגוג לרייבן יומולדת עם כל האלה שגרות קרוב
יומולדת לחברה D: תעודה ללא נכשלים, וממוצע 83 (;
משהו רע שקרה בחודש ינואר: נמנמ.
למה אתן הכי מצפות בחודש פברואר: האמ. מבחנים?
שיר החודש: כל השירים של מקפליי D:
תמונת החודש: מכיוון שרייבן שמה תמונות מביכות, גמלי מותר.XD למרות שאני חולה על התמונה הזאת
מסר לאומה: לכו לG.
ווואי , איזה גאוני זה
התאהבתי.XD
חעחעחעחעחע D: אני בשוק שלא שמתי לב אליו עד עכשיו
~חפרתי
~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifפרשי פרשי.XD

לכי למגמת אומנות , ילמדו אותך לצלם אומנותי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעשו לנו חשיפה,

וכנראה שחלק מתוכנית הלימודים זה גם איך לצלם תמונות אומנותיות.XD או שזה לא חלק מתוכנית הלימודים, אבל המורה אמרה שזה יהיה. וגם יהיה פוטושופ וכאלה.XD לא רק ציור.D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifאיזה כיף לכןן ><"

גמאני הייתי כלכך רוצה ללכת לזה אבל בגלל שאין לנו ת זה, הלכתי למצלמה במובן השני של המילה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifראיתי תתמונות ../images/Emo9.gif

איזה נושית :) במיוחד בתמונה של ב'3 XDDD

למעלה