מסדר נוכחות פברואר

Shlosi

New member
זה הולך ככה:

שם: שלומי בן חיל תאריך לידה: 22.6.1985 איפה אתה גרים: נורדיה- זה מושב קטן וחמוד ליד נתניה, שהיא עיר גדולה ולא חמודה... שיר אהוב: תמיד זאת הייתה שאלה בעייתית, אבל מה שבא לי עכשיו זה Fifteen feet of pure white snow של ניק קייב. מה אתם שומעים עכשיו: Sometimes i feel like screaming- שלמות, מומלץ בחום. דרכי תקשורת: מסר, אימייל [email protected],ו אם ממש מתעקשים אז אייסיקיו 285457679 דירוג- אני חדש פה, בשאלה היחידה ששאלתי פה, לא קבלתי תשובה אבל היה נחמד לדבר איתך- מריה.. קבלו 8.5, אם צ'אנס להשתפר יותר :) הצעות לשיפור: מישהו כאן אמר שמפריע לו שיש מעט אנשים בפורום, אני דווקא חושב שזה טוב, כמו פאב קטן ובייתי שיותר כיף לשבת בו מאשר במקום מפוצץ שיש מלא עשן סיגריות ואי אפשר לנשום. עוד משהו שבא לכם להגיד: עוד 15 יום הציפורים יצייצו, השמש תזרח, העולם כמנהגו ינהג, והפסיכימטרי יגמר... ותמונה! הי? טוב נו... זאת תמונה שלי מלפני בערך 3 שנים עם הגיטרה שמכרתי אתמול (לעוקבים מבינינו קניתי כבר חדשה אז זה בסדר...) תהנו..

מתפקד...

שם: אלי. תאריך לידה: 14.07.1983. יישוב: ירושלים. שיר אהוב: היא עוזבת את הבית של הביטלס. שומע עכשיו: danny boy של פול רובסון (זמר נפלא!). דרכי תקשורת: אייסיקיו - 18969999, מסנג`ר - [email protected]. דירוג לפורום: 9. לא עולות בראשי כרגע הצעות לשיפור. ותמונה אני אצרף כשאהיה על המחשב בבית. :)

Adiya

New member
היי:)

פעם ראשונה אני פה, פורום מגניב. שם: עדי תאריך לידה: 13.5.87 יישוב: גבעתיים שיר אהוב: יש הרבה אבל לאחרונה BECAUSE של ביטלס. שומעת עכשיו: Porcupine Tree - blackest eyes דרכי תקשורת: מסנג'ר: [email protected]

Yoko Nakajima

New member
מתפקדת באיחור

שם: לירן תאריך לידה: 6.7.90 איפה אתם גרים: מרכז שיר אהוב: iris מה אתם שומעים עכשיו? תיק-תק (שעון, עברנו על זה לא?) דרכי תקשורת: הא? אה, מסנג'ר יענו.. [email protected] דירוג לפורום 1-10: יאללה 9 הצעות לשיפור? הממ. אולי אפשר לארגן מפגשים או פינה קבועה שנכתוב שם איפה יש בזמן הקרוב במות פתוחות, הופעות, או מפגשים של נגנים וכאלה... עוד משו שבא לכם להגיד? בקרבבבבבבבבבב!! ותמונה! וואי, באמת שאין לי כח השעה כבר (*מסתכלת לפינת המסך התחתונה*) פאאאק, כמעט 5, זזתי לישון! :X zzzZZZZZZZzzzzzZZzzzzzzZZZZ.........

למעלה