היום מירי ביגור

סיכום ההופעה! ../images/Emo140.gif

אפתח ואומר שאת מירי לא ראיתי שנה בדיוק, ממפגש הפורום... הגעגוע עשה את שלו וכתוצאה מכך ההנאה הייתה גדולה ביותר. אציין שהתאורה הייתה מדהימה ביותר, ממש אהבתי. מירי בהריון, איזה מחזה יפה, ההריון יושב עליה בול כאילו נולדה להיות אמא (למרות שהיא זזה ורקדה כמעט כרגיל להנאתנו...).
כיף לראות את זה כי בהריון שלי, בשעות הערב - סמרטוט הרצפה נראה טוב יותר ממני...
השמלה השחורה הייתה רכה ויפה והחמיאה לה מאוד והשיער ארך (טוב, בכל זאת לא ראיתי אותה שנה), בקיצור- מירי נראתה מצוין וחייכה המון. השילוב בין השירים מהאלבום החדש לקודמיו היה מצוין כי לא כולם הכירו את כל השירים החדשים והיה קהל קצת יבש, אבל כשמירי שרה את "באה אליכם" או "ממי" הוא ידע להתלהב כמו שצריך...
העיבוד הג'אזי של "טיפה" היה בהתחלה קצת מוזר לי כי אני אוהבת את השירים הקצביים, אבל מצאתי את הקסם בזה ואהבתי מאוד. גם את אל תשליכני אהבתי, כי מירי נתנה לשיר את ההיבט האישי שלה וגרמה לכל אחד בקהל (כך נראה) להתחבר לשיר מהמקום שלו...
"אם זאת האהבה שלך" התחיל לאט ולשמחתי עבר לקצב מהיר ורועש מהר מאוד, איזה כיף... רקדנו בכסאות... הסיפורים, קטעי הקישור בין השירים, היו נחמדים והקסם של מירי וחוש ההומור גרמו לי להבין כמה התגעגעתי. בשיר לשירה היא העלתה ילדה מקסימה שלא התביישה להסתכל עליה כל הזמן ולחייך (בהוראת אמא שישבה ליד) ואני חשבתי שבגילה בטח לא הייתי מעיזה להרים את המבט מהרצפה...
אהבתי גם את הסיפור על בדיקות הדם בקופ"ח שהאחות צעקה "את בהריון?" לפני כולם...
מבלי להלאות אתכם בפרטים, ורק להעביר את התחושה של ההופעה, אומר שנהניתי מאוד מאוד, היה נהדר ומומלץ בחום!! (ותודה רבה על הכרטיס!
)

למעלה