היום מירי ביגור

veredmp

New member
../images/Emo146.gif היום מירי ביגור ../images/Emo146.gif

שלשום מירי הדרימה, היום היא מצפינה
כל מי שהולך להופעה תהנו המון ואל תשכחו לחזור לספר לנו איך היה

מישהו יודע באיזה שעה ההופעה?

ראיתי פרסום של 8 וחצי... זה נראה לי מוקדם מדי למוצש..

veredmp

New member
הפרסום אכן אומר 20:30

אם את לא בטוחה את יכולה לנסות להתקשר ולשאול בקופה 04-9848172, למרות שאני מניחה שזה יהיה לך קצת מאוחר מדי עד ששבת תצא והם יאיישו אותה.......

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמקיימת את חלקי בהסכם... ../images/Emo13.gif

קודם כל אני רוצה להגיד תודה רבה ל-ורד על הכרטיס, כי מאוד רציתי ללכת להופעה ואיכשהו נתקעתי ברגע האחרון בלי כרטיס וזה בא לי בהפתעה :) היה מאוד נחמד לסיים ככה את הרגילה המהממת שלי! אז ההופעה הייתה אדירה- מירי באמת פרפורמרית מעולה! אין מה להגיד! גם עם הבטן שצמחה לה היא ממשיכה לרקוד ולפזז על הבמה כמו שהיא יודעת
הביצועים בלייב כל כך יפים, מרגשים, מקפיצים, מרגיעים.. הכל ביחד. בעיקר אהבתי את: "אם זאת האהבה שלך" ו"לשם" אבל הכי מיוחד לדעתי היה "טיפה טיפה" המפתיע!! אהבתי שהורידו קצת מהקטעי קישור ושיש יותר מקום לשירים. הכל במינון הנכון... הקטעי קישור היו כמובן מאוד מצחיקים
וכמובן שגיל לואיססס עשה לי את הערב
אז -שוב תודה- ונתראה פעם הבאה

yafit1305

New member
"אל תשליכני לעת זיקנה"

אני רוצה לשתף ששמעתי אתמול את הביצוע של מירי לשיר "אל תשליכני" ירדו לי דמעות והרגשתי צמרמורות. זה הביצוע הכי מרגש ששמעתי בחיים שלי!

איזו הופעה!../images/Emo99.gif

טוב, אין על הופעה של מירי! הייתה הופעה מדהימה
(אקדים ואומר לסקרנים שעל הכתף של תל אביב ואהובי ונטלי לא היו..שוב..) האולם לא היה מלא לגמרי, אז הרגיש לי הופעה אינטימית שזה הכי כיף (למרות שלעומת בית האופרה כל אולם יראה אינטימי
..חח) היא התחילה כמו שכולם יודעים, בנובמבר שהיה מקסים והמשיכה להי אחותי, שהקדישה לאחותה שרון מקיבוץ מורן (קיבלנו הרבה פרטים
). אני מתה על השיר הזה בהופעה, השירה של מירי בסוף פשוט מדהימה, איזה קול עוצמתי שממלא את כל האולם! אח"כ עברה לקטע קישור על הנהג מונית שאמר שיום ראשון לא יצליח (זו רק אני או שהיא קיצרה אותו? בכלל היא לא דיברה הרבה בהופעה כמו שהיא מדברת תמיד אני חושבת..חח) , אחרי יום ראשון עברה ל-ולרגע נדמה, המוזיקה הפעם היתה יותר חלשה ושמעו יותר את הקול שלה, ממש אהבתי, ובסוף היא רקדה לצלילי המוזיקה המדהימה..היא כזאת מתוקה! משם היא עברה לברכת המלך שקיבל תשואות אדירות, ובהחלט מגיע לה, נתנה ביצוע מהמם! (וסוף סוף הקהל מחא כפיים כמו שצריך חחחח, סתם הם לא היו כאלה גרועים אבל אהבתי שמריעים לה ככה
). אחרי ברכת המלך היא שרה את ממי. העיבוד שעשו לזה ממש יפה, לא כל כך שמתי לב אליו בהופעה הקודמת, יש מין קטע כזה עם גיטרות לפני הבית האחרון וגם ממש בסוף השיר, שהוא פשוט יפהפה, כיף לשמוע! קטע הקישור הבא היה על הסיפור על הבחור שזרק את קרן ("את קרן לא זורקים, פשוט לא זורקים!") ואז היא שרה את מה עשית, שאני אישית פשוט מטורפת על השיר הזה, אני שומעת אותו בלופים כל הזמן, ומההופעה הקודמת שהייתי אני רק מחכה לשמוע שוב את הקטע סלסה והריקוד שהיא מביאה בגרסאת ההופעה, אין מילים, אני מאוהבת בשיר הזה לגמרי!! חח כשהיא חזרה לשיר את הבית האחרון אחרי שהיא רקדה היא הגיעה למיקרופון ממש מתנשמת ובין כל שורה לשורה ניסתה לקחת כמה שיותר אוויר חח זה היה חמוד... טוב אממ מה עוד...אני חושבת שהיה את פנינים בנהרות, או שקודם היה אל תשליכיני (שגם לו היא קיצרה את הקטע קישור...), באל תשלכיני ממש פירגנו לה במחיאות כפיים, היה ביצוע מקסים ומרגש מאוד. אחר כך, היא אמרה שהיא תשיר את שיר לשירה, והיא ממש רוצה להעלות ילדה קטנה לבמה כמו תמיד, אבל פשוט בהופעה הקודמת היא לא הצליחה לקום חחח אז היא פשוט תשיר אותו ככה כמו שהיא בעמידה..שניה אחר כך היא התחרטה והתחילה להשקיף ולחפש ילדות קטנות בקהל
בסוף נמצאה ילדה מתוקה (עם שיער בלונדיני ארוךךךך שגם היה לה יומולדת ) ומירי ממש אהבה אותה, אז בשבילה היא החליטה לשבת על הבמה בכל מקרה ולא הפסיקה ללטף אותה ולשחק לה בשיער, הקהל גם השתתף בשירה וממש הריעו לה בסוף, היה מתוק ומרגש. בסוף באמת מירי נתקעה על הבמה חחחח ומיקי אומר לה אני בא אני בא... ואיתו עוד כמה נגנים שבאו לעזור לה לקום (לא לפני שהורידו לה את הנעלי עקב...חח ממש נסיכה
וכמובן שהיא המשיכה משם יחפה כרגיל
). השיר הבא היה שתי גדות +הקטע קישור שלו שהצחיק את הקהל. היא סיפרה גם את הסיפור שהיא רצתה להחליף את הסטודנטית ששרה בוושינגטון סקוור שהייתה לא משהו וגם מכוערת
ואז שרה את טיפה טיפה, התאהבתי לגמרי בעיבוד הזה, העיבוד המקורי גם יפה אבל זה עולה עליו בכמה רמות, פשוט מתאים למירי לשיר ככה, בדרמטיות ...הקול שלה שובר שיאים, זה מדהים! מטיפה טיפה עברה לעכשיו אתה חוזר בחזרה
ואז לשלושת השירים הקצביים (אם זאת האהבה שלך , באה אליכם (עיבוד הורס
) ושלום לאמונות), הייתי קמה לרקוד אם לא הייתי ביישנית
. האמת שדי התבאסתי שלא היה את נטלי ואת החיבור שלו לבאה אליכם, נורא אהבתי את זה, אבל הם הצליחו לחבר את המוזיקה בצורה יפה גם לשלום לאמונות אז בסדר..
מירי עוזבת את הבמה כדי לחזור להדרן ושרה את אף אחת (היא ממש מסתכלת על דדון במבט מאוהב כשהוא מנגן בגיטרה ..חח) ואת הוכחה (איזה שיר...
) (שאז ממש הרגשתי כמה מאיה חסרה, הקול שלה היה ממש חסר בשיר הזה... ), ואז היא ירדה מהבמה, הם לא השתחוו..זה היה מוזר... ומדליקים את האורות בקהל, כולם עומדים ללכת, ואז הסתבר שההרגשה שלי היתה נכונה, היא חזרה להדרן שני, איזה כיף זה, הייתה לי קצת הפתעה! אז כולם חזרו ונעמדו לראות מה קורה..חח. מירי חיפשה את אבא שלה בקהל כדי לשיר לו את אינטה עומרי ( לא זוכרת אם הוא היה או לא, אבל בכל מקרה היא אמרה שהיא תשיר אותו לאמא חח). אינטה עומרי היה מדהים!!! כל כך!!! האמת שלא הכי אהבתי את השיר הזה עד היום, אבל איזה עוצמות ויכולת שירה היא נתנה, משהו מטורף, אני עוד שומעת אותו בראש..חח..פשוט נותרתי מרותקת לבמה. השיר האחרון (מה שמזכיר לי ששכחתי שהיא שרה את לשם, תכניסו אותו במקום המתאים
) היה חדשות טובות, אני יודעת שאמרתי שהוא לא היה חסר לי בהופעה, אבל זה בגלל שלא שמעתי אותו עד היום בהופעה, זה פשוט שיר חובה, וכל כך מרגש לשמוע אותו. אז לסיום, שיהיו לכולנו חדשות טובות, ושבוע טוב! והמון תודה לורד המהממת! אוהבת אותך! היה תענוג! תמונות יבואו בהמשך

למעלה