כוכבים
K kittycatbone New member 13/2/06 #39 ים (יםםםם של דמעות בשתי עינייייייייי) חח סתם, ממש לא הסיבה שזה הזכיר לי את זה..
K kittycatbone New member 13/2/06 #41 צ'יפס ^^ (נו.. אני יודעת ששמים בדר"כ קטשופ, אבל אנשים תרבותיים שאוכלים צ'יפס שהוא לא ג'אנק פוד אוכלים אותו עם מלח וזהו )
צ'יפס ^^ (נו.. אני יודעת ששמים בדר"כ קטשופ, אבל אנשים תרבותיים שאוכלים צ'יפס שהוא לא ג'אנק פוד אוכלים אותו עם מלח וזהו )
ש ש ח ר ו נ ת New member 12/2/06 #25 ../images/Emo13.gif אמא ואבא שלי הכי מאגניבים בארץ. לי ולאחי ואחותי הגדולים יש יומולדת אחד אחרי השני בהפרש של כמה שבועות, אז כמתנת יומולדת הם קנו לשלושתינו כרטיסי טיסה לסופשבוע בברצלונה לבדדדד [כאילו, שלושתינו]! איימ האפיייייי
../images/Emo13.gif אמא ואבא שלי הכי מאגניבים בארץ. לי ולאחי ואחותי הגדולים יש יומולדת אחד אחרי השני בהפרש של כמה שבועות, אז כמתנת יומולדת הם קנו לשלושתינו כרטיסי טיסה לסופשבוע בברצלונה לבדדדד [כאילו, שלושתינו]! איימ האפיייייי
O O s H e R s i t A New member 12/2/06 #30 ביץ'. ../images/Emo2.gif אני מתה לטוס לברצלונה, ובכלל לספרד.. ארץ מדהימה. תהנו
A A d r i a n n e New member 12/2/06 #32 ../images/Emo60.gifאעאעאעא. תאמצו אותי? תהני מותק. מתי את נוסעת?