מסדר נוכחות פברואר

inbal287

New member
../images/Emo144.gifמסדר נוכחות פברואר../images/Emo144.gif

שם:
תאריך לידה:
איפה אתם גרים:
שיר אהוב:
מה אתם שומעים עכשיו?
דרכי תקשורת:
דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד?
ותמונה
!
שיהיה לכם חודש מקסים
.

מאורי6

New member
נוכחת המפקדת!

שם:מאור תאריך לידה: 29.11.90 (תזכרו!) איפה אתם גרים: כרמיאל (הידועה בכינויה חורמיאל) שיר אהוב: יש המון! המון המון המון!!!! מה אתם שומעים עכשיו: אמממ ברגע זה? כלום! שקט וזה יוצא דופן... אמא הלכה לישון. דרכי תקשורת: (מסר) דירוג לפורום: 9 (כי אף אחד לא מושלם) הצעות לשיפור: אין... (יא אללה איזה חנפנית אני- או חסרת רעיונות) עוד משו שבא לכם להגיד: *שוב חסרת רעיונות* ואממממ... אין תמונה...חחח

pasiava

New member
מתפקד

שם: פז תאריך לידה: 5.10.1992 איפה אתם גרים: פ"ת שיר אהוב: למרות שבדרך כלל אין תשובה לשאלה שכזאת, לי דווקא יש. Bohemian Rhapsody של Queen, שהיא גם הלהקה האהובה עליי מה אתם שומעים עכשיו? לא משהו מיוחד, Estranged של GN'R דרכי תקשורת: אני מצטער אבל לא הבנתי את השאלה
דירוג לפורום 1-10: 8, כי אין לדעתי פורום של 10, כי תמיד יהיו טרולים וכ'ו, ושמונה כי למען האמת, הפורום די ריק. יש 10-20 אנשים, ואני עוד חדש, והייתי שמח אם היו קרוב ל-100. בפורום אחר שאני נמצא בו היה מפגש שהגיעו קרוב ל-200 איש הצעות לשיפור? כמו שאמרתי, עוד אנשים, אבל המנהלות עושות עבודה מושלמת
עוד משו שבא לכם להגיד? תופים זה הכי, אחי
(לא מצאתי תמונה שלי, אז הנה שוב המערכת היפהפיה שלי
)

מרי לי

New member
אני

שם: מריה תאריך לידה: 12/12/84 איפה אתם גרים: ירושלים שיר אהוב: משתנה כל רגע, כרגע זה הבוסה נובה DESAFINADO כי סיימתי למוד אותה ואני יודעת את כל האקורדים. מה אתם שומעים עכשיו? NIN : JUST LIKE YOU IMAGINED כי זה שיר במשקל חמישה רבעים
דרכי תקשורת: במסרים דירוג לפורום 1-10: 9 כי יש לי עכשיו לימודים ועבודה. הצעות לשיפור? לא יודעת, נזרום נראה. עוד משו שבא לכם להגיד? מי מססים שנה ראשונה בסוף השבוע
מי
ותמונה! תמונה חמודה שמצאתי מיומולדת 20

CrazyDude2

New member
שבת אחרונה לפני גיוס!

שם: עמי תאריך לידה: 23/6/1988 איפה אתם גרים: הוד השרון שיר אהוב: משתנה...כרגע אני שומע רב הזמן סינרגיה ... אחד האהובים עליי זה 'עוזב'. מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום.... דרכי תקשורת: איסי-112321944 מסנג'ר - [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? מתגייס סופסוף ביום רביעי! ותמונה!

SHEX

New member
רק עכשיו קלטתי שזה אתה../images/Emo95.gif

זוכר אותי? עופר חבר של ניץ.. בואנה אני כמיר את כל הפורום במציאות :X אפשר פשוט להפגש אצלי בבית וזהו :X

CrazyDude2

New member
אין לי מושג... אני יודע רק ש

אני מיועד לנהג-האמרים ... לא יודע בדיוק איפה...

orguy

New member
2, 3, הקשב!

שם: אור תאריך לידה: 10.9.1987 איפה אתם גרים: ר"ג שיר אהוב: "בואי אליי" לירן נדל התותח! מה אתם שומעים עכשיו? "המנגינה הנכונה" של לירן נדל מתוך הדיסק החדש שקניתי אתמול זה אחלה דיסק! דרכי תקשורת: מייל: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? אין לי כרגע עוד משו שבא לכם להגיד? לא תודה
ותמונה! אין

../images/Emo9.gif

הנני כאן! שם: מיכל תאריך לידה: 11.7.84 איפה אתם גרים: עמק יזרעאל
שיר אהוב: "ערב של יום בהיר" / אפריים שמיר מה אתם שומעים עכשיו? חחח כלום כרגע, רק נכנסתי הביתה לפני 10 דקות. דרכי תקשורת: מסנג'ר ומייל [email protected] דירוג לפורום 1-10: כולה יומיים פה
אבל אני מצ'פרת ונותנת 10 הצעות לשיפור? מה עם איזה מפגש? עוד משו שבא לכם להגיד? יודית שולתתתתתת! (
סתם) ותמונה!
הנני כאן! (אבל היא ישנה טילים... אפילו הגיטרה הזאת כבר נשברה...
)

נוכחת../images/Emo9.gif

שם: יעלי תאריך לידה: 9 ליולי 87 גרה בראשון שיר אהוב: Vincent- Don Mclean
מה שמתנגן לי עכשיו בחדר: נהדרת של יציאת חירום דרכי תקשורת: אייסיקיו 157650464 דירוג בפורום: חדשה מדי בשביל זה הצעות לשיפור: חדשה מדי.... עוד משהו שבא לי להגיד? זה לא שיר אז לא יכולתי לכתוב, אבל UN BEL DI VERDEMO של פוצ'יני.. מי שלא שמע את זה לא שמע קסם מימיו...
וזהו:) אה, ותמונה מהרגע-ואני עצובה, אז לא נחשב...

יאפ

שם: נעם,נעמיקה. תאריך לידה: 27.392=] איפה אתם גרים: קרית אונו, חור. שיר אהוב: אין, יש יות מדיי. מה אתם שומעים עכשיו? חח את טופ מודלXD דרכי תקשורת: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? עוד פינות ואנשים אחראים, לא כמוניXD עוד משו שבא לכם להגיד? טופ מודל רוקס! ותמונה!

itoosh2

New member
ערגליות רודפות אחריך...

ערגליות קוראות לי לחזור... שם: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 איפה אתם גרים: רעננה שיר אהוב: מאוד קשה... אבל אני מאוד קשור לשיר led zeppelin - the rover מה אתם שומעים עכשיו? אביתר בנאי - שן לידי דרכי תקשורת: מסנג'ר דירוג לפורום 1-10: 8 וחצי... אחלה פורום בסופו של דבר... הצעות לשיפור? קשה לי לחשוב עכשיו על משהו... עוד משו שבא לכם להגיד? "שמח שבאת..." ותמונה! עוד מעט... שיהיה לכם חודש מקסים, תודה... גםן לך...

itoosh2

New member
ותמונה...

חברה שלי ציירה אותי בתור הקלף The Hermit (שהוא גם אחד הסמלים של לד זפלין) הציור המקורי, בלי צבע, תלוי בחדר שלי

מרי לי

New member
מגניב../images/Emo99.gif

הייתה תקופה שהתעניינתי בטארוט, אבל אני כבר לא זוכרת מה זה אומר.

למעלה