אני לא רוצה להלשין... אבל אלי קשור לזה!!
M MARMELAD New member 28/1/02 #24 כל הפורום הזה מזעזע והלינק לא עובד לי אפשר עוד פעם לירוי...? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . לא, לא עם השוט! . . . . . . . . . . . . . טוב, נו, אם כבר התחלנו...............
כל הפורום הזה מזעזע והלינק לא עובד לי אפשר עוד פעם לירוי...? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . לא, לא עם השוט! . . . . . . . . . . . . . טוב, נו, אם כבר התחלנו...............
M .m New member 29/1/02 #28 הצלפות? בלעדי? לא יקום ולא יהיה! |הצלפת שוט| אני - ורק אני - מצליפה |הצלפת שוט| האם זה ברור? מרמלד - קח מס´.
הצלפות? בלעדי? לא יקום ולא יהיה! |הצלפת שוט| אני - ורק אני - מצליפה |הצלפת שוט| האם זה ברור? מרמלד - קח מס´.
ל לירוי25 New member 30/1/02 #29 עכשיו אתה נזכר??../images/Emo10.gif כבר הורידו את זה... בכל מקרה אני אקפיד להמשיך עם דברי החוכמה שלי שם, אולי אקבל סיבוב חוזר.
עכשיו אתה נזכר??../images/Emo10.gif כבר הורידו את זה... בכל מקרה אני אקפיד להמשיך עם דברי החוכמה שלי שם, אולי אקבל סיבוב חוזר.
ש שייקספירית New member 28/1/02 #22 תגידו שיש לי ראש כחול..... אבל הבננה הזאת כבר מתחילה להזכיר לי דברים אחרים....
M .m New member 29/1/02 #27 ../images/Emo7.gif כן, כן, תשבור את ליבי... הולך עם אחרים... בלי בושה, אני אומרת לכם, בלי בושה... mai
../images/Emo7.gif כן, כן, תשבור את ליבי... הולך עם אחרים... בלי בושה, אני אומרת לכם, בלי בושה... mai